Gorch je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:Drugace pa fantje govorimo o ganji in ne o drogi.

tale stavek me je pa tko v smeh spravil...........dolgo se že nisem tako nasmejal
RED_line je napisal/-a:ko si počen si bolj pozoren na promet in kar se dogaja okoli tebe.
eclipse_R je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:ko si počen si bolj pozoren na promet in kar se dogaja okoli tebe.
no fajn, gremo narest referendum, da se uvede obvezno kajenje trave pred vsako vožnjo
fak, kake mate eni.. kadte pa pijte pa karkoli, samo ne potem vozit pod kakršnim koli vplivom (tudi tablet, bolezni, anestetikov, utrujenosti)
se pa strinjam, da bi mogu obstajajt kak test, ki bi določil, kdaj si skadil, oz. če si še zmer pod vplivom, ne pa da te obtožjo česa zarad tega ker si 3 dni nazaj enga spohal..
lp
RED_line je napisal/-a:če bi avto sam peljal domov bi blo najlepše. ruco, pa iz kje si se mi ti najdel.si na istem kot jz in sam veš da nismo nobena nevarnos na cesti. povej mi 1ga treznega na našem šihtu
robi boncl je napisal/-a:ruco555 je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:če bi avto sam peljal domov bi blo najlepše. ruco, pa iz kje si se mi ti najdel.si na istem kot jz in sam veš da nismo nobena nevarnos na cesti. povej mi 1ga treznega na našem šihtu
e fantek moj...v bistvu jih ni...pa sam veš kaj se pri nas dela iz avtov...sam kaj češ...tko je...sicer pa veš kje je največja koncentracija piparošev na 100 ljudi??? in kot si že sam povedal...presenetlo bi vas če bi vedli kdo vse od vaših sodelavcev, znancev, kolegov kadi trtavo...pa si mislite da je povsem normalen in ni z njim nič narobe...
Evo čist res, poznam jest tut en kup ljudi k zgledajo čist uredu, in so tut čist uredu folk, sam zvečer al po šihtu,al pa tko k jim paše skadijo kšn djoint, pa če jim paše pa kaj poj.
Mam pa tut kolega k žvi in dela u švici, pa skadi ene tri štiri djointe sam pa se mu sploh ne vid da je zadet.Avto pa vozi veliko lepše pa velik bolj varno kokr pa ko je normalen, ko ni zadet.
To j čist odvisn od človeka do človeka kolk kej na koga vpliva.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov