Vuso je napisal/-a:Vremenu se je dokončno skisalo.Sicer ga bo hitro pobralo, ampak vseeno je prekleto nadležen tale sneg.
Po snegu se nimaš kej vozit z letnimi gumami.Sej se da normalno peljat, ampak ne smeš bremzat in ostati na klancu.Meni, da se nekam mudi in nek bebec ostane z letnimi na cesti ga lastnoročno odvlečem na PP.Da ne govorim o bedakih na AC.Me zanima kako se boste počutili, ko ti sneg zabaše profil in je rata ena guma večja od druge pa začneš plesat.Sam se vozim celo leto z letnimi gumami, ampak, če je sneg je avto doma.Že tko hitro rata pizdarija, z letnimi gumami v snegu jo pa izivaš
BBoss je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Vremenu se je dokončno skisalo.Sicer ga bo hitro pobralo, ampak vseeno je prekleto nadležen tale sneg.
Po snegu se nimaš kej vozit z letnimi gumami.Sej se da normalno peljat, ampak ne smeš bremzat in ostati na klancu.Meni, da se nekam mudi in nek bebec ostane z letnimi na cesti ga lastnoročno odvlečem na PP.Da ne govorim o bedakih na AC.Me zanima kako se boste počutili, ko ti sneg zabaše profil in je rata ena guma večja od druge pa začneš plesat.Sam se vozim celo leto z letnimi gumami, ampak, če je sneg je avto doma.Že tko hitro rata pizdarija, z letnimi gumami v snegu jo pa izivaš
Prvo kot prvo se ti po snegu ne sme muditi ne glede na zimske ali pa letne gume...
To kar pa pišeš za letne gume je pa zgleda vse nekaj na pamet, ker to, da se ti začne sneg lepiti na gume je pa res dobra zgodbica in da postane ena večja od druge - LOL pa saj se sneg ne prijemlje na gume tako kot na kepe, ki jih vališ za delanje snežakov.
Je pa drugače res škoda, da te v ponedeljek zvečer ni bilo na višnjegorskem klancu, ker bi lahko kar nekaj ducatev kamionarjev zvlekel na PP, če te seveda ne bi prej oni spravili na kliničnega.
Pa brez zamere
cliort je napisal/-a:DoubleG je napisal/-a:http://shrani.si/files/gume002waq1.jpg
zabavno je bilo.
Kej tazga pa še ne.....
A to si prau s takim naokol vozu al kaj, upam da ne........ sej veš fizika pa to....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov