Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
MacTron je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Kaj pa naj bi bilo narobe s tem rondojem? Sem iz medvod in
ga velikokrat uporabljam in meni se zdi čist v redu.
Sem morda rekel da je kaj narobe? ...no zjutraj je tu lahko zanimivo sploh za tiste, ki
ne gledajo ce kdo prihaja iz smeri Zbilje... govorim za pas, ki pelje iz kranjske smeri
kjer dobesedno uletijo iz levega pasu v krozisce... ampak to ni sedaj pomembno
...ubistvu si me spomnil na to. Vem da si iz tistih koncev sem te ze veckrat opazil
s tvojim pickup-om
krho je napisal/-a:cruiser1 +1;
MA klinc pa rondoji če folk ne daje smerokazov, ko ga zapušča. Ti pa stojiš kot budala pred njim.
bass je napisal/-a:Sploh pa ne moreš velemesta primerjati z Ljubljano, v velemestu lahko urediš obvoz, kje boš pa naredil obvoz za celovško, prosim lepo.
Polo78 je napisal/-a:... ki jim bodo krožišča španska vas...
Vremenko je napisal/-a:Ko sem risal ta rondo sem mel v mislih tistga na vrhu klanca v Medvodah (p.s. ima še dva izvoza). Tud v tem rondoju folk non-stop vozi z desnega pasu veselo počez čez notranji pas rondoja pa spet ven na desni pas, po možnosti meni pred nos.Logično je, da se gre z notranjega pasu rondoja na levi pas in ne na desnega. Tudi koncept zadrge tu zelo zelo redko deluje, če sploh kdaj.
Je pa tudi res, da maš norce, ki pridrvijo v ta rondo krepko čez omejitev, da bi prehiteli nekaj avtov.
kolesar je napisal/-a:jst bi nekaterim projektantom, naprimer takemu ki je naredil tistega v slo. bistrici pri izhodu iz ac prepovedu doživljensko projektirat..
naredi 2-pasovnega, samo je tak mali da ni variante da bi pas menjal..
martk je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:... ki jim bodo krožišča španska vas...
Zanimivo, ko sem jaz vozil po španiji (Tarragona-Valls-Lleida...) koliko krožišč imajo španske vasi. Pa sem bil 1x 14 dni in še enkrat 1 teden na montaži tam in me čudi, kako da kljub temu da od zore do mraka (nekateri tudi po temi)vozijo brez luči, nisem videl niti ene nesreče. Izgleda, da so se španci že navadili, mi se pa še moramo. Pa BTW, po moji oceni španci nič manj ne divjajo in niso nič manj živčni vozniki kot Slovenci in ostali državljani RS.
LP
Martin
bass je napisal/-a:Najpogostejša napaka, ki jo opažam, je ustavljanje pred "praznim" rondojem. Kot da se je lažje vključiti z 0km/h kot z 20km/h v rondo, kjer je 40km/h vozeč promet.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov