To zadevico si moram jaz nabavit, pa ne zato, da bom potem lahko divjal, ampak da bom lahko bolj skoncentriran na cesto...
Kaj se mi dogaja, ko sem tako lepo skoncentriran na vožnjo (vozim umirjeno) in za ovinkom vidim policista ki me meri z radarjem. Se zgodi naslednje:
Nagonsko pritisnem na zavoro, pogledam na števec kolikšna je hitrost in medtem, da bi se osredotočil na nadalno vožnjo, razmišljam ali sem bil prehiter ali ne in gledam policista, ter čakam če mi bo ukazal naj ustavim...
verjamem, da nisem edini s takšno reakcijo
Cash je napisal/-a:VET je napisal/-a:Tole z GPS lokacijo ki jo označiš kot lažni signal tudi ni ravno dobra varijanta. Kaj če si neko pošto z alarmom mimo katere se vsak dan voziš in ti piska označiš - blokiraš ...... potem pa policaji enkrat kasneje ravno pri tisti pošti postavijo kanguja z MW radarjem

No, s tem si dokazal, da ti nimaš pojma o tem, čeprav popraviš kdaj kakšen merilnik policiji in čeprav se ukvarjaš s tem več časa, kolikor sem jaz star. Kako pa veš, koliko sem jaz star?
Ti blokiraš frekvenco pošte (alarm, vrata oz. whatever...), ko pa bodo tam policaji z MW-jem, pa bodo uporabljali drugo frekvenco in čeprav boš ti tisto poštno blokiral, ti bo naslednjič piskalo pri pošti in ti boš sumil oz. vedel, da so tam policaji.
rallysquirrel: kje si nabavu 8500 pa za kolk €?
On je napisal da pošraufa
VET je napisal/-a:Da boš razumel kaj ti želim povedat - z elektroniko se ukvarjam dalj časa kot si ti verjetno star in včasih pošraufam tudi kakšen merilnik ki ga imajo policaji v avtu ....... tole moram dat prebrat njihovim uradnim tehnikom da se že oni mal zvijajo
potemtakem se jaz ne čudim, če ljudje neupravičeno dobivajo kazni