Napisal/-a Kael Ne maj 13, 2007 11:59 am
Okej visoka hitrost je že problem, to se popolnoma strinjam, ampak a se samo meni zdi, da se zadnje čase sliši samo še o alkoholu in visoki hitrosti, kot edinemu razlogu, da se zgodi prometna nesreča in da že gre, kot ste nekaterili omenjali, za preprosto manipulacijo? Namreč ko realno študiram, samo v hitrosti sam ne vidim razloga, da bi prišlo kar do milijona prometnih nesreč in podobnih zadevah - nekako dobivam občutek, da bi vsi najraje vidli, da bi bila ne regionalnih cestah omejitev 50, na avtocestah pa 80. Pa bom probal še sam povedat nekaj stvari, zaradi katerih prihaja do prometnih nesreč:
Stanje avtomobila: ko včasih berem teme po forumih kje se da dobit rabljene zavorne diske, pa koliko jih še pobrusit, pa nalite gume, pa najcenejše možne gume, sej je sam za tri ovinke, pa najcenejši možni avto, pa nič servisov je predrago, pa vožnja z napol sliksi ,... Mogoče pa bi bilo manj izletov s cest, če folk malce več dal na samo stanje avtomobila, kupil kvalitetne gume in ne šparal pri stvareh ko so zavorni diski in podobne zadeve. Ni nemalo kdaj, ko vidiš s čim vse se folk pelje 90 čez ovinek in kako vse škripa. Sedaj bo kdo rekel, lahko tebi, ko maš denar... nekateri ga pa nimamo. Saj ni treba kupit najdražjih gum, včasih se že nekaj € pozna mnogo
Avtošole: ja zelo pomembno je, da te v avtošoli naučijo na smrt na pamet vsak prometen znak in da ne prekoračiš hitrosti za 0.1km/h in da se naučiš vsa križišča do izpitne vožnje napol na pamet (malo karikirano). Zdej pa mene zanima koliko mladim voznikom, so inštruktorji posebej poudarjali pasti ceste: nagnjeni ovinki v napačno stran, spolzkost cest ob pričetku deževanja, daljša zavorna pot v primeru obremenitev, jih peljali na poligon in pokazali kako se avto lovi, kaj se zgodi z avtom če ti ga enkrat odnese in podobne zadeve - zadnja naštevanja predvsem meni bolj dišijo po šoli varne vožnje, katera je seveda dodatno plačilo, po že tako pasje dragem izpitu. A se samo meni zdi, da bi marsikaterega človeka spametovalo, če bi enkrat videl, da še tako stabilen avto lahko odnese, ko bi videl kakšen je občutek ko te odnese in tako naprej? Kolikor vem, marsikoga spametuje ko ga fukne s ceste, ali pa povzroči prometno nesrečo. Tudi znanje in kakšna izkušnja s tem bi pomagala k manj nesrečam.
Policaji: če bi naj na slovenskih cestah bila čim večja varnost in bi se res lovilo voznike, zakaj zaboga potem dovolimo objavljanje policijskih kontrol po radiu? Ja potem se usedeš v avto 15min čez uro, zveš kje so radarji in tako gasa drugod. Prav tako sem v zadnjih 3 letih ogromno prevozil in kaj opažam: vedno policaji na enih in istih mestih, morijo za 4km/uro prekoračeno hitrost, neuporabo smerokaza in podobne fore; dobro saj je prav, pravila so za vse enaka. A kaj ko se v vsakem kraju ve KJE se nori, KDAJ se nori in iz katere vaške gostilne so vozi pijan folk domov. Ampak zanimivo, tam ni praktično nikoli policijske kontrole. Prav tako sem že slišal, da folk prijavlja določene norce (primer tistega debila s črno Hondo) policajem. Zakaj zaboga se takih idiotov ne lotijo s providio in mu vzamejo izpit? Noben mi nebo reku, da se ne da detektivsko takemu norcu nastavit pasti (skriti radar) in ga spravit za lep čas cest, vso delo pa nato še računat. Ampak seveda, najlažje se je postavit 2m od table za kraj in morit zaradi 2.8 km/uro prehitre vožnje.
Podebiljen folk: to kaj vse sem dosedaj vidu, da folk dela za volanom, se čudim, da sploh ni več prometnih nesreč - npr: lakiranje nohtov na nogi z temi na volanu sredi avtoceste, uporaba dveh gsmov naenkrat, prehitevanje pa odstavnem pasu na avtocesti, vožnja 1.2 mm za ritjo, neuporaba svetlobnih signalov v krožiščih, konstanta vožnja 100 pa je kraj, mesto, mastna cesta, ovinek, nepoznana cesta, poznana cesta, če te prehiti slabši avto obvezno prehitet nazaj, pospeševanje tistega ki ga prehitevaš, ležanje za volanom (nezbrana vožnja) in tako dalje... hm noben mi ne bo reku, da si z telefonom v roki v napol ležečem položaju in vožnji 80 na uro po magistralni cesti manj nevaren kot nekdo ki je zbran, drži volan z obema rokama in vozi naprimer slabih 100 na uro. Da o tem, da se gre neprespan, pod vplivom tablet, alkohola in tako naprej za volan, sploh ne govorim... ja seveda, kriva pa je samo hitrost vožnje... absolutno... butast primer: prazna avtocesta, sonce, ustrezne gume, zakaj zaboga se nebi smel človek peljat 160? Potem pa čez čas vidiš pred seboj tovornjake v bolj ali manj strnjeni koloni - ja pa upočasniš na recimo 130 in paziš, da ne bo kdo zapeljal ven z eno nogo pripravljeno na bremzi - jih prehitiš potem pa spet pospesiš na željeno potovalno hitrost. Je pa res, da pa je pri 200 na uro že sama vožnja nevarna... ampak samo razmišljanje - če bi folk skušal malo predvidevat, bi bilo to manjši problem...