Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali ste kdaj povozili mačko?

da
61
36%
ne
110
64%

Skupaj glasov : 171

stjancek
Nov uporabnik

Kraj: braslovce

Napisal/-a stjancek Po apr 23, 2007 11:22 am

jaz pa imam na vesti že nešteto komarjev in mušic:((
zeleni polo

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Po apr 23, 2007 11:25 am

Kakih 7 let nazaj je cesto neprevidno preckala lisica...dobesedno povozil je na sreco nism in se je lahko odplazila iz ceste.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Po apr 23, 2007 7:59 pm

Courage™ je napisal/-a:1 macko pa enih miljon muh :)

Macka mi je skocla pred avto izza parkiranega avta, peljal sem ji zgleda preko zadnjega dela telesa, rep ji je odtrgalo vstran pa zadnje tace je vlekla po tleh. Mislim da ni dolgo zivela. Blo pa je to ene 5 let nazaj.

lepo da si tak podrobno opisal... :lol: :lol: :lol:

Croma:zarad tebe bojo pa živali izumrle :lol: :P :P :P
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po apr 23, 2007 8:07 pm

uhhhh jaz sem pa danes zajca povozil;uničil me je sprednji desni kolotek;pa spodaj vse plastike ki držijo cevi k podvozju mi je vse polomil;bogi zeko.pa kaj hočem.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Po apr 23, 2007 9:30 pm

Oplazil jazbeca. Te budale progaste kar stojijo sred ceste.... :D

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po apr 23, 2007 10:16 pm

Zdej sem se spomnu, a ni Regy enkrat v mladih letih izjavu, da je mel na avtu neko predelavo, za obglavljanje mačk... :lol: Keri smehi.

:roll: Eni ste res prave Jadranke Juras, jest mam pa preveč rad svoj avto, da bi zanašč šel živali zbijat, ampak žal ne morem ohranjati take statistike...
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype To apr 24, 2007 12:07 am

Dvakrat sm porinu srno, nč hujšega se je sam odbila kake 3 metre pa zbežala, enkrat celo z tastovim audijem :P :oops: 8)

Sm pa že velikrat bremzu pred fazani, so na tem goričkem čist fukjeni, to kr stoji sred ceste, ne j**e žive sile :lol: :shock: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp To apr 24, 2007 10:56 pm

Jz sm 2krat mačka povozu. Nč kriv-obakrat prletu direkt pred avto. Prvič sm še sam skor s ceste zletu k sm se mu izogibov. Drugič mi je pa pr še ne 40 km/h k sm se čez vas pelu, direkt pred avtom čez steku, sm sam vidu k ga je vrgl u travo. Sej se mi smiljo :cry:

milijonkrat mi je pa že srna tekla pred avtom pa zajc.

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Sr apr 25, 2007 4:55 am

Lih zdej sem vidu, kako ga je en nabil v Pirničah. Sem gledal mačka kako prihaja čez travnik. Sem hotu še pomahat vozniku, naj upočasni, ker sem vedek kaj se bo zgodilo. Pa nisem, ker boh ve kaj bi si mislil šofer. Mi je blo kr žal. Prizor ni bil lep.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr apr 25, 2007 8:11 am

3 Mačke.

En je čakal 2 metra od ceste na ravno pravi trenutek, da je šel pod avtom in je potem stekel naprej, če je preživel ne vem.

Drugi je tudi tekel čez cesto in pel pod celim avtom, pa dvomim da je preživel, ker se je čudno obnašal po tem.

Tretji je bil pa majhen muc, ki je zaspal pod gumo. Na žalost ga nisem videl in zapeljal čez njega. Ne vem, če je preživel, ker je pobegnil.

Nimam pa nobene želje povozit še kaj živega ali mrtvega.
Slika

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Sr apr 25, 2007 10:07 pm

Js sm mel smolo, da sm enkrat med dolgo vožnjo iz Kronplatza vozil dosti blizu vozilu pred mano in nisem pravočasno videl, da je zgazil mačko, tako da sm jo tut js. Bil sem kr dost slabe volje, sm se pa tolažil, da sem ji mogoče precej skrajšal trpelnje, saj je bila že žrtev avta, ki je vozil pred mano. Vseeno ni bil prijeten občutek.
Drugač sem pa zadovoljen, da sm se dvakrat izognil srečanju z muco. Enkrat sm na polno zavrl, mucek se je ustavil tik pred avtom in me gledal; drugič pa sem jo obšel s slalomom.

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Sr apr 25, 2007 10:35 pm

Tema za nasmejat.

v stilu:
"Maček je neprevidno prečkal cesto in ko sem ga povozil, se je obnašal čudno."

Uporabniški avatar
spacesheep
Nov uporabnik

Napisal/-a spacesheep Če apr 26, 2007 7:18 am

Mačka ne...
Sem pa eno nesrečno srako na avtocesti. V vzvratnem ogledalu sem samo še perje v zraku videl :/

simsds
Nov uporabnik

Napisal/-a simsds Če apr 26, 2007 7:31 am

traktor TDI je napisal/-a:Tema za nasmejat.

v stilu:
"Maček je neprevidno prečkal cesto in ko sem ga povozil, se je obnašal čudno."

to bi tema za smejat, kolk je povoženih mačk na cesti, pa ne zaradi ubogih mačk, ampak zaradi voznikov, ki niso previdni ali pa nimajo vesti.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če apr 26, 2007 8:48 am

nemci so raziskovali in prišli do ugotovitve da se največ nesreč z divjadjo zgodi ko se skušaš izognit kosmati oviri in greš ali v graben, v drug avto,...kot pa če jo direkt vzameš...sliši se kruto sam je vsaj meni moje življenje več vredno kot pa cela žival na cesti.
the brand with the three stripes :)

simsds
Nov uporabnik

Napisal/-a simsds Če apr 26, 2007 10:50 am

croma_man je napisal/-a:nemci so raziskovali in prišli do ugotovitve da se največ nesreč z divjadjo zgodi ko se skušaš izognit kosmati oviri in greš ali v graben, v drug avto,...kot pa če jo direkt vzameš...sliši se kruto sam je vsaj meni moje življenje več vredno kot pa cela žival na cesti.

drugo je divjad, samo mački se pa lahko ti izogneš zak da ti gre pod avtom pa ji ni nič, ker je ne zadaneš, razen če jo z gumi pocilaš

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Pe apr 27, 2007 12:04 pm

simsds je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:nemci so raziskovali in prišli do ugotovitve da se največ nesreč z divjadjo zgodi ko se skušaš izognit kosmati oviri in greš ali v graben, v drug avto,...kot pa če jo direkt vzameš...sliši se kruto sam je vsaj meni moje življenje več vredno kot pa cela žival na cesti.

drugo je divjad, samo mački se pa lahko ti izogneš zak da ti gre pod avtom pa ji ni nič, ker je ne zadaneš, razen če jo z gumi pocilaš

Ja, zelo težko se ji izogneš. Odvisn kok hitr jo zagledaš, pa kakšno hitrost maš. Sam če ti direkt v avto teče ni variante. Tut mačka se ustraš, pred mano je letela čez cesto. Jz sm vozu 70km/h po omejitvi, mačka pa ponoč iz trave direkt po diagonali v avto. Jz sm pohodu bremzo namotu v levo k je bla prazna cesta, da bi se ji izognu k je proti desni tekla, se je pa mačka ustrašla,mal so jo vrjetn tut luči zaslepile, skočila, (če nebi skočila bi ji mogoče še ratal pobegnt), pa sm jo nabov direkt s tablco (sm pol vidu k je bla umazana)pol jo je pa pod kolo vrgl. pa še ornk je škripal k me je zanašal na mokri cesti.

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Pe apr 27, 2007 12:39 pm

Tuki po naši dolini gre večinoma tudi cesta zraven vode, tko da je dostikrat žaba ob žabi in jih ne štejem več ... :?

Razen nepreštetih žab sem pa povozil 2 ježa ... :oops: ... nisem pa hodil nazaj gledat, če se kaj čudno obnašata, kot je napisal eden zgoraj. :D Želim jima čim boljše okrevanje.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe apr 27, 2007 12:45 pm

... Pred leti ko so bile katrce popularne se je en starejši občan vračal domov na cesti - IL.Bistrica - Divača in nekje ob reki Reki je počil z katrco manjšega divjega prašiča ... Je pa prašič tik pred stikom odskočil in ga je vrglo čez havbo skozi šipo kjer je voznika nokautiral in odletel naprej v prtljažnik sprva na pulico za zadnjimi sedeži pol je pod težo popustila in je padel v prtljažnik kjer je ostal vkleščen :P :P :P Malo kasneje so prišli mimo policisti in dobili Katrco delujočo v leru brez prve šipe na sredi ceste notri pa lastnika ki spi, kasneje pa so slišali še prašiča v prtljažniku :P menda sta oba preživela brez večjih posledic ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe apr 27, 2007 12:58 pm

[quote="gagi´d hype"] enkrat celo z tastovim audijem. legenda :P
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov