JEREMIJA79 je napisal/-a:Sej bi ti prlimu ene par slik kaj 200+ naredi človeku samo bo post hitro izbrisan in sledile bodo še kakšne sankcije.Če citiram Reeves-a Callaway-a "AVTO JE TVOJ PRIJATELJ IN UBOGA VSE TVOJE UKAZE,KO PA IZGUBIŠ KONTROLO NAD NJIM PA POSTANE TVOJ NAJVEČJI SOVRAŽNIK"upoštevaj to!!!
Ja, to je čist res, kar si napisal. Vendar hitrost ni odločilen faktor za nesrečo, ampak kako imaš pošlihtano v glavi, da znaš ocenit kaj je še varno in kaj ne, ter si vedno pustiš sj malce fore za kakšen error... svoj ali od koga drugega.
Meni to očitno zadnjih 16 let kr dobro ratuje, tako da zgleda že nekak znam ocenit kolk je še varno in kolk ne. Drugače pa tudi pri 130 al pa 80 lohk rataš lep zmazek, tko da nima veze kolk voziš, če ti je usojeno da je prišel tvoj D-day za it pogledat tja gor ali dol, kamor že spadaš.
Me pa slikce kaj dosti ne ganejo... mogoče bi koga drugega, k jst sem to že videl v živo in je 100x bolj svinjsko kot na slikah. Drugače pa pogled na mrtveca ni neki takšnega, četudi je razmesarjen ... huje je poslušat folk, ki stoka in tuli vkleščen v pločevino... gre hudo čez ušesa, pa še pomagat mu ne moreš.