Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
skrba
Nov uporabnik

Kraj: Traberkcity/Dravograd/Koroska

Napisal/-a skrba Pe jun 08, 2007 12:37 pm

Nam so tut pred leti ukradli 101ko... Fotr je popizdo ko je zjutraj sel na ribolov pa zacel srajat na mat kam mu je avto skrila da ne more it na ribolov. OMG! (Ribiska oprema je bila takrat vredna vec kot avto)

Nakar avto najdejo na enem polju po nekaj dneh v zacuna voznem stanju. Kepi pa ugotovijo da so takrat 3je mucli avto ugradli pa se vozli ponoci vsi eni pijani po poljih..

Se hujs pa, ko eden izmed storilcev postane nas sosed!

KAM gre svet!

peach
Nov uporabnik

Napisal/-a peach Pe jun 08, 2007 1:05 pm

sonček je napisal/-a:
peach je napisal/-a:Fantje, soncek vas nedvomno prca. :D Kaj res lahko nekdo razmišlja na tako butast način? :D

O hvala bogu, da je en to porajtal, kakšen dolg čas bi bil, če bi rekel isto kot vsi ostali, le na ta način so eni pokazali kaj vejo. Drugače pa kreminala nikakor ne podpiram, lahko bi rekel naslednje podpiram samo 0,0001% za tiste, ki se mi smilijo in morajo krasti, da lahko preživijo. Bratu so enkrat ukradli moped, drugemu bratu neke dele z avta, meni isto ampak sem bil kar pošteno jezen a toda nimaš kaj, če ga bi dobil bi ga prijavil sam se nebi lotil tega,ker je le pretvegano....

Hvala ti

Vse skupaj je res mejilo na smešen in banalen sarkazem hkrati pa me je zvijalo od smeha ob prebiranju replayev. :D

Sicer pa za vse lumpe..what goes around - comes around. Če tudi Timberlake prepeva o tem - mora biti nekaj na tem. :D

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jun 08, 2007 1:08 pm

skrba kaj se je pa z opremo zgodilo?

Uporabniški avatar
skrba
Nov uporabnik

Napisal/-a skrba Pe jun 08, 2007 1:19 pm

DaDek je napisal/-a:skrba kaj se je pa z opremo zgodilo?

Začuda ostala nepoškodovana (vredna vec kot 1000 DEM) Fotr bil bol srečn ko pa za avto! :D

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jun 08, 2007 1:21 pm

skrba je napisal/-a:

Začuda ostala nepoškodovana (vredna vec kot 1000 DEM) Fotr bil bol srečn ko pa za avto! :D

Pa se je zahvalil vsaj sosedu? 8)

Uporabniški avatar
skrba
Nov uporabnik

Napisal/-a skrba Pe jun 08, 2007 1:24 pm

DaDek je napisal/-a:
skrba je napisal/-a:

Pa se je zahvalil vsaj sosedu? 8)

Brez skrbi da ima se danes pomisleke (sreca da ni vec sosed)

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe jun 08, 2007 1:44 pm

@ludbe: Če bi jest sam to ugotovil, da so dali rezerven ključ v sprednjo luč, grem na servis, z sabo vzamem kol, ne kar dva kola, in mlatim dokler ni vse okoli mene samo rdeče.... :twisted: Ali pa da zjutraj najdem avto tako razstavljan na dvorišču kot sem napisal..... bogi ljudje na servisu.... :twisted:

Nobenemu ne privoščim tega, da mu ukradejo karkoli, tudi bicikla ne...
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Pe jun 08, 2007 2:06 pm

sonček je napisal/-a:iz vaših sporočil se da jasno razbrat, da vam je več do pleha kot do ljudi, lp
Ja a žrtve kraje pa niso ljudje al kaj?

Zaenkrat sem imel srečo (na les potrkat) in so mi doslej "samo" v avto vdrli pa ukradli avtoradio. Pa ker sem imel kasko, je brez problemov vse plačala zavarovalnica.
Je pa kljub temu zelo zoprn občutek.

Si pa niti ne predstavljam, kako je to, če ti ukradejo cel avto. Pa ker imam tudi sam golfa, me sploh kar malo skrbi.

Kolegu so pred leti pred njegovim blokom ukradli cliota, pa še zavarovan ni bil pred krajo. To so zelo neprijetne stvari, če ti gre toliko premoženja naenkrat v nič.

Kdor pa je tako pameten, da reče "hja je pač kradel, da nahrani družino" - kakšen bulšit! Tatovi avtomobilov tega ne počnejo iz življenjske nuje, ker ne bi imeli za žemljico, mislim kdo lahko kaj takega verjame...

Ko smo že pri teh temah: mi je šlo malo na jetra, ko so v filmu "Gone in 60 seconds" (igral Nicholas Cage) prikazali tatove avtomobilov skoraj simpatične, tako rekoč good guy-e. V resnici so pa taki ljudje izmečki najslabše vrste. Samo morilci, posiljevalci, pedofilli in podobno so slabši. Res.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jun 08, 2007 2:13 pm

da jst ugotovim to, kot je ludbe reku, grem na servis, pa vse po vrst zgazim.
Slika

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Pe jun 08, 2007 3:47 pm

sonček je napisal/-a:Off topic: P.S. Kradejo naj še kar tako naprej, če le potrebujejo denar...nisem nobenmu nevoščljiv, ampak iz vaših sporočil se da jasno razbrat, da vam je več do pleha kot do ljudi, mislim ej še v tujini niso taki, pa ne govorim konkretno an temo ampak zgolj na veččina Slovencev. Go on !!! Moj komentar je pač kakršn je.

lp

Čuj sonček če ti dnar na cesti pobiraš al pa ti na koruzi raste da se neb sekiral če bi ti kaj z avta okradli,nismo vsi taki,ker dnar je teško zaslužit pa treba garat ko m****n pol pa da ti še edn krade tvojo lastnino,pa ni za drugam ko za ubit :evil:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Bawc
Novinec

Kraj: Podgora

Napisal/-a Bawc Pe jun 08, 2007 4:10 pm

sonček je napisal/-a:Off topic: P.S. Kradejo naj še kar tako naprej, če le potrebujejo denar...nisem nobenmu nevoščljiv, ampak iz vaših sporočil se da jasno razbrat, da vam je več do pleha kot do ljudi, mislim ej še v tujini niso taki, pa ne govorim konkretno an temo ampak zgolj na veččina Slovencev. Go on !!! Moj komentar je pač kakršn je.

lp

Kolk pa misliš, da jih ukrade avto zato, ker nimajo za preživet? En na 3 leta morde. Pa še če nimaš morš it prvo kaj ukrast pa šele pol probat kakšno delo dobit. P**da, da en to s tega foruma prbije, k vsak vidi kolk truda, dela pa odrekanja je treba za te stvari. Pomoje ta folk, ki krade ni tako bogi pa nesposoben, sam zakaj bi se v šihtu matral, če lahko nekomu škodo nardi. Gre se bolj za zabavo pa škodoželjnost. Sonček, ne želim ti da ti avto ukradejo, k pol bi šele vidu, da si tud ti lahko "nevoščljiv". No sej Yugota ti itak noben ne bo. ;)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe jun 08, 2007 4:24 pm

oprostite ampak dejte zaklent to temo ....

se opravičujem avtorju ampak mislim da je dosegel namen torej nas seznanil in če bo kej naj ga ljudje kontaktirajo preko pm.

zdej pa lock this shit :!:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe jun 08, 2007 4:38 pm

ja fak an.... zarad enga "motenega" sončka, je nastalo 4 strani branja,ki ti ob koncu vsega prebranega gre na bruhanje...

očitno sonček živi v svojem svetu in v svojih rovtah med lj. ter idrijo.... tko da.... očitno morajo tudi taki ljudje živet --> ampak da na dan pride s takšnim postom,je pa že noro... nimam besed zate sonček....
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov