Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a DJRider Sr feb 14, 2007 4:03 pm

Pugi je napisal/-a:A to mogoče tista avtohiša levin, ki men vsako leto pošilja račun da naj ga plačam v nasprotnem primeru grejo na sodišče. In pol jim vsako leto pojasnim da majo neki narobe. In pol je spet mir eno leto. No, upam da majo mehanike bolše kot računovodstvo ;)

Pa jih klici tja in jim razlisi zadevo na koncu pa se dodaj, da bi sel z veseljem na sodisce :)

bergkamp je napisal/-a:
DJRider je napisal/-a:Da. Gledajo te drugace ce bos ti kupil avto za 10 miljo kot pa za 3 zato, ker jim naredis vec profita. :roll:

Lahko se zavedate, da to ni ne prvi ne zadnji primer ko je bil prisoten taksen kriminal. Jih je ze veliko in kaj mores.

P.s. samo to vam povem, da jaz ne bom nikoli taksen ko ti... se grem rajsi zakopat u jezero ko pa, da bi bil tak prasec ko ti... resno... :roll: :evil: :!: :!:

na koga tazadn stavk leti?

Zadnji stavek leti na one nesposobneze na servisu... jao jao... :roll:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr feb 14, 2007 5:45 pm

Js sm jim reku da bomo šli na sodišče, ampak ne zaradi računa, ampak zarad tega, ker jih bom prijavil... No, pa so rekli da bodo urihtali. To je zdj sicer v rokah nekoga drugega, ker so oni kao propadli.
Slika

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp To feb 20, 2007 3:48 pm

V glavnem. Jz nism zadovoljen. Žal mi je da avti ne delajo tako kot treba k so mi všeč (doma smo še za 407 gledal) sam k smo vidl kašne probleme smo mel s tem ga ne bomo kupil. Pa mi je zlo žov k mi je avto res lep. Na žalost nasledn avto po vsej verjetnosti ne bo peugeot.

Aja drgač pa. Dons dobu od ličarja-končno zrihtal blatnik da je poštrihan tko k treba. vsaj neki :twisted:

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo To feb 20, 2007 4:56 pm

res pravm da na M6 nič ne odpove...BMW power...

ne dragč pa predvsem na dragih in luksuznih avtomobilih rado kej odpove zato ker jih delajo v manjši količini in ni tolko preizkušena ta stvar (kera pač že odpove) zato pa tak en super duper avto sam nov kupit z garancijo al pa če si bogatun pa ti je useen za 10k evrov dat za nov menjalnik... 8)
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo To feb 20, 2007 4:58 pm

Vuso, kje si to slišal da je enemu SMG crknil???

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To feb 20, 2007 5:36 pm

žalostno da se lahko kaj takega dogaja lahko rečem da si ravnal pravilno da si bil uporen kje nebi bil saj si ti plačal za avto in ne oni, kaj če bi se obrnil na kaki časopis ali pa kaj podobnega recimo žurnal oni bi zihr rade volje prisluhnili tvojim problemom upam da se bo izteklo vse tako kot bi se moralo že na začetku,

veliko sreče

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To feb 20, 2007 6:02 pm

Sazo je napisal/-a:Vuso, kje si to slišal da je enemu SMG crknil???

V SLO je vsaj enemu crknil SMG menjalnik na M6.

Če je pa še komu pa ne vem..
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 To feb 20, 2007 7:39 pm

RED_line je napisal/-a:za drugič boš vedel. sam da naslednji avto ne bo kakšen clio in podobno.francoze pusti tam kjer so!

a maš kej proti francozom???
a te kiri še ni varno kam pripeljal???
dej marko lepo te prosim...
skuliraj se malo...manj problemov mam jz z pugsom ko pa ti z hondo...pa brez zamere
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To feb 20, 2007 9:28 pm

Jap, Peugeota se tudi jaz ne dotaknem... kolegici je 307 SW HDI na avtocesti zgorel... Peugeot Slovenija pa nič, pa čeprav je bila znana serijska napaka, še posebej v Nemčiji so imel ogromen vpoklic...
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees To feb 20, 2007 10:51 pm

bergkamp: bog pomagaj.... ko si kupoval peugeota... a si sploh probal menjalnik v salonu ? ZIVA GROZA
ko smo mi doma kupovali avto leta 2003 ... sem v salonu probal 206 in 206 sw... veš kao se je slišalo sem menjal prestave pri ugasnjenem avtu v salonu ? kot da bi menju prestave na traktorju :shock:
pol pa še testna vožnja... avto je cool... ampak MENJALNIK, pri novem avtu... bog pomagaj... in samo zaradi tega nismo vzeli peugeota... hvala bogu.
vzeli smo hyundai getza 1,6 16v top-k in

enako je pri moje sodelovcu ina 206 ... 1,6 16v... ma avto letnik 2002, menjalnik čist v pm...
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To feb 20, 2007 11:02 pm

mrtwelvetrees je napisal/-a:bergkamp: bog pomagaj.... ko si kupoval peugeota... a si sploh probal menjalnik v salonu ? ZIVA GROZA
ko smo mi doma kupovali avto leta 2003 ... sem v salonu probal 206 in 206 sw... veš kao se je slišalo sem menjal prestave pri ugasnjenem avtu v salonu ? kot da bi menju prestave na traktorju :shock:
pol pa še testna vožnja... avto je cool... ampak MENJALNIK, pri novem avtu... bog pomagaj... in samo zaradi tega nismo vzeli peugeota... hvala bogu.

enako je pri moje sodelovcu ina 206 ... 1,6 16v... ma avto letnik 2002, menjalnik čist v pm...

Valda, glasni so menjalniki ful so glasni. Sam jz se ne prtožujem zarad tega, men je avto 9000km delu tko k treba čeprov je menjalnik smotan narjen. pol k so pa oni sklopko menjal je pa začel crkavat. jz vem kako je avto prej delu pa kako zdej šalta se pa pr vseh peugeotih slabo.

trafo66

Napisal/-a trafo66 To feb 20, 2007 11:05 pm

vozilo tudi novo je treba prej probat. saj majo na dvorišču več novih avtov in jim rečeš da tega ki ga boš kupu hočeš kakšen krog zapeljat. če ti to ne dovolijo sam bejži od take trgovine,. ker če je z avtom vse v redu se trgovci nimajo kaj bat da ga ne boš kupu.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To feb 20, 2007 11:25 pm

bergkamp je napisal/-a:
mrtwelvetrees je napisal/-a:bergkamp: bog pomagaj.... ko si kupoval peugeota... a si sploh probal menjalnik v salonu ? ZIVA GROZA

Valda, glasni so menjalniki ful so glasni. Sam jz se ne prtožujem zarad tega, men je avto 9000km delu tko k treba čeprov je menjalnik smotan narjen. pol k so pa oni sklopko menjal je pa začel crkavat. jz vem kako je avto prej delu pa kako zdej šalta se pa pr vseh peugeotih slabo.

To boš ti vedu, k si vse 05, 06 in 07 serije dal skozi..... :lol: :lol:

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr feb 21, 2007 9:10 am

Men moja 206ka dela superca, samo menjalnik je pa res zanič, samo ti novejši imajo že super menjalnik :)

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Sr feb 21, 2007 9:44 am

jaz bi pa glede kaj se peugeota tiče popljuval servis v bližini maribora,poznam primer -šlo je za peugeot boxerja,ta avto je kar naprej na servisu,crkuje vse od elektrike do podvozja,kiler spušča ga "menjajo" in še kar naprej pušča,bi še dalje govoril o tem ampak se mi zdi brezveze.ljudje zavedajte se tega da danes kupite ša samo znamko ki jo drago plačate ne pa več kvalitete,in da so prišli časi kapitalizma,kjer se proizvajalcem gre da čim več naredijo o kvaliteti pa ne duha in ne sluh.Mogoče je ta peugeot le plod kakega delavca ki je sestavljal menjalinik ko je delal en dan že cel izmučen 11 ali 12 uro šihta pa se mu enostavno ni dalo trudit pa je na brzino skup naredil,pol pa se mu j... ker je avtomobil tak takoj šel na tovornjak in na drugo stran evrope.prišli so časi ko bo avto držal max. 5-7 let pol pa še boš samo popravljal in kmalu boš spoznal da se ga ne splača več popravljat in boš spet raje kupil novega.in takrat bo spet nek šef v franciji dobil nalo večjo plačo.ker je dosti prodal oz.so njegovi delavci dosti naredili v enem mesecu-oz.zaj.... se opravičujem mojemu načini govora ampak tako pač je in se globoko opravičujem če so kake pisne napake v tekstu.

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE Sr feb 21, 2007 10:10 am

hladni je napisal/-a:jaz se opravičujem za provokativno vprašanje, ampak če veste da so z pežoji 206 težave zakaj ga greste in kupite? kaj dandanes se res več nihče ne pozanima za to kaj kupuje, saj konc koncev pežoji niso poceni. Ne razumem takih ljudji, a zato da pol šinfajo po forumu kak krš je pežo, zato pa je volja in znanje. Žal mi je, ampak tega res ne razumem. :roll:

no ko je fotr leto in pol nazaj kupoval nov voz, je precej gledal 307, jest pa sm mal brskal po netu in opazim da ma 307 nekam dost vpoklicev, tko da je na koncu uzel Accenta, ki
laufa zaenkrat B.P, je pa res da ni tok dinamičen avto, sam za starga je že uredu, sej ne dirka :P

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Sr feb 21, 2007 12:16 pm

Sh3bO je napisal/-a:
Sazo je napisal/-a:Vuso, kje si to slišal da je enemu SMG crknil???

V SLO je vsaj enemu crknil SMG menjalnik na M6.

Če je pa še komu pa ne vem..

mogoče veš komu?? pa kako veš?? 8)

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp Sr feb 21, 2007 1:48 pm

hladni je napisal/-a:jaz se opravičujem za provokativno vprašanje, ampak če veste da so z pežoji 206 težave zakaj ga greste in kupite? kaj dandanes se res več nihče ne pozanima za to kaj kupuje, saj konc koncev pežoji niso poceni. Ne razumem takih ljudji, a zato da pol šinfajo po forumu kak krš je pežo, zato pa je volja in znanje. Žal mi je, ampak tega res ne razumem. :roll:

Sej se ne gre zarad peugeota. Gre se zato da ga niso sposobni zrihtat tko k treba. In zakaj bi kupovav avto k nima normalnga servisa. Sam to. Tut nism reku da nobenmu peugeot ne dela pa da je vse zjeban pa da so sama j***a. Sam men ga niso sposobni popravt zato ga ne bom več kupu.

Pa hladni - ni to tko simpl. A mislš da če neki bolšga kupš pa d best. Men gre pa tak folk na živce k je pol najbl pametn, k vse vejo za enga druzga kako se je lahko nasrov pa kok je neumn k ni pa ... Vsak se lohk zmot.

Poznam primer k je človk kupu novga passata pa je mev z njem več problemov k s kšnim starim avtom. Pa je biv (VAU) passat, k bi mogu delat. ni pravila. tut ti se lahko naserješ.

Če bi blo tko se določenih znamk sploh ne bi kupoval. Mercedes ti lahko crkne tko k renault... je pa verjetno manj šans sam crkne lohk pa vsak. Ne dvomim pa da je razlika v odnosu!

Crkne vsak avto, sam zrihtat ga pa ni sposobn vsak!!!

zajec
Nov uporabnik

Napisal/-a zajec Če feb 22, 2007 6:51 am

Peugeot navadno sranje naš 206 pri 40000km je bilo potrebno zamenjati tesnilo glave,na 50000 so se razlimale zadnje pakne,sedaj ima 75000pa potisni ležaj cvili kot za stavo.j***a!

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Če feb 22, 2007 8:24 am

zajec je napisal/-a:Peugeot navadno sranje naš 206 pri 40000km je bilo potrebno zamenjati tesnilo glave,na 50000 so se razlimale zadnje pakne,sedaj ima 75000pa potisni ležaj cvili kot za stavo.j***a!

... na 85kkm pa še boš ležaje zadnjega mostu menjal, pa bo tip-top...
... kdor ne dirka, naj se vozi...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov