maky je napisal/-a:Zakaj bi blo pa treba brisat?To mi pa res ni jasno?Pač kar se je povedalo se nazaj ne jemlje... (Spet ni to prvič da hočeš neki brisat potem ko se pač začne mal določene stvari naštevat)
Vsak ima svoje mnenje o tebi in ti o nam... Jebat ga priznam da nimam dobrega mnenja o tebi.Me pa čisto briga kaj si ti misliš o meni... Jaz mislim da si en velik nakladač ki se prerad hvali vsem z tem kaj on je,kje dela,kaj vozi in ne nazadnje kaj je njegov foter.Sem že napisal da se tisto,kar se tebi ne zdi hvaljenje,mnogim drugim zdi pretiravanje v hvaljenju.Vse lepo in prav če bi se to zgodilo enkrat,dvakrat(se pač pohvališ)Ampak kar ti pišeš o sebi je pa že hudo hudo pretiravanje...
Svojega mnenja ne bom spremenil dokler mi ne pokažeš nasprotno...![]()
(@ lisko1:Ja, nisem si čisto sam kupil avta za 6mio pri 19.ih.To je dejstvo. Dejstvo je pa da SAM vlagam v svoj avto!Me pa prav zanima koliko vas je pri 18.živelo samih in ste si sami plačevali stanovanje,hrano,obleke,... iz zraven šparali za rihtanje avta...Jaz sem in sem tudi ponosen na to!Lažje si je kupiti avto za 3mio. če ti zraven ni treba dati 90k na mesec za najemnino in stanovanjske stroške,50k za hrano...,se šolati in delati ob enem!
)
Samo toliko v razmislek![]()
@zoran:ti ti žival!![]()
![]()
![]()
Maky jst ti pa rečem samo tole. Če ne bi mel s čim ne bi mel kaj