Voith je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Voith je napisal/-a:ma dej kasn esp. v avtosoli bi mogl mal kulture vozniske ucit in dost vecji poudarek na to dt pa bi bil rezultat cez par let.
ti zihr si al pa se bos kje v vladnih krogih ker samo od tm lahko tako debilna ideja pride.
Kaksne kulture.. Pade tovor iz tovornjaka al pa otrok skoč na cesto in se hočeš izognit oviri in te začne zanašat. Z esp-jem te pa ne bi. Al pa si v ovinku z običajno hitrostjo pa zapeleš na olje. ...Ista zgodba. Kako bi lahko to v avtošoli preprečl?
ahh ja.
lej kaj pa ce pade NLP nate in lih 3 sekunde pred tem ti guma poci in te zacne nest bocno, tocno v tem pa ti za avto stopi blondinka popolnih mer in te zaprosi za roko?
kontrolo hocm met jest. ne neka skatlica s cipi. ce ze more bit racunalnik nej ga pol tko nardijo da se vsedem v avto in pol vn stopm, umes nej pa on vse nardi ne pa da morm volan js drzat on se mi bo pa igral z bremzami in gasom.
Nisem čist prepričan če veš čemu vse je namenjen esp. Poglej na kakšnih primerih in v kaksnih situacijah se delajo testi. Poleg vožnje po ledu in po klancu so to primeri, ki sem jih naštel. Al maš dejansko tolk domišljije, da resno misliš da je več možnosti da pade nate nlp, kot da ti otrok skoči na cesto oz. da to sploh ni možno? Ena bolj pomembnih stvari pri dobrem vozniku so predvidevanja in teli "kaj pa če", ne vem.. če tebi uspe zraven še na blondinke popolnih mer mislit, tolk bolš zate

Poglej še enkrat linke, ki so bili že nekajkrat objavljeni. Niso samo situacije, ki jih mi izzivami, ampak so tudi dogodki, ki jih ne moremo predvideti. In sprejmi že enkrat da ne gre samo za hitro vožnjo v ovinke, ker večina voznikov ni takih in ne obvladajo avta v nulo v vseh situacijah, večina dobesedno zmrzne, ko mu začne zanašat avto. In če se tak dogodek konča s smrtnim izidom bomo rekl kaj? Me prav zanima.. Če bi imel pa esp, je pa možnost da bi mu avto v trenutku začel popravlat in bi ga poravnal in bi se odpeljal normalno naprej, kot se vozi že nekaj 10 let..