Pozdravljeni vsi skupaj!
Sem punca od Tobija in že nekaj dni spremljam to vaše razpravljanje....ki me na trenutke zelo jezi!
Take in podobne debate na forumih mi že malo presedajo(pa verjetno nisem edina) in so samo še en dokaz več o takoimenovani slovenski "zaplankanosti" in omejenosti glede izbiranja znamk avtomobilov!
Sem zaprisežena alfistka...celo dlje kot Toby...
Rada bi samo podala nekaj dejstev in vprašanj,ki se mi porajajo,ko berem neutemeljene kritike,ki padajo po italijanskih avtih...Pa še tole bi rekla-ne govorit o alfi,da je samo italijanski avto...prosim vas!Sploh pa ne tisti,ki je ne poznate in verjamete samo tistemu...rekla-kazala!
No,torej:
-Le zakaj ne poznam nikogar,ki ima ali je imel alfo in ima probleme z njo??!!
-zakaj modrovanja o nekvaliteti,pitju olja,bencina,okvarah....bla bla bla !!??
-skozi moje roke so šle naslednje alfe: alfasud 1.3 letnik 82, 75 1.6 l.89, 33 1.5 l.91,155 2.0 l.93,145 1.6 l.2000-kupljena nova (pa ne v Avtoplusu!!!-slabe izkušnje),z nobeno nobenih problemov!!!!!!!!!!!!!Samo redni servisi,pa 145 sem lani malo razbila spredaj po moji krivdi,ampak je spet kot nova.
-zakaj moj fotr nonstop vlači renaulta po servisih?
-zakaj je sodelavcu crknila komplet elektronika na Polotu(novem)?...Pa ne samo njemu...
-zakaj je alfa povsod po Evropi normalno spoštovan in cenjen avto?
-pa še in še in še bi lahko naštevala...pa ni vredno saj se bodo vedno našli pametnjakoviči,ki bodo veselo pljuvali po vsem kar ni "uber alles"....
Takole,samo to sem hotela povedat,pa zadržala sem se,da sem bila kulturna....
Pljuvajte...tri štiri zdaj!