Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tuner Sr apr 05, 2006 2:56 pm

LP

Glede pogodbe... Se opravičujem, ker sem preslišal komentar, odgovarjam na poste na večih forumih in včasih kašno stvar pozabim... Pogodba zaenkrat še ni dokončno sestavljena, zato tudi ne morem objaviti vseh pogojev, ker bi lahko kakšnega pozabil. S prijavo edino pač izrazite željo, da bi v nagradni igri radi sodelovali, Vas pa dejansko ta prijava NE ZAVEZUJE popolnoma nič, v vsakem trenutku lahko od prijave odstopite...

Glede bodykita.... Saj nismo neka državna institucija, katera pozna le belo in črno. Bodykit bo popolnoma stvar dogovora med stranko in proizvajalcem, doseči bo treba edino kompromis glede dimenzij in oblik, da bo to v skladu z obstoječim zakonom. Upam, da to razumete... Če pa si bo kdo res želel Custom made bodykit, pa bomo tudi tukaj poiskusili priti do kompromisa med časom na razpolago in željami. Upam, da se zavedate, da 3 mesece niti ni tako veliko časa... Bodykit, barvanje, vgradnja muzike, temnenje stekel, tapiciranje...itd... Če to razdelimo na ta časovno obdobje nekako ostane za bodykit 14 dni... V tem času je pa nemogoče naredit projekt kakršen je Habičev Megan ali Fazerjeva Calibra, vsaj ne z zadovoljivo kvaliteto...

Če sem še kaj pozabil me prosim opomnite, če se Vam zelo mudi za odgovor pa prosim PM... Hvala...
http://www.ustyletuning.com
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Če apr 06, 2006 1:49 pm

men se zdi celotna zadeva super 8)

Uporabniški avatar
rsquattro
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska/Ingolstadt

Napisal/-a rsquattro Pe apr 07, 2006 10:01 am

:woohoo :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

super

CestniPolž
Nov uporabnik

Napisal/-a CestniPolž Pe apr 07, 2006 10:12 am

men se zadeva tud zdi fenomenalna!!

res mi ni jasno zakaj morajo nekateri pluvat pa srat po vsem skupi??

halo nekdo vam želi nekaj podarit, vi pa to na tak način sprejmete...

lp

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Pe apr 07, 2006 10:16 am

jaz bi se odločila za to sm vem kako je avto čakat..po nekaj mesecev v rokah tujcev...čeprav pr kiss tuningu je bila kar nekaj časa...sm ne vem..zanimam me kdo bo to riktu kaki vaški majstri ko so meni ibizo pa je moglaše petnajstkrat na barvanje pa limanje spojlerjev??? al res strokovnjaki k v pimp my ride???? greš lahko avto pogledat vmes al si res 3mesce čist brez njega???

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe apr 07, 2006 10:18 am

jst sm se prjavu :D če mi kej ne bo všeč pa če bojo dejansko zbral hyundaia (dvomim) bom pa pač zavrnil.. drgač pa fajn bi blo če bi lohk tut sodelval kej pri predelavah.. usaj zame..

lp
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Pe apr 07, 2006 10:20 am

CestniPolž je napisal/-a:men se zadeva tud zdi fenomenalna!!

res mi ni jasno zakaj morajo nekateri pluvat pa srat po vsem skupi??

halo nekdo vam želi nekaj podarit, vi pa to na tak način sprejmete...

lp

mogoče pa mamo ali majo nekateri slabe izkušnje s tem?? primer dam sebe...pa sorry za offtopic...tolk časa se je riktala, bila pri različnih majstrih da se mi jena konc že spulilo in nisem dala več popravlat kar je blo narobe narjeno...voljo zgubiš...vsi se bojimo dat svoj avto kr tko...kr danes še batine ni so zaston pravm jst...
pa brez zamere..
lp marijana in rumenka

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe apr 07, 2006 10:28 am

ja sej men je tut smotan ga dajat v druge roke.. sam če je zastonj pač treba tut kej žrtvovat.. zato pa pravm, da bi blo fajn, da bi lohk zravn visel pa tut jst kej delal na avtu..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Napisal/-a Tuner Pe apr 07, 2006 10:28 am

LP

Avto lahko lastnik vidi kadarkoli... Zadeva je prilagojena za Evropski trg... Če bi hoteli zadevo speljati po sistemu Pimp my ride, bi bil verjetno pogoj Lastnikov drugi avto vreden do 100 tisočakov...
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe apr 07, 2006 10:34 am

kaj pa to, da bi lohk tut jst sodelval pri predelavi (delal zraven ipd.)?

lp
Slika

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Pe apr 07, 2006 10:36 am

RedWind je napisal/-a:men se zdi celotna zadeva super 8)

PODPIS!!! :D
325i Coupe

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Pe apr 07, 2006 10:41 am

Borko je napisal/-a:
RedWind je napisal/-a:men se zdi celotna zadeva super 8)

PODPIS!!! :D

ja no, sam tezko razumem folk, k pol sam ene pomanjkljivosti isce in buce pise... :roll:

pogoji so napisani in kdor se strinja nej se prjav kdor pa ne, nej da pa lepo mer!

se enkrat: vsaka cast tistim, ki so se lotili izvedbe tega projekta in drzim pesti, da vam uspe, tako kot je misljeno!!! 8)

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Napisal/-a Tuner Pe apr 07, 2006 1:43 pm

LP

Redwind: Hvala :D

Eclipse_r: Hmmm...to pa zelo težko obljubim.... Kar se mene tiče pri izdelavi bodykita načeloma to nebi smel bit problem, z ostalimi predelovalci pa bi se moral to osebno dogovoriti, kakšen bi bil pa nihov odgovor pa ne vem...

Svetujem ti, da se prijaviš in če boš pač izbran v ožji krog, se zadevo dogovoriš s predelovalci že ob ogledu..
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe apr 07, 2006 2:16 pm

sej sm prjavlen že :) in če bom po kkšnem divjem naključju (hyundai) izbran, pol se bom vse na mestu dogovarjau ;) jst sam pravm, kaj bi blo men fajn..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe apr 07, 2006 2:27 pm

a lahko 2 avtomobila prjavš? to me zanima. res pa upam da vam rata!

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Pe apr 07, 2006 7:56 pm

Men se zdi čist uredu zamisel-saj vse dobiš zastonj (od zunajosti do muzke) ;) .

Drugač pa imate eni ki ste ful fouš veliko povedat proti enim firmam in po drugi strani bi se radi prijavili-v resnici pa nimate niti avtomobila.

Vse pohvale Urošu in ostalim :clapclap .

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Pe apr 07, 2006 8:23 pm

Svaka cast fantje lepo da se tut nekdo v SLO kej takega spomnu upam da vam bo uspelo speljati po vasih planih in da bo na koncu izdelek fenomenalen.Svaka čast in veliko sreče LP :!:
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So apr 08, 2006 7:40 pm

Izdelek definitivno ne bo fenomenalen.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo So apr 08, 2006 8:00 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Izdelek definitivno ne bo fenomenalen.

LP!

Dj s tem tvojim odnosom sam tlele moriš.Nima vsak človk tok dnara,da bi si avto upedenu, lahk si sam vesel,da bo en meu to možnost.
Svaka čast vsem sponzorjem!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So apr 08, 2006 9:29 pm

No res vsaka čast sponzorjem,sam mormo vedet,da ti noben ne da nič zastonj,že tle je obvezna udeležba avto srečanj in podobno.Upam,da jim uspe zastavlen cilj dosežt o končnem izdelku bomo pa čez par mesecev :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov