Mad je napisal/-a: ... Matt kaj ko mi montira Kopron nov Športni filter mi boš povedal kje je skrivna lokacija da vam pridem dvignit povprečje Moronov ???L.p. Mad
PiLLLe je napisal/-a:Kar se tice ilegalce je tko da bo iz leta v leto slabse. Stari oz redni gosti se znamo obnasati, pridemo tja zaradi druzbe ipd, medtem ko pa ti novi mulci, pridejo delati pizdarije.
ShineR je napisal/-a:Drager je napisal/-a:Bo treba novo lokacijo najdit...
je že. samo še ni v uporabi ker se bo treba še par stvari prej zmenit, ravno zaradi takih moronov, ki "stritrejsajo" oz. delajo p33sdarije okoli Rutarja...
Vuso je napisal/-a:Jaz, ko sem kupil rabljen avto so bila na njem lita platišča.Original verjetno niso bila, homologacijskega kartončka ni bilo.Kako naj jih zdaj homologiram tudi, če bi hotel

CockroaC je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Jaz, ko sem kupil rabljen avto so bila na njem lita platišča.Original verjetno niso bila, homologacijskega kartončka ni bilo.Kako naj jih zdaj homologiram tudi, če bi hotel
Bi kupil avto ki bi imel na strehi montiran mitraljez?Al pa avto ki bi mel na straneh krila? ... sam si si kriv ce kupis neizpravno vozilo ...
Templar je napisal/-a:Master7 je napisal/-a:Se popolnoma strinjam z racijo policije. Žal mi je samo, da niso uporabili malo več provid vozil ter pohopsali tiste najbolj "korajžne". Tudi jaz, ko rihtam svoje vozilo delam vse by the book. Najraje pa dajem na vozilo nekaj iz serijsko športnega sortimana pa še to vse dvakrat preverim, če je v skladu s pravili.
Žal se naša policija ter zavarovalni agenti ravno ne spoznajo na vse predelave, ki jih nekateri "ustvarjalci" spravijo skupaj. Želim si, da se izobrazijo na tem področju pa bomo videli potem, ko se povzroči prometna nesreča, zavarovalnica pa zavrne odškodninski zahtevek ter vam naložijo še kazen.
Tisti, ki sproščate svoje nedorasle hormone na Brnčičevi, Rutarju in kaj ti jaz vem pa svetujem naslednje. Bodite take "face" pa zberite denar ter se rajev prijavite na varno vožnjo Kuzmiča ali pa se kot "drag race team" odpravite na bližnji Grobnik ter za male pare pokažite kaj zmorete. To na navadni cesti, z alkoholom v kombinaciji je pa navaden primitivizem!
![]()
Pavel_P je napisal/-a:Sam če se bo tkole po netu govoril o tem, bo po dveh tednih tudi tam takoj polno "rdečih swiftov" in podobnih
Pavel_P je napisal/-a:[
hihi, kdo je bil pa pol v tistem srebrnem pežoju k se je pred Rjem z ročno obračal pa ga je po celi cesti levo desno metal pa potem z gasom na polno pa kopanjem zapeljal gor po klančku na parkirišče?
PiLLLe je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:[
hihi, kdo je bil pa pol v tistem srebrnem pežoju k se je pred Rjem z ročno obračal pa ga je po celi cesti levo desno metal pa potem z gasom na polno pa kopanjem zapeljal gor po klančku na parkirišče?
Jst priznam. Hitrost je pri teh manevrih vedno med 50 do 70,s tem da na parkingu nism tega delu. Vedno na najsirsem delu ceste. Kar se tice ostalega ki ga pocnem in veste (nekateri) imam vedno rezervo. Nevem kok je ima lisica, ko vlece rocno pri 140
Master7 je napisal/-a:Tisti, ki sproščate svoje nedorasle hormone na Brnčičevi, Rutarju in kaj ti jaz vem pa svetujem naslednje. Bodite take "face" pa zberite denar ter se rajev prijavite na varno vožnjo Kuzmiča ali pa se kot "drag race team" odpravite na bližnji Grobnik ter za male pare pokažite kaj zmorete. To na navadni cesti, z alkoholom v kombinaciji je pa navaden primitivizem!
Dr_S je napisal/-a:Prvo kot prvo, če vas policaj ustavi in imate večino stvari homologiranih, se pač probajte lepo zmenit z njim. Če pa vidite da z lepo besedo ne bo šlo, ker model pač pametuje potem pa par nasvetov za vse:
Tablice so TVOJA last, tako da ti jih policaj NE SME zasežt.
Če oceni da avto tehnično ni izpraven, te mora poslati na izredni tehnični pregled, kjer STROKOVNJAKI preverijo dejansko stanje vozila.
Tukaj imate 2 možnosti:
Če veste da nimate vse homolmo, potem lahko zavrnete izredni tehnični pregled, vendar to pomeni da ste priznali krivdo. In v takem primeru potem policaj reče tablice dol da vam jih vzame. Tukaj pa je potem fora. Tablice ti policaj ne sme dat dol, če jih ne daš sam lahko pokliče AMZS in oni lahko dajo dol, tako da morš pol plačat še njih. Zato se ti bolj splača da daš tablice dol sam ( to počneš nekje 1h, če imaš jaj*a) potem pa tablice preprosto vržeš v prtljažni prostor in ga zapreš.
Policaj po prtljažnem prostoru ne sme nič šarit. Tako da tablice so potem tvoje.
In upošteval si zakon, kjer piše da če je vozilo tehnično neizpravno da je treba ODSTRANITI tablice ( to si tudi storil, Nikje ne piše da morš tablice dat policaju)
Če pa veste da imate izpraven avto, pol pa greste z njim na pregled in če ga uspešno opravite greste z nasmehom domov.
Sam ne vem če lahko zahtevate kej € ker se mogl čakat tolk časa zaradi pregleda, pa da ste sedaj osramočeni in bla bla bla![]()
Drugače pa še komentar na oddajo.
Drugič če pridejo novinarji, bi moral samo lepo stat, in čajčka pit in se lepo pogovarjat. Ne pa da se divja, potem te oddaje sploh ne bi bilo in bi vas policaji še naprej pustili pri miru, tako pa so zaradi oddaje pritisnili na njih iz "vrha" še posebej zdej k bodo volitve.
Naje**jo pa največkrat "nedolžni". Tisti ki divjajo oz res ogrožajo imajo srečo in takrat grejo kam al pa so parkirani.
nebivedu je napisal/-a:Master7 je napisal/-a:Tisti, ki sproščate svoje nedorasle hormone na Brnčičevi, Rutarju in kaj ti jaz vem pa svetujem naslednje. Bodite take "face" pa zberite denar ter se rajev prijavite na varno vožnjo Kuzmiča ali pa se kot "drag race team" odpravite na bližnji Grobnik ter za male pare pokažite kaj zmorete. To na navadni cesti, z alkoholom v kombinaciji je pa navaden primitivizem!
Ponavadi pridemo pred rutarja, ali na brnčičevo ali na tretjo lokacijo, se ustavimo in imamo avtomobile ves čas parkirane na mestu, dokler ne odidemo. In če je to sproščanje nedoraslih hormonov, kakšen moraš bit šele ti, ki v petek hodiš v lokale? Čisti otrok z IQ-jem pod stopinjami zmrzovalne skrinje.
Men je čisto vseeno če 100 ljudi tam nori. Zbiramo se kolegi tam, in to taki ki se dobivamo na tak način že več let. Nobenemu od nas ne pade na pamet, da bi norel med ljudmi.
Problem pa je ko tisti, ki norijo oddidejo, policija pa nas, ki se tam pogovarjamo ustavlja na poti domov, zato, ker smo bili tam.
Pač meni paše tisto urco ali dve debatirat na zraku veliko bolje, kot v lokalu ob pijači. Pač ne zapravljam denarja za pijačo, ampak tisti čas raje debatiram o zadevah, kar se tiče avtov, pa še vse kej drugega.
Po forumu brska: Google [Bot] in 35 gostov