hladni je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:torej od kje si naj zaslužim 3,5 mil za avto čisto sam???? s tem da sm redni študent, izredni pa tak za šolnino dela, pa za kaki avto te??? govorim za mojo fakulteto,medicinsko,veterino,farmacijo...pa še mogoče kiro!
Lp!
Moja sestra dela redno medicinsko fakulteto in že od prvega letnika faxa dela v kliničnem na travmi preko študenta. Ves fax zdeluje z 8,9 in 10 ocenami + vsak drug dan 12 ur dela na travmi, tko da za učenje ostane bolj malo, pa ji ne gre slabo. Edino kar je najslabše je to da je samo 550sit na uro plačana s tem da skrbi za ponesrečene ljudi, neka kelnarca ima pa 1000 sit na uro, pa se ji še riti ne da premaknit, da bi te postregla normalno.
Tko da ne govori, da ne moreš še kaj zraven delat ob faxu. Tut sam delam redno, ob tem delam izredno fax in še mnogo stvari, med drugim tut tekmujem v državnem prvenstvu v offroadu.
Jaz se pa sprašujem al ma tvoja sestra fotografski spomin, al pa se med delom v bolnici uči! Moj kolega je na stomatologiji, ki je čisto malo manj zahteven fax in se uči po cele dneve in časa nima niti o avtu razmišljat!! Vsak drugi dan po 12 ur?torej sploh ne spi in ne je? saj mora še tu in tam na faksu bit kr vse ne leti samo v glavo. Oprosti...ampak potem je ta tvoja sestra čudežni otrok. Pa brez zamere, očitno pač ma to srečo kej morm.
LP
marko01 je napisal/-a:kok das na mesec 130000 kaj ti pije 40 litrov pa ti nostop cekuje!
reber je napisal/-a:Denar za avto sem zaslužil z delom. Da sem prišparal denar, sem moral paziti kako porabljam denar. Treba je načrtno varčevati, in ne zapravljati kar tako. Večkrat se je treba kateri stvari odpovedati. Kadim ne, za vikende ne hodim žurat, no ene parkrat grem, pa ne kupujem raznoraznih traparij ... Načeloma nikoli v limitu ali v kreditu, raje nimam kot pa da se zadolžim, no za kakšen mesec ali dva bi se že, več pa ne. Pa da ne bo pomote ... ne šparam sam, šparava oba z ženo skupaj, imava skupen denar, nič ni tvoje ali moje, je od obeh.
Ampak ni samo avto na tem svetu za katerega je treba delat ... je treba položnce plačat, bajto vzdržvat pa kej na nov narest, otroke žvet, pa še bi lahko našteval. Ampak da bi pa šparal pri hrani, ne to pa ne. Da bi šparov pri kruhu, ne, kupim kruh ki mi je všeč, pa čeprov je 3x dražji kot cenena bela štruca.
Aja, na kšne drage počitnice ne hodimo, se znajdemo in pridemo skoz poceni, pa se mamo glih tko fajn, mogoče še bolje, samo na pravi kraj je treba iti.
Kakšno je vprašanje od kod denar ? lahko je provokativno, lahko pa je čisto nedolžno in nasveta željno vprašanje. Tudi sam se včasih vprašam, od kod denar za tak stroj, od kod denar za tako bajto, ... no ja, eni imajo srečo in so podedovali ali pa so jim dali ta stari, eni pridno in pošteno delajo, mogoče imajo celo dobro službo, šparajo, .... vse sorte je.
Eni imajo pa hod stroj, drugače pa so reveži, sploh pa v glavo, sam da je pleh.
Andrew je napisal/-a:reber je napisal/-a:Denar za avto sem zaslužil z delom. Da sem prišparal denar, sem moral paziti kako porabljam denar. Treba je načrtno varčevati, in ne zapravljati kar tako. Večkrat se je treba kateri stvari odpovedati. Kadim ne, za vikende ne hodim žurat, no ene parkrat grem, pa ne kupujem raznoraznih traparij ... Načeloma nikoli v limitu ali v kreditu, raje nimam kot pa da se zadolžim, no za kakšen mesec ali dva bi se že, več pa ne. Pa da ne bo pomote ... ne šparam sam, šparava oba z ženo skupaj, imava skupen denar, nič ni tvoje ali moje, je od obeh.
Ampak ni samo avto na tem svetu za katerega je treba delat ... je treba položnce plačat, bajto vzdržvat pa kej na nov narest, otroke žvet, pa še bi lahko našteval. Ampak da bi pa šparal pri hrani, ne to pa ne. Da bi šparov pri kruhu, ne, kupim kruh ki mi je všeč, pa čeprov je 3x dražji kot cenena bela štruca.
Aja, na kšne drage počitnice ne hodimo, se znajdemo in pridemo skoz poceni, pa se mamo glih tko fajn, mogoče še bolje, samo na pravi kraj je treba iti.
Kakšno je vprašanje od kod denar ? lahko je provokativno, lahko pa je čisto nedolžno in nasveta željno vprašanje. Tudi sam se včasih vprašam, od kod denar za tak stroj, od kod denar za tako bajto, ... no ja, eni imajo srečo in so podedovali ali pa so jim dali ta stari, eni pridno in pošteno delajo, mogoče imajo celo dobro službo, šparajo, .... vse sorte je.
Eni imajo pa hod stroj, drugače pa so reveži, sploh pa v glavo, sam da je pleh.
Se popolnoma strinjam s tabo!
aja...: vse avte kupil sam, vozim trenutno 11 let staro kračo,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov