Napisal/-a Tuner Sr apr 05, 2006 2:56 pm
LP
Glede pogodbe... Se opravičujem, ker sem preslišal komentar, odgovarjam na poste na večih forumih in včasih kašno stvar pozabim... Pogodba zaenkrat še ni dokončno sestavljena, zato tudi ne morem objaviti vseh pogojev, ker bi lahko kakšnega pozabil. S prijavo edino pač izrazite željo, da bi v nagradni igri radi sodelovali, Vas pa dejansko ta prijava NE ZAVEZUJE popolnoma nič, v vsakem trenutku lahko od prijave odstopite...
Glede bodykita.... Saj nismo neka državna institucija, katera pozna le belo in črno. Bodykit bo popolnoma stvar dogovora med stranko in proizvajalcem, doseči bo treba edino kompromis glede dimenzij in oblik, da bo to v skladu z obstoječim zakonom. Upam, da to razumete... Če pa si bo kdo res želel Custom made bodykit, pa bomo tudi tukaj poiskusili priti do kompromisa med časom na razpolago in željami. Upam, da se zavedate, da 3 mesece niti ni tako veliko časa... Bodykit, barvanje, vgradnja muzike, temnenje stekel, tapiciranje...itd... Če to razdelimo na ta časovno obdobje nekako ostane za bodykit 14 dni... V tem času je pa nemogoče naredit projekt kakršen je Habičev Megan ali Fazerjeva Calibra, vsaj ne z zadovoljivo kvaliteto...
Če sem še kaj pozabil me prosim opomnite, če se Vam zelo mudi za odgovor pa prosim PM... Hvala...