H2 je napisal/-a:ah.. spet en manši avto.. Se na večjega ne upajo? Ali so že imeli prej dele in barvo delov na zalogi in so potem ugibali ali se bo kdo prijavil z takim avtom in tako barvo :S ?
Je kdo iz foruma tole?
splash je napisal/-a:prvo kot prvo da se razumemo nisem prijavil nobenega avtomobila da ne boste rekli da sem nevoščljiv.
ampak tole je pa TOTALNA BEDA za moje pojme. spet bodo iz clia naredili en riž, tako kot jih je 100 že v sloveniji. mislim, res bedno. piše clio storia...kaj pa bo razlika po predelavi al je navaden clio al pa storia?
veliko bolje bi bilo da bi bil zbran kakšen novejši avto, kot je recimo KIA CEED kot je že en uporabnik na prejšnji strani napisal. ampak tak avto tudi če bi bil izžreban ne bi hotli predelovat, ker je zelo malo styling delov zanj najbrž trenutno in potem bi blo treba vse naredit custom...
mah, te predelave so res brezvezne postale. plastiko navlečejo skupaj na kup na hitro, kot v pimp my ride. bog ne daj da se s takim avtom zaletiš kam. tak a test kot ga oni naredijo lahko meni naredi za 100€ vsak na tehničnem brez da avto pripeljem tja...
rers ne vidim več poante, da se bo spet en običen clio, kakršnih je itak pol slovenije, zrižan vozil po cesti.
pa brez zamere, lp
cliopower je napisal/-a:splash je napisal/-a:prvo kot prvo da se razumemo nisem prijavil nobenega avtomobila da ne boste rekli da sem nevoščljiv.
ampak tole je pa TOTALNA BEDA za moje pojme. spet bodo iz clia naredili en riž, tako kot jih je 100 že v sloveniji. mislim, res bedno. piše clio storia...kaj pa bo razlika po predelavi al je navaden clio al pa storia?
veliko bolje bi bilo da bi bil zbran kakšen novejši avto, kot je recimo KIA CEED kot je že en uporabnik na prejšnji strani napisal. ampak tak avto tudi če bi bil izžreban ne bi hotli predelovat, ker je zelo malo styling delov zanj najbrž trenutno in potem bi blo treba vse naredit custom...
mah, te predelave so res brezvezne postale. plastiko navlečejo skupaj na kup na hitro, kot v pimp my ride. bog ne daj da se s takim avtom zaletiš kam. tak a test kot ga oni naredijo lahko meni naredi za 100€ vsak na tehničnem brez da avto pripeljem tja...
rers ne vidim več poante, da se bo spet en običen clio, kakršnih je itak pol slovenije, zrižan vozil po cesti.
pa brez zamere, lp
se podpišem x2pa ne da bi biu kaj proti torej Čestitke zmagovalcu in želim mu da bo res zadovoljen z predelavo.
Patrik_A3 je napisal/-a:mater ste eni nevoščljivci,pač niso zbrali vaš avto..... je pa tudi fer da zmagajo povprečni avtomobili in ne stalno neki bmw-ji in podobni z nevem kako konjenico...tisto je že brezveze...
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov