Matjaz je napisal/-a:Edin uncikovit pristop za zmansevanje pijanih ljudi na cesti bi bil da ce bi mel nad
0,5 do 0,7 1 dan zapora
0,7 do 1,0 2 dni zapora
itd......
Sele potem bi folk res premislu ce bi su pijan za volan,
Se podpišem pod to izjavo.
MG3 je napisal/-a:Matjaz je napisal/-a:Edin uncikovit pristop za zmansevanje pijanih ljudi na cesti bi bil da ce bi mel nad
0,5 do 0,7 1 dan zapora
0,7 do 1,0 2 dni zapora
itd......
Courage™ je napisal/-a:MG3 je napisal/-a:Matjaz je napisal/-a:Edin uncikovit pristop za zmansevanje pijanih ljudi na cesti bi bil da ce bi mel nad
0,5 do 0,7 1 dan zapora
0,7 do 1,0 2 dni zapora
itd......
ti si to mogoče lahko privoščiš ko si v penziji, da bom pa jaz zaradi enega popitega piva se vsedo za en dan mi niti na kraj pameti ne pride...
Courage™ je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:Ni me sram priznat da sem pijan, tko da me nebi nevem kako prizadelo moje ime na listi vinjenih voznikov.
A ti voziš pod vplivom alkohola?
FAK on vozi pijan, stala, pizdarija, lincat, na stol, obest. Pac kdaj pa kdaj vozi in tako bo ostalo. Nic zato. Ko bo pizdarija, mal odvetnikov, mal se bo zlagal, mal denarja tja malo sem, poznas unga pa je na konc ze tisti kriv v katerega si priletel. Ni problem, ce vozis pijan, ampak kaj ta tekocina naredi tvojim malim mozganom. Poznam obe vrsti ljudi. Trije piri pa je vse njegovo.Se vec pa takih, ko grejo z zura domov brez problema. Vsi vozjo verjetno bolje kot 2/3 slovencev v treznem stanju.
Ne zagovarjam pitja, upam da se razume post.
RESPECT MADAFAKA!
MG3 je napisal/-a:Courage™ jaz niti ne pijem alkohola, niti ne vozim avta, zato mene nič od tega ne prizadane.
Izgubila sem mami in 2 ožja sorodnika zaradi alkohola v krvi voznikov, ki so povzročili prometno nesrečo s smrtnim izzidom.
stench je napisal/-a: Marsikdo zna še vedno boljše vozit pod vplivom alkohola, kot pa nekdo tretji trezen (pa s tem ne mislim na ženske).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov