Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr sep 05, 2007 5:13 pm

Jah kokr se bo dalo, ni baš akustičen :P
Drgač pa počakte par dni sej bo zadeva poslikana itd..
Podpiram take nagradne igre, nej saj en ma neki od teh showov če že služjo na folku..

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr sep 05, 2007 5:45 pm

btw a ste prebrali tudi kje se bo vrsila ta predelava....

Za predelavo vozila je bil izžreban Lenart Ambrož (Renault Clio Storia). Styling in
avtoakustično predelavo lahko v živo spremljate na Automotorshowu
v Ljubljani
med 8. in 9. septembrom v dvorani C.

torej na samem kraju :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr sep 05, 2007 5:47 pm

Jp čez viknd se bo delalo, vendar ne bo preveč custom dela (brez prednjih novih panel itd..) bolj vgradnja druge in mal več robe..

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr sep 05, 2007 6:26 pm

ah.. spet en manši avto.. Se na večjega ne upajo? Ali so že imeli prej dele in barvo delov na zalogi in so potem ugibali ali se bo kdo prijavil z takim avtom in tako barvo :S ?

Je kdo iz foruma tole?

Uporabniški avatar
RS-sport
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a RS-sport Sr sep 05, 2007 6:33 pm

H2 je napisal/-a:ah.. spet en manši avto.. Se na večjega ne upajo? Ali so že imeli prej dele in barvo delov na zalogi in so potem ugibali ali se bo kdo prijavil z takim avtom in tako barvo :S ?

Je kdo iz foruma tole?

kokr vem ni ;)
RS-sport

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Sr sep 05, 2007 8:35 pm

H2 je napisal/-a:ah.. spet en manši avto.. Se na večjega ne upajo? Ali so že imeli prej dele in barvo delov na zalogi in so potem ugibali ali se bo kdo prijavil z takim avtom in tako barvo :S ?

Je kdo iz foruma tole?

No kaj si jaz upam in kaj ne mislim, da mi ni treba odgovarjat, lahko drugi povedo katere predelave sem delal.

nekateri ne razumete, da je to bolj predstavitev kako se vozilo predela in da obiskovalci vse vidijo. zato smo se odločili, da zadevo rahlo predelamo in zadevo resnično izpeljemo.

Če bodo na forumih in okolici odzivo pozitivni bomo v letu 2008 izpeljali več takih akcij in skušali razveselit čimveč ljubiteljev tuning-a.

lep pozdrav!

Jaka Seles
www.seles.si
Slika

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Sr sep 05, 2007 8:38 pm

splash je napisal/-a:prvo kot prvo da se razumemo nisem prijavil nobenega avtomobila da ne boste rekli da sem nevoščljiv.

ampak tole je pa TOTALNA BEDA za moje pojme. spet bodo iz clia naredili en riž, tako kot jih je 100 že v sloveniji. mislim, res bedno. piše clio storia...kaj pa bo razlika po predelavi al je navaden clio al pa storia?

veliko bolje bi bilo da bi bil zbran kakšen novejši avto, kot je recimo KIA CEED kot je že en uporabnik na prejšnji strani napisal. ampak tak avto tudi če bi bil izžreban ne bi hotli predelovat, ker je zelo malo styling delov zanj najbrž trenutno in potem bi blo treba vse naredit custom...

mah, te predelave so res brezvezne postale. plastiko navlečejo skupaj na kup na hitro, kot v pimp my ride. bog ne daj da se s takim avtom zaletiš kam. tak a test kot ga oni naredijo lahko meni naredi za 100€ vsak na tehničnem brez da avto pripeljem tja...

rers ne vidim več poante, da se bo spet en običen clio, kakršnih je itak pol slovenije, zrižan vozil po cesti.

pa brez zamere, lp

se podpišem x2 :D pa ne da bi biu kaj proti torej Čestitke zmagovalcu in želim mu da bo res zadovoljen z predelavo.
:D

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Sr sep 05, 2007 8:53 pm

cliopower je napisal/-a:
splash je napisal/-a:prvo kot prvo da se razumemo nisem prijavil nobenega avtomobila da ne boste rekli da sem nevoščljiv.

ampak tole je pa TOTALNA BEDA za moje pojme. spet bodo iz clia naredili en riž, tako kot jih je 100 že v sloveniji. mislim, res bedno. piše clio storia...kaj pa bo razlika po predelavi al je navaden clio al pa storia?

veliko bolje bi bilo da bi bil zbran kakšen novejši avto, kot je recimo KIA CEED kot je že en uporabnik na prejšnji strani napisal. ampak tak avto tudi če bi bil izžreban ne bi hotli predelovat, ker je zelo malo styling delov zanj najbrž trenutno in potem bi blo treba vse naredit custom...

mah, te predelave so res brezvezne postale. plastiko navlečejo skupaj na kup na hitro, kot v pimp my ride. bog ne daj da se s takim avtom zaletiš kam. tak a test kot ga oni naredijo lahko meni naredi za 100€ vsak na tehničnem brez da avto pripeljem tja...

rers ne vidim več poante, da se bo spet en običen clio, kakršnih je itak pol slovenije, zrižan vozil po cesti.

pa brez zamere, lp

se podpišem x2 :D pa ne da bi biu kaj proti torej Čestitke zmagovalcu in želim mu da bo res zadovoljen z predelavo.
:D

nekaterih res ne razumem.

niti sanja se ti ne kaj bo narejeni na avtu in kar nekaj navijas v tri dni.

Ce ti ne paše predelava ne rabis niti brati kaj sele sodelovati.

na koncu pa še vse zastonj iz za vas to tudi ni dovolj.

naj se vsak malo zamisli.

Lp jaka

p.s. potem se pa na drugi strani vsi sprasujete zakaj v Sloveniji vsa scena razpada
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr sep 05, 2007 9:08 pm

Mislim da so takšne akcije kar zanimive oz. privlačna novost,tako da upam da se še kdaj ponovi.... Po eni strani je srečnež ki je izbran zadovoljen,po drugi strani je pa to kar lepa reklama za izvajalce oz. sponzorje...

Kaj se bo delalo v lj.... saj bomo še par dni počakali in bo vse vidno... za moje pojme,bo nekako v tem stilu --> temnenje stekel,alu platišča,avtoakustika in to bo več al manj vse - ugibam.

Mislim,da če bo šlo to v pravo smer (in da ne bo tako,kot je blo s puntotom) potem bo odvziv vsekakor pozitiven.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr sep 05, 2007 9:17 pm

podpiram kake nagradne igre in pa to da se je avto žrebalo. Me pa zanima kolk ljudi bo delalo na avto približno in pa upam da bo podobno tut naslednje leto, da se bom še js prijavo :D
LP Rok

Uporabniški avatar
_BlisteR_
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a _BlisteR_ Sr sep 05, 2007 9:46 pm

take izjave da je taka predelava brezvezna in kateri avto so izžrebali so pa čist mim!!
Veseli ste lahk da se saj kej dogaja pa pohvalte ekipo ka se je v to spustila!
Če bi se izžrebal kak večji avto npr.BMW ,audi bi se pa spet pritoželavl!
Tok mate za povedat slabga o tem itak boste pa usi pršl gledat.

LP!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr sep 05, 2007 10:06 pm

jaz sem napisal svoje mnenje. Saj se ne rabi noben strinjat z mano. Ali tudi tega ne bi smel napisat?

Is this a free country, or what?

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Sr sep 05, 2007 10:16 pm

meni je sama ideja zanimiva in upam da se bo vse lepo izpeljalo kot za organizatorje in za dobitnika te predelave

bom pa vsekakor prišel pogledat to predelavo

kdaj boste se začne predelovat in ob kateri uri?

suhokranjec
Novinec

Napisal/-a suhokranjec Sr sep 05, 2007 10:41 pm

Men se Nagradna igra dopade, jo podpiram in upam, da bo več takih dogodkov;)
L.P.

Uporabniški avatar
_BlisteR_
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a _BlisteR_ Sr sep 05, 2007 10:46 pm

Sej to ni letel sam nate.Sam kr neki je to ka se folk iz brezveznga razloga gre naki prtožvat pa pluvat čez vse.V vsakem primeru bi do takih izjav pršlo če bi izbral Audija S8 ,al pa Dacio logan.Sam to sm hotu povedat.
Jest nimam kej povedat o tej zadevi razn to da je super,pa škoda ka niso mene izžrebal :D

Uporabniški avatar
[Weed]MAR
Novinec

Kraj: Črnomelj [Wajt Krajn]

Napisal/-a [Weed]MAR Če sep 06, 2007 1:42 am

ta predelava avta na samem showu da se jo spremlja je res super!...
je pa tudi res da je izžreban clio katerih se po slovenskih cestah pelje zelo veliko predelanih in iz njega nebo nastalo nekaj nevidenega oz. nekaj posebnega ki še ni bilo videno.. ali pač. pustimo se presenetiti.
lp
my blood type is type-R

lenio
Nov uporabnik

CLIO STORIA

Napisal/-a lenio Če sep 06, 2007 10:48 am

Lep pozdrav vsem,

glede na to, da sem si vzel čas in prebral kaj ljudje pišete... Ta izžrebanec sem jaz in sem resnično vesel in hvala vsem za čestitke. Vsi lahko vidite, da je to moj prvi post na forumu in nisem bil do danes član katerega koli takega foruma.

V ponedeljek zvečer sva s prijateljem pila pivo in malo pregledovala kaj se bo dogajalo na automotorshowu ta vikend in zasledila nagradno igro in se meni nič tebi nič prijavila oba. Srečo sem imel prvič v življenju in bil izžreban, drugače sem to sceno vedno spremljal bolj iz zadnjih "klopi". Nikoli se nisem z avtom udeležil kakega srečanja, velikokrat pa sem odtaval na srečanja in spremljal kaj je novega na vaših avtomobilih.

Res sem vesel, da sem bil izžreban in tudi prvič v življenju bom mel nekoliko bolj predelan avto, katerega mi bodo predelali na GR-ju.

Nekoliko o avtu... Clio Storia je modelno leto 2007. Ni noter 2.0 mašina, to je res ampak tudi 1.2 ni, tako, da se pustite preseniti. Z avtom sem zelo zadovoljen in ga tudi z veseljem pustim takim profesionalcem kot so ljudje ki mi ga bodo predelovali. Uglavnem hotu sm vam malo na hitro povedat kaj in kako. Če pa koga še kaj zanima mu pa z veseljem odgovorim..

Še enkrat hvala za čestitke:)
lp
.:Lenio:.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če sep 06, 2007 11:00 am

Patrik_A3 je napisal/-a:mater ste eni nevoščljivci,pač niso zbrali vaš avto..... je pa tudi fer da zmagajo povprečni avtomobili in ne stalno neki bmw-ji in podobni z nevem kako konjenico...tisto je že brezveze...

Tut men se prov fajn zdi, da so končno izbral en povprečen avto.
Sam upam, da bodo konkretno nardil in da se jim ne bo mudil.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če sep 06, 2007 1:16 pm

no ja, upam da bojo slike in končnega stanja in začetnega, pa tud vmesnega, ker me res zanima, kaj bo iz tega ratal. Če bo dobr izpadl, se bom drug let (če seveda bo) tud jst prjavu.

lenio: maš pol dizlco? Aja, pa čestitke za nagrado!
Slika

lenio
Nov uporabnik

Tudi dizelca ni:) Je kr bencinar:)

Napisal/-a lenio Če sep 06, 2007 1:24 pm

Tudi dizelca ni:) Je kr bencinar:)

hvala za čestitke še enkrat!
lp
.:Lenio:.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov