fiat gt je napisal/-a:Sigurno je da je honda typer-r bolj znana kot pa je en bogi"FIAT" in pac ime ze dosti naredi...sam pomojem gre pa tko GT jo spali sam na startu prvih par metrov.....drgac je honda sigurno hitrejsa!!!!!..tudi medosno razdaljo ima vecjo v tem ni dvoma....... in poanta je sam v tem da avti ala CTR,mazdarx8.....naviti motorji...rabijo tisocinke ali manj da pridejo na obrate...kasneje pa z temi 10.000,12.000 obr/min pridobijo use v prid in se vec.....je pa res da med voznjo je sigurno bolj odziven GT...........
killah bee je napisal/-a:Ne morem si kaj,da nebi še kaj tuki napisal,ker troste otročje fore,
Honda kar se motorja in ostalih črev tiče je zelo dobr avto,lahko bi se reklo da je praktično neuničljiv,sem videl kako dela VTI pri 200k km in naj povem da je pela kot nova,kar za druge avtomobile ki so bolj športno naravnani nebi rekel tega, definitivno pa ni vredna toliko kot jih folk prodaja,tolk star avto ni vreden toliko razen če je Porši in druščina.
Pa GT je tud kulj avto,ma ga sosed in vem kak se pelje.
Pa še nekaj,lahko ti s fičotom počiš frija,če je voznik les![]()
Toliko od mene ,mejte še naprej Gt vs Honda itd.. debate,itaq pa ne bote nikamo prišli,razen do zaklepa topica![]()
Killah ma vas rad :P
Slide je napisal/-a:Samo toliko...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Honda Civic Type-R
1998ccm
200KM/7400
196Nm/5900
0-40 1,7s
0-60 3.3s
0-80 4,8s
0-100 6,9s
0-120 9,4s
0-140 12,8s
0-160 16,7
končna(itak nima veze) 235Km/h
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fiat Punto GT
1372ccm
131KM/5750
200Nm/3000
0-40 2,1s
0-60 3,7s
0-80 5,4s
0-100 7,9s (in ne 7s Firestorm)
0-120 10,8s
0-140 15s
0-160 21,6s
končna (itak nima veze) 204,1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vsi podatki so torej za Puntota mkI (razen podatka 0-160, ki je za MkIII, ker za MkI ni bilo podatka, ampak recimo da bi bil mkI kake pol sekunde hitrejši glede na ostale čase...tudi če bi bil 2 sekunde hitrejši, bi bil še vedno krepko za Type-R), ki ima po testih najboljše pospeške med GT-ji, pa še ta kot je vidno krepko zaostaja za Type-R. Ni mi tle, da bi Type-R naprej rinu, BMK za njo, ni mi da bi GT-ja tlaču v drek, ker me je navdušil ko sem se peljal z njim, ampak če ste 1000x počl dol VTi-je s 160 konji, to še zdaleč ne pomen da pomedete z Civic Type-R...žal številke govorijo svojo zgodbo in te so objektivne in se ujemajo pri večih testih...Pa ponavadi se tudi merijo najboljši doseženi pospeški pri testiranju...
AMPAK PAZI!!! Govorim o stock avtomobilih!!!! Tako da sprijaznit se bodo moral kvečjemu GT-jci ne pa Hondaši...Pa ne zdaj s predelavami začet...sigurno da predelan Punto lahko prehiti stock Type-R...dokler sta pa oba original, maste pa zgoraj objektiven rezultat dvoboja...
FireSTORM je napisal/-a:slide bom ju3 počekiral v knjižici, tam tudi piše za GTja
danes se mi res več ne da laufat po stopnicah dol
in bom povedal kolko točno tam piše
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Stari a ti veš ,da so za hondo dosti dražji deli kot za fiata.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:pa še to morte vedet da me punto komaj 1.4 motor honda pa 2.0 pa ga ne more kar tako dol vršt če ga sploh lahko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov