Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To mar 20, 2007 7:25 pm

Piše, da rahlo sneži trenutno, kak pa je v resnici pa kaj bo jutri pa bojo vedli rečt tisti ki so od tma.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr mar 21, 2007 12:56 pm

Vremenu se je dokončno skisalo.Sicer ga bo hitro pobralo, ampak vseeno je prekleto nadležen tale sneg.
Po snegu se nimaš kej vozit z letnimi gumami.Sej se da normalno peljat, ampak ne smeš bremzat in ostati na klancu.Meni, da se nekam mudi in nek bebec ostane z letnimi na cesti ga lastnoročno odvlečem na PP.Da ne govorim o bedakih na AC.Me zanima kako se boste počutili, ko ti sneg zabaše profil in je rata ena guma večja od druge pa začneš plesat.Sam se vozim celo leto z letnimi gumami, ampak, če je sneg je avto doma.Že tko hitro rata pizdarija, z letnimi gumami v snegu jo pa izivaš :roll:

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Sr mar 21, 2007 4:57 pm

Slika

zabavno je bilo.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr mar 21, 2007 5:17 pm

Vuso je napisal/-a:Vremenu se je dokončno skisalo.Sicer ga bo hitro pobralo, ampak vseeno je prekleto nadležen tale sneg.
Po snegu se nimaš kej vozit z letnimi gumami.Sej se da normalno peljat, ampak ne smeš bremzat in ostati na klancu.Meni, da se nekam mudi in nek bebec ostane z letnimi na cesti ga lastnoročno odvlečem na PP.Da ne govorim o bedakih na AC.Me zanima kako se boste počutili, ko ti sneg zabaše profil in je rata ena guma večja od druge pa začneš plesat.Sam se vozim celo leto z letnimi gumami, ampak, če je sneg je avto doma.Že tko hitro rata pizdarija, z letnimi gumami v snegu jo pa izivaš :roll:

Prvo kot prvo se ti po snegu ne sme muditi ne glede na zimske ali pa letne gume...

To kar pa pišeš za letne gume je pa zgleda vse nekaj na pamet, ker to, da se ti začne sneg lepiti na gume je pa res dobra zgodbica in da postane ena večja od druge - LOL pa saj se sneg ne prijemlje na gume tako kot na kepe, ki jih vališ za delanje snežakov.

Je pa drugače res škoda, da te v ponedeljek zvečer ni bilo na višnjegorskem klancu, ker bi lahko kar nekaj ducatev kamionarjev zvlekel na PP, če te seveda ne bi prej oni spravili na kliničnega.

Pa brez zamere ;)

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso Sr mar 21, 2007 7:22 pm

BBoss je napisal/-a:
Vuso je napisal/-a:Vremenu se je dokončno skisalo.Sicer ga bo hitro pobralo, ampak vseeno je prekleto nadležen tale sneg.

Prvo kot prvo se ti po snegu ne sme muditi ne glede na zimske ali pa letne gume...

To kar pa pišeš za letne gume je pa zgleda vse nekaj na pamet, ker to, da se ti začne sneg lepiti na gume je pa res dobra zgodbica in da postane ena večja od druge - LOL pa saj se sneg ne prijemlje na gume tako kot na kepe, ki jih vališ za delanje snežakov.

Je pa drugače res škoda, da te v ponedeljek zvečer ni bilo na višnjegorskem klancu, ker bi lahko kar nekaj ducatev kamionarjev zvlekel na PP, če te seveda ne bi prej oni spravili na kliničnega.

Pa brez zamere ;)

Ne?Mene je že začelo na Ac zanašat zaradi tega in ja sneg ti zabaše profil.
Jah tovornjakarjev se malo bojim, ampak policijo bi pa sigurno klical :D
Se pa strinjam,da se ti v snegu nima kam za mudit.
nobene zamere.Dokler je nek kulturen nivo ni nikakršnih zamer ;)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 21, 2007 9:09 pm

@Vuso...sneg se že zabaše v profile ampak nevem kaj si mislil povedat s tem da rata ena guma večja od druge. Zabaše se v profile kolikor ima placa, kaj dosti si ga ne more naredit, ker en kanal pritiska na drugega - tud v kozarec za 2 dcl ne spraviš nič več kot 2 dcl :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Sr mar 21, 2007 9:26 pm

DoubleG je napisal/-a:Slika

zabavno je bilo.

Kej tazga pa še ne.....
A to si prau s takim naokol vozu al kaj, upam da ne........ sej veš fizika pa to.... :D

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso Če mar 22, 2007 12:08 am

Aja pozabil sem omenit, da so bile sprednje gume nove, zadnje pa stare, če ima to kej veze ;)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če mar 22, 2007 12:10 am

:roll:

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če mar 22, 2007 9:09 am

cliort je napisal/-a:
DoubleG je napisal/-a:http://shrani.si/files/gume002waq1.jpg

zabavno je bilo.

Kej tazga pa še ne.....
A to si prau s takim naokol vozu al kaj, upam da ne........ sej veš fizika pa to.... :D

ja tko sem se okoli vozi. kakšna fizika neki? Čist lepo se pelje. sam pač ročne mi ni blo treba uporablat, ker mi je na vsakem ovinku pri 20 km/h + rit ven odneslo :)
Po cesti se tudi čist lepo pelje. Sam de še za vikend sneg pade, pol pa menjam na letne.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če mar 22, 2007 9:10 am

Ma dej, zajebavaš se :lol:

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če mar 22, 2007 11:06 pm

ma kako zaj*bavanje js sm enga tazga u torek res srečal na zaloški tam ko greš čez obvoznco proti polju.

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Če mar 22, 2007 11:14 pm

to sem bil jaz :)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če mar 22, 2007 11:24 pm

:pop: :rofl :vrum