sonček je napisal/-a:peach je napisal/-a:Fantje, soncek vas nedvomno prca.Kaj res lahko nekdo razmišlja na tako butast način?
O hvala bogu, da je en to porajtal, kakšen dolg čas bi bil, če bi rekel isto kot vsi ostali, le na ta način so eni pokazali kaj vejo. Drugače pa kreminala nikakor ne podpiram, lahko bi rekel naslednje podpiram samo 0,0001% za tiste, ki se mi smilijo in morajo krasti, da lahko preživijo. Bratu so enkrat ukradli moped, drugemu bratu neke dele z avta, meni isto ampak sem bil kar pošteno jezen a toda nimaš kaj, če ga bi dobil bi ga prijavil sam se nebi lotil tega,ker je le pretvegano....
Hvala ti
Ja a žrtve kraje pa niso ljudje al kaj?sonček je napisal/-a:iz vaših sporočil se da jasno razbrat, da vam je več do pleha kot do ljudi, lp
sonček je napisal/-a:Off topic: P.S. Kradejo naj še kar tako naprej, če le potrebujejo denar...nisem nobenmu nevoščljiv, ampak iz vaših sporočil se da jasno razbrat, da vam je več do pleha kot do ljudi, mislim ej še v tujini niso taki, pa ne govorim konkretno an temo ampak zgolj na veččina Slovencev. Go on !!! Moj komentar je pač kakršn je.
lp
sonček je napisal/-a:Off topic: P.S. Kradejo naj še kar tako naprej, če le potrebujejo denar...nisem nobenmu nevoščljiv, ampak iz vaših sporočil se da jasno razbrat, da vam je več do pleha kot do ljudi, mislim ej še v tujini niso taki, pa ne govorim konkretno an temo ampak zgolj na veččina Slovencev. Go on !!! Moj komentar je pač kakršn je.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov