Scorp84 je napisal/-a:V btc-ju, hala-a un model ponuja 15 evrov za tablico. 11 črk pa loh gor daš. Kolk časa pa čakaš, pa nisem uprašal.
par objav zgoraj imaš napisano glede btcja.
rumena ibiza je napisal/-a:ja ne v trgovini jih majo sej sem jst vidla...btc ja hala a..
[Weed]MAR je napisal/-a:ja ok..sm btc ni spet mejhn.. ka pa prodajajo poleg njih?.. nemorš it po vseh trgovinah pa spraševat če prodajajo tablice![]()
Leonardo je napisal/-a:jst res nevem, a morm svoje postat z krepko da bo folk vidu
BTC, Hala A, 15€, čaka se en tedn.
jst mam doma 2, naroču sm jih tole sredo in jih dobil že v petek, slučajno.
bom slikal pa prilimu, do takrt pa nehite spraševt kje se jih dobi ker je vse jasno kot beli dan..
aja, pa tablce so kr kvalitetni, mi ni žov 30ih evrov k sm jih dov.
lp
einer je napisal/-a:A to je legalno? Glede na to, da je "SLO" na njej bi jaz to smatral kot nelegalno, ve kdo kaj o tem? Dokler je nimaš tam, kjer so original tablice menda ni panike? Ali je sama izdelava teh tablic že nelegalna?
Da si nebo to kdo dal na avtomobil namest svojih tablc, policist ima v takem primeru pravico ukrepat!
einer je napisal/-a:A to je legalno? Glede na to, da je "SLO" na njej bi jaz to smatral kot nelegalno, ve kdo kaj o tem? Dokler je nimaš tam, kjer so original tablice menda ni panike? Ali je sama izdelava teh tablic že nelegalna?
Da si nebo to kdo dal na avtomobil namest svojih tablc, policist ima v takem primeru pravico ukrepat!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov