sebaveh je napisal/-a:Tisto blendanje ni čisto nič drugega kot navadna potuha ki jo daješ nekomu.Jaz bledam samo če kdo nepravilno uporablja svoje luči (na bilokaki način, ki me lahko moti), ali pa če je kako sraje na cesti. Drugače pa nikoli. Vsak mora vedet da predpisi in omejitve niso zaradi lepšega, in vsak ki jih krši se pač zaveda tveganja da bo za to tudi odgovarjal - če ga dobijo pa naj kr sam sebi pripiše.
reber je napisal/-a:Jaz bi uvedel kazen za pešce ki hodijo po cesti brez kresničke v višini najmanj 120.000 sit
AXioN je napisal/-a:reber je napisal/-a:Jaz bi uvedel kazen za pešce ki hodijo po cesti brez kresničke v višini najmanj 120.000 sit
Svaka čast!!! Od zdaj naprej bo večina klosarjev hodila brez kresnicke ob cesti, saj bo to najhitrejsa pot do toplega zavetja in 3eh dnevnih obrokov..
Dj drugic mal premisl kaj napises, al mas levo roko doktorat narjen?
ghostrider je napisal/-a:Žalostno in neizpodbitno dejstvo je, da so pešakarji in kolesmani zaščiteni kot kočevski medvedje. Včeraj sem za medkrajevno - krajevno vožnjo cca 30 kilometrov porabil skoraj 45 minut- in to zakaj??? Bla je lepa, sončna nedelja in kot nalašč so se na cesto nabil sami nedelarji- tako imenujem ljudi, ki bodisi pripeljejo avto iz garaže samo za vikend, bodisi pešačijo trije vštric po cesti z omejitvijo 90 kmh, bodisi kolesarijo vsaj po dva vštric na tej isti cesti... Ne vem, kaj vidijo ljudje lepega v tem da se grejo razgibavat po cesti in s tem delat gužvo!!!??? Mar ni lepše it nekam v naravo, kjer je mir, namesto, da ti mimo zavaljene riti švigajo rohneči, smrdljivi avtomobili, v katerih so šoferji kakor naprimer jaz, ki sem skorajda izgubil živce in začel gazit po folku. Če se hoč razgibavat se pejt na polje oziroma na za to primerne površine. Kot je naprimer za govedo pašnik, je tudi za prespočite retardirance namenjen štadion oziroma prostor za rekreacijo ali karkoli. Cesta je namenjena motornemu prometu-pešci imajo pločnik, če ga pa ni pa naj se vsedejo v avto in se odpelejo tja kjer je in naj tam razgibavajo svoje prespočite riti-kdor pa avta nima pa naj za svoj luksuz uporabi javni promet.
nebivedu je napisal/-a:ghostrider je napisal/-a:Žalostno in neizpodbitno dejstvo je, da so pešakarji in kolesmani zaščiteni kot kočevski medvedje. Včeraj sem za medkrajevno - krajevno vožnjo cca 30 kilometrov porabil skoraj 45 minut- in to zakaj??? Bla je lepa, sončna nedelja in kot nalašč so se na cesto nabil sami nedelarji- tako imenujem ljudi, ki bodisi pripeljejo avto iz garaže samo za vikend, bodisi pešačijo trije vštric po cesti z omejitvijo 90 kmh, bodisi kolesarijo vsaj po dva vštric na tej isti cesti... Ne vem, kaj vidijo ljudje lepega v tem da se grejo razgibavat po cesti in s tem delat gužvo!!!??? Mar ni lepše it nekam v naravo, kjer je mir, namesto, da ti mimo zavaljene riti švigajo rohneči, smrdljivi avtomobili, v katerih so šoferji kakor naprimer jaz, ki sem skorajda izgubil živce in začel gazit po folku. Če se hoč razgibavat se pejt na polje oziroma na za to primerne površine. Kot je naprimer za govedo pašnik, je tudi za prespočite retardirance namenjen štadion oziroma prostor za rekreacijo ali karkoli. Cesta je namenjena motornemu prometu-pešci imajo pločnik, če ga pa ni pa naj se vsedejo v avto in se odpelejo tja kjer je in naj tam razgibavajo svoje prespočite riti-kdor pa avta nima pa naj za svoj luksuz uporabi javni promet.
In če bi kter od teh voznikov znoru, bi imel pa še 5 strani več za napisat. Pešci in kolesarji bodo počasi moral mal s svojo glabvo mislit in upoštevat CPP tako kot ostali.
maestro je napisal/-a:''Sinoči ob 19.50 uri se je na regionalni cesti v naselju Rečica ob Paki zgodila huda prometna nesreča, v kateri je izgubil življenje otrok – še ne 12-letni pešec. 33-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz smeri Šmartnega ob Paki proti Letušu. V naselju Rečica ob Paki mu je iz njegove leve strani na neosvetljenem delu vozišče prečkal deček. Ker voznik hitrosti vožnje svojega vozila ni prilagodil razmeram na cesti, je kljub zaviranju s prednjim delom vozila zadel v otroka, ki ga je odbilo desno izven vozišča, nato pa še v prometni znak, ki označuje konec naselja. Trčenje bilo tako silovito, da je otrok v času prevoza v bolnišnico Celje poškodbam podlegel.''
Ker obstaja verjetnost, da se bo našel kdo, ki bo oporekal 'frazi': ''voznik hitrosti vožnje svojega vozila ni prilagodil razmeram na cesti'' ali očital, da deček ni ''nosil kresničke'' ali očital, da je pač ''presenetil voznika'', naj skopiram še komentar obveščenega:
''Kar se dogaja v tem malem kraju ni več v mejah normale.Izgubljenih življenj v tem kraju je ogromno.Prehitra voznja voznika ni upravicena smrti še ne 12let starega fanta, ki sem ga osebno poznal.Dovoljena hitrost v tem naselju je 40km/h ne pa hitrost v kateri osebo povrhu usega odbije v znak ki je oddaljen 10m in pristati 5m naprej od znaka.''
ice je napisal/-a:Čist mal offtopica, k bi bil lohk tut povezan včeraj s to debato.
Namreč na Jesenicah sem zavijal v križišču desno, ko je z leve strani po hribu dol pridirkal tipo na rollerjih (s hriba, brez bremzanja) in želel prečkat križišče, pri tem ni upošteval ne mojega desnega smernika ne desnega pravila (naj omenim da je tam ovinek in je potrebno zmanjšat hitrost k ne vidiš če gre kdo nasproti) in zgleda domneval da grem mimo njega. Ko sem zavil desno ga je itak zagrabila panika in je začel bremzat, na tleh je bilo tudi ogromno peska... no, in pol je ta roller prijatelju/policaju pizdil da se ga IZSILIL (iz prednostne smeri, heh) pa da sem prepozn dal smernik pa navem kaj še)) ... najraj bi ga poiskal in mu rollerje zatlaču v usta...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov