zazo je napisal/-a:glede teh testov sem jaz zelo skeptičen...
zanimivo bi blo, če bi na teh testih recimo od jutri naprej malo spremenili način testiranja me zanima kako bi se potem katerikoli avto obnesel. jaz namreč mislim, da je renault pač dober naštudiral crashteste
drugace pa... malo poglejte pri kakšnih brzinah se delajo crashtesti in kakšna je realnost... recimo v tem primeru s Tošejem...
kljukec je napisal/-a:zazo je napisal/-a:glede teh testov sem jaz zelo skeptičen...
zanimivo bi blo, če bi na teh testih recimo od jutri naprej malo spremenili način testiranja me zanima kako bi se potem katerikoli avto obnesel. jaz namreč mislim, da je renault pač dober naštudiral crashteste
drugace pa... malo poglejte pri kakšnih brzinah se delajo crashtesti in kakšna je realnost... recimo v tem primeru s Tošejem...
jst res ne razumem a ste nekateri zabiti?
pri 180 ti cliovih 5 zvezdic ne pomaga- pa tud kakšnih drugih ne
zdej če mislite, da se nek avto pri 64 km/h odreže slabše od drugega, pri 100 km/h pa boljše - moje sožalje za vaš IQ
pa brez zamere- sam ncap so preštudirane zadeve in kakor koli razglabljate niste pametnejši od tistih v varnostnih inštitiutih
zakaj so pri BMW 5 spreminjal airbage ko se je na NCAPU odrezal slabo?
lp
hladni je napisal/-a:glejte, prepirajo se samo renojevci in ostali! Dajte svojo nesamozavest potešiti kako drugače, kot z poveličevanjem renoja. Lahk samo dodam še, da z renojem verjetno nebi do zg prišli kr bi prej nekaj crknilo.(sploh če je megan al pa laguna je 60%verjetnost).
Glede na tragedijo, se mi zdi žalostno od nekaterih, da se zdaj prepirate o banalnih stvarih, mal bi se lahk zamislili.
LP
radar je napisal/-a:Kater avto je od vaših superduper strojev najboljši in najvarnejši pa predlagam test....jest bom organiziral reševalce in gasilce, vi pa s svojim superduper varnimi avti se zaletavajte med seboj.Edina omejitev je, da je vaša minimalna hitrost 64 km/h na uro...Pa, da vas vidim, koliko vas bo potem neposkodovanih izstopilo iz avta - dobili bomo tudi direktno odgovor na vprašanje, kateri avto je najbolj varen....
radar je napisal/-a:moj izbor....
radar je napisal/-a:"slabost" novih avtov je predobra zvočna izolacija in s tem dobi človek tudi lažen učinek hitrosti. Škoda, ker nisem slikal avta s katerim se je kolega zaletu v štango javne razsvetljave, ko je zaspal za volanom..Se je za zamisliti, pa ni bilo 100 km/h...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov