Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če mar 29, 2007 11:55 pm

"Daniel said: Don't worry 'bout the car, I'm more worried about you. We can buy more cars, we only got one Eddie Griffin!"
:lol:

Če pa to ni resnica, potem ne vem kaj je.
Eddie car! :tomidelej:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe mar 30, 2007 4:41 pm

xandrej je napisal/-a:Pa dobro zdaj je vsak igralec že profi voznik al kaj? Poanta je ta da meni OSEBNO je brezveze razbil avto. Ni to bila vožnja človeka ki ve kako se avto pelje sploh pa taki z 600 konji. Pa boli mene samo komentiral sem...

heheh, sej kar govoriš je pravilno, moj komentar ni letel samo na igralca, ampak na celotno temo. Nekateri bogataši znajo dirkat, nekateri slabše, noben pa ni čisto nesposobn.

Voziš 215KM avto in veš da so hitrosti že velike in mejhna napaka in avta ni več, pri enzu se pa to naredi 3x hitrej.

Bolje da se tak avto razbije, kot pokvari, saj kupci se vračajo :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To apr 10, 2007 8:59 am

Med testiranjem Audija RS8 je le-ta zgorel - tokrat zaradi nesrečne Audijeve mehanike.
Več v temi o Audiju R8 - tu http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=160

Slika

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA To apr 10, 2007 9:05 am

Lepo glih ne zgleda tak.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 39 gostov