Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 To jul 03, 2007 4:38 pm

Thor je napisal/-a:lahko je pol govorit...po vojni so vsi generali, kakorkoli dobro si odreagiral, najboljše kar bi lahko. Drugače pa če veš, da je šlo za ibizo kupro srebrne barve, prav dosti jih ne more bit v tistih koncih, preveri lastnika po tihem, boš vsaj vedel s kom imaš opravka...

Tele Ibize Cupre so tako redke da bi jo z lahkoto najdel. Imela sta LJ ali KR registracijo (eden eno, eden drugo). Je bila pa Ibiza Cupra takle model katere so zelo redke po avto netu sodeč:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1425943

Ker vem da diesel ni bila, turbino sem slišal, pa še druga ibiza me ne bi mogla dohitevat
Zadnjič spremenil Jaka156, dne To jul 03, 2007 4:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ALLi^
Nov uporabnik

Napisal/-a ALLi^ To jul 03, 2007 4:40 pm

S|icKeR je napisal/-a:stvar ma od oka tko ene 2 kile in če bi ga usekal z njo sigurno neb ostal na nogah. drugače pa svaka čast za pravilno odločitev in trezno ravnanje.

mja...pol je že bolj uporabna tista "raztegljiva železna palica - vipera" ... ne vem kako se reče slovensko, teleskopska palica? Samo baje prepovedana...
Drugače pa ja, mene tudi zanima če sploh obstaja možnost, da preko registrske tablice oz česa drugega izveš lastnika avtomobila? Kolikor jaz vem to lahko naredi samo policija za svoje interese... ali?
Zadnjič spremenil ALLi^, dne To jul 03, 2007 4:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort To jul 03, 2007 4:47 pm

Jaka156 je napisal/-a:
Tele Ibize Cupre so tako redke da bi jo z lahkoto najdel.

A je imela zadaj lexsus luči?

Uporabniški avatar
bajs
Nov uporabnik

Napisal/-a bajs To jul 03, 2007 7:29 pm

Jaka156 je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:lahko je pol govorit...po vojni so vsi generali, kakorkoli dobro si odreagiral, najboljše kar bi lahko. Drugače pa če veš, da je šlo za ibizo kupro srebrne barve, prav dosti jih ne more bit v tistih koncih, preveri lastnika po tihem, boš vsaj vedel s kom imaš opravka...

Tele Ibize Cupre so tako redke da bi jo z lahkoto najdel. Imela sta LJ ali KR registracijo (eden eno, eden drugo). Je bila pa Ibiza Cupra takle model katere so zelo redke po avto netu sodeč:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1425943

Ker vem da diesel ni bila, turbino sem slišal, pa še druga ibiza me ne bi mogla dohitevat

Tablce so ble 99% ukradene

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 To jul 03, 2007 10:12 pm

s12345 je napisal/-a:"
Mojca(Jakova punca) se začne tresti ter se dere oprosti."

Zakaj? Komu?

Mogoce se je opravicevala Jakatu, da jo je zagrabila panika, mogoce pa zato, ker je kdaj zavrnila katerega od teh nasilnezev, pa so se zato mal znesli nad njima. Saj ves uzaljen moski ego, pa mal alkota naredi stalo. Ce bi pa tele dedci res kaj resnega mislili, tudi dirkanje neb dost pomagalo :roll:

Ma go figure, Jaka dobro si se odrezal, dobro se vama je izslo, v bodoce se raje vseeno izogibajta tistega konca sploh v vecernih urah.

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Sr jul 04, 2007 12:18 am

fičfirič je napisal/-a:Fak kam gre ta svet.Še dobr de si jih pihnu ene tolk.Škoda ker si nisi zapisal številk ter jih prjavu.Take šiptajre bi blo vse za spucat, une k pa trdo pa pošteno delajo pr raznih gradbenih podjetjih bi jim dal pa pa povišico....

ker bi kaj pomagalo ne :?
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon Sr jul 04, 2007 12:32 am

Jaka sam vem da bi isto odreagiral :x Čeprav pravijo da je včasih napad boljši kot pobeg, samo jaz temu ne verjamem ;) ker takrat pol direkt siliš v težave. Kar se pa tiče naše policije oz. "milice" bi bila moja oma bolj učinkovita in prej na samem dogajanju ;) V Mariboru pa to tudi ni takšna redkost.....še bolj si na udaro se mi zdi če imaš kak malo bolj porihtan avto :x

lp, saymon

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Sr jul 04, 2007 7:14 am

Niva13 je napisal/-a:
s12345 je napisal/-a:"
Mojca(Jakova punca) se začne tresti ter se dere oprosti."

Zakaj? Komu?

Mogoce se je opravicevala Jakatu, da jo je zagrabila panika, mogoce pa zato, ker je kdaj zavrnila katerega od teh nasilnezev, pa so se zato mal znesli nad njima. Saj ves uzaljen moski ego, pa mal alkota naredi stalo. Ce bi pa tele dedci res kaj resnega mislili, tudi dirkanje neb dost pomagalo :roll:

Ma go figure, Jaka dobro si se odrezal, dobro se vama je izslo, v bodoce se raje vseeno izogibajta tistega konca sploh v vecernih urah.[/quote]

Če bom jaz hotel obiskati babico, jo bom. Bilo je pa to ob petih popoldne tako da je bil lep dan (če bi se lahko tako reklo :roll: )

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Sr jul 04, 2007 7:27 am

saymon je napisal/-a:Jaka sam vem da bi isto odreagiral :x Čeprav pravijo da je včasih napad boljši kot pobeg, samo jaz temu ne verjamem ;) ker takrat pol direkt siliš v težave. Kar se pa tiče naše policije oz. "milice" bi bila moja oma bolj učinkovita in prej na samem dogajanju ;) V Mariboru pa to tudi ni takšna redkost.....še bolj si na udaro se mi zdi če imaš kak malo bolj porihtan avto :x

lp, saymon

Ok, sepravi umaknit se vedno in pustit da se s*** po tebi?
Če bi se vsi drugače obnašali, si določeni ljudje tudi več ne bi upali takšnih bedarij delat po svetu.
Tako se stvar pač tolerira.

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Sr jul 04, 2007 8:08 am

M|t3k je napisal/-a:
saymon je napisal/-a:Jaka sam vem da bi isto odreagiral :x Čeprav pravijo da je včasih napad boljši kot pobeg, samo jaz temu ne verjamem ;) ker takrat pol direkt siliš v težave. Kar se pa tiče naše policije oz. "milice" bi bila moja oma bolj učinkovita in prej na samem dogajanju ;) V Mariboru pa to tudi ni takšna redkost.....še bolj si na udaro se mi zdi če imaš kak malo bolj porihtan avto :x

lp, saymon

Ok, sepravi umaknit se vedno in pustit da se s*** po tebi?
Če bi se vsi drugače obnašali, si določeni ljudje tudi več ne bi upali takšnih bedarij delat po svetu.
Tako se stvar pač tolerira.

Vse je lahko reči. Aja se opravičujem, nisem vedel da si Rambo :idea:

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Napisal/-a M|t3k Sr jul 04, 2007 8:15 am

Poglej jaz se sploh nisem skliceval na tvojo situacijo. Sicer pa ti tudi ne oporekam, ker se mi zdi edino prav kar si naredil ti.

Me pa nekoliko iritira, da se posplošuje, da se moramo konfliktnim situacijam izmikati. Če vprašaš mene, to še poglablja problem. Če pustiš otroku prosto stanovanje in greš v službo, ti je tudi lahko jasno v kakem stanju bo, ko boš prišel nazaj.
Pa prosim ne posploševat. Za vsako situacijo obstaja svoja, optimalna rešitev.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jul 04, 2007 9:57 am

Ko je bila Policija še Milica, ljudem ni prišlo na pamet, da bi počeli kaj takega.
Danes pa jokate da živimo v policijski državi istočasno pa je vse v kurcu. Ker vlada nastavi in komandira ministra, ki je en k*** vreden, ker nastavi direktorja, ki je pol kurca vreden. Potem se pa pričakuje (državljani) od operative da bodo delali konkretno in korektno, če pa določenim sferam v državi ni do tega da bi.

Če je včasih nekdo povzročil nesrečo, .... in pobegnil, bežal par km z avtom, potem še peš, ...ko so ga dobili jih je najprej fajn fasal, potem pa je bil naprošen da pokaže dokumente. In pritoževali so se tisti, ki so jih dobili premalo. Drugi so že vedeli za kaj so jih dobil in so bli tiho. In takrat je bil red, ker so se ljudje bali posledic, če bi jih dobili. Danes je pa 'demokracija' in so človekove pravice takšne, da polcaj ne more nič, državlajn lahko pa serje po njemu. In tako ni ne reda ne avtoritete ne samokontrole džavljanov ne nič.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Sr jul 04, 2007 11:33 am

UKREPAT BI MORALI!!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
ALLi^
Nov uporabnik

Napisal/-a ALLi^ Sr jul 04, 2007 11:34 am

Samotar je napisal/-a:Danes je pa 'demokracija' in so človekove pravice takšne, da polcaj ne more nič, državlajn lahko pa serje po njemu. In tako ni ne reda ne avtoritete ne samokontrole džavljanov ne nič.

Ja že že, po eni strani policisti nimajo nikakršnih poblastil po drugi pa za vsako sra** lahko napišejo kazen ... In prav to povzroča to neravnonvesje, svoražnost do polcije (glej topic slovenska policija).
Žaščita NE, jebanje v glavo DA. Razumeš kaj želim povedati? Torej 2x minus za policijo. IN naj mi prosim nihče ne začne, da ko jih rabim so tam pa tako sranje... Ker brez njih bi se znal še bolje žaščititi.
Drugače pa Jaka... Kolikor berem komentarje se mi zdi, da so nekako vedeli, da s kom imajo opravka oz. so tebe ali tvojo punco poznali. Ker dvomim, da bi si upali it kar tako na blef, kaj pa če bi za volanom sedel kakšni kriminalist oz. kakšna pomembnejša oseba (poslanec, poslančev sin...). Kajti iz slovenske prakse vemo, da če se slednjim zgodi kaj takega prej pride do ukrepanja kot pa če se navadnim "smrtnikom". :? Ali se motim? Smo že tako daleč, da so kriminalci tako drzni?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jul 04, 2007 1:14 pm

Samotar je napisal/-a:Ko je bila Policija še Milica, ljudem ni prišlo na pamet, da bi počeli kaj takega.
Danes pa jokate da živimo v policijski državi istočasno pa je vse v kurcu. Ker vlada nastavi in komandira ministra, ki je en k*** vreden, ker nastavi direktorja, ki je pol kurca vreden. Potem se pa pričakuje (državljani) od operative da bodo delali konkretno in korektno, če pa določenim sferam v državi ni do tega da bi.

Če je včasih nekdo povzročil nesrečo, .... in pobegnil, bežal par km z avtom, potem še peš, ...ko so ga dobili jih je najprej fajn fasal, potem pa je bil naprošen da pokaže dokumente. In pritoževali so se tisti, ki so jih dobili premalo. Drugi so že vedeli za kaj so jih dobil in so bli tiho. In takrat je bil red, ker so se ljudje bali posledic, če bi jih dobili. Danes je pa 'demokracija' in so človekove pravice takšne, da polcaj ne more nič, državlajn lahko pa serje po njemu. In tako ni ne reda ne avtoritete ne samokontrole džavljanov ne nič.

word! -Takrat si delal barabije in si hitro dobil batine. Sedaj je pa vse "Ja kaj mi pa morejo hahahahahha,..."
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Skinhead
Nov uporabnik

Napisal/-a Skinhead Sr jul 04, 2007 1:20 pm

No jz sm mel zadnjič tudi prigodo. Peljem s familijo iz ljubljane proti kopru. Peljem, peljem in kar naenkrat se pred mano pojavi škoda favorit, pelje enih 100km/h, jz jo hočem prehitet zavije na moj pas tako da moram bremzat, ponovim nekaj krat in zopet isto, v avtu sem meu ženo in dva otroka. Potem se mi je utrgalo in sm tipu sledil na prvo črpalko, ga opazujem kako tanka, mogu je met enih 40 let, stopim do njega mu pribijem čelno in mu dam kroše v glavo tip pade po tleh ga začnem brcan nato nekako s***** u avto in se zaklene, udarim v voznikovo šipo s pestjo , šipa se zbije jz ves porezan, tip se dere unim delavcem, KAJ NIČ NE NAREDITE ZA SVOJE STRANKE, tipa upalim še 3x po nosu, delavcem razložim kej je blo, eden delavec mi pribije še malo si ga, in grem naprej.

edo-lj
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a edo-lj Sr jul 04, 2007 1:27 pm

:shock: fak ej kako nej js pol pustim punco da gre u šolo(v Radovljico) sama z avtom..bo treba kšn elektrošok al pa kšn gun kupt :? eni pač ukradejo auto in je,eni pa delamo po 12 ur na dan pa šparamo da si polovico tega kar majo oni kupmo..svet je res (pre)krut.. :!: :!:

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Sr jul 04, 2007 1:38 pm

@Skinhead: Res ful dobro si naredil...predvsem otroci se bodo iz tega marsikaj naučili. :roll:

Pač balkanska mentalteta...vse znamo rešit samo s pestmi, ker smo kot živali...

edo-lj
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a edo-lj Sr jul 04, 2007 1:40 pm

Skinhead je napisal/-a:No jz sm mel zadnjič tudi prigodo. Peljem s familijo iz ljubljane proti kopru. Peljem, peljem in kar naenkrat se pred mano pojavi škoda favorit, pelje enih 100km/h, jz jo hočem prehitet zavije na moj pas tako da moram bremzat, ponovim nekaj krat in zopet isto, v avtu sem meu ženo in dva otroka. Potem se mi je utrgalo in sm tipu sledil na prvo črpalko, ga opazujem kako tanka, mogu je met enih 40 let, stopim do njega mu pribijem čelno in mu dam kroše v glavo tip pade po tleh ga začnem brcan nato nekako s***** u avto in se zaklene, udarim v voznikovo šipo s pestjo , šipa se zbije jz ves porezan, tip se dere unim delavcem, KAJ NIČ NE NAREDITE ZA SVOJE STRANKE, tipa upalim še 3x po nosu, delavcem razložim kej je blo, eden delavec mi pribije še malo si ga, in grem naprej.
:lol: :lol: legenda 8)

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Sr jul 04, 2007 1:44 pm

Skinhead je napisal/-a:No jz sm mel zadnjič tudi prigodo. Peljem s familijo iz ljubljane proti kopru. Peljem, peljem in kar naenkrat se pred mano pojavi škoda favorit, pelje enih 100km/h, jz jo hočem prehitet zavije na moj pas tako da moram bremzat, ponovim nekaj krat in zopet isto, v avtu sem meu ženo in dva otroka. Potem se mi je utrgalo in sm tipu sledil na prvo črpalko, ga opazujem kako tanka, mogu je met enih 40 let, stopim do njega mu pribijem čelno in mu dam kroše v glavo tip pade po tleh ga začnem brcan nato nekako s***** u avto in se zaklene, udarim v voznikovo šipo s pestjo , šipa se zbije jz ves porezan, tip se dere unim delavcem, KAJ NIČ NE NAREDITE ZA SVOJE STRANKE, tipa upalim še 3x po nosu, delavcem razložim kej je blo, eden delavec mi pribije še malo si ga, in grem naprej.

a to si GTA SAN ANDREAS igral al kaj podobnega?? če si res to nardil, svaka ti čast :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov