Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Mighi
Nov uporabnik

Kraj: KP

Napisal/-a Mighi Če feb 14, 2008 1:51 pm

Sem za vinjete ali za elektronsko(satelitsko) cestninjenje, ampak s cenami se pa ne strinjam. Neka potuha kamjonarjem, ki najbolj uničujejo, smaradijo in delajo gužvo po AC.

Pri nas lahko vsak lobi zagrozi z nekimi stavkami in nepokorščino in že dobi svoje. S pendreki po glavi pa kazni napisat, ob zapori državnih cest!!!

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Re: Slo vinjeta???

Napisal/-a avtomobil Pe feb 15, 2008 2:44 pm

mazonkla je napisal/-a:Pozdravljeni,

Zanima me če ste za uvedbo slovenskih vinjet?

LP Tom

Da.
Priponke
3x120.jpg
3x120.jpg (4.2 KiB) Videno 4477 krat
Avto,moj partner!!!!!!!!

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe feb 15, 2008 7:16 pm

noni je napisal/-a:Jaz sem proti vinjetam.. a veste kaj ljudi bo spet ostalo brezposelnih?

Ja pa dejmo zgradit cestninske utice vsakih 10km in s tem odprimo nova delovna mesta!!! :bonk :bonk :bonk :bonk :bonk

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip So feb 16, 2008 5:14 pm

miko je napisal/-a:
Chip je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:218€, to ni ravno malo...
ste še vsi kar za vinjete?

Jup, na leto gre trenutno za ABC 1200EUR ;)
Se splaca - defenitivno :)

Chip
Zanima me kje se voziš, da ti gre 100 EUR na mesec?Mogoče ti bom lahko pomagal, da boš zapravil manj.

Tako kot je napisano zgoraj - voznja v sluzbo in nazaj ;)
Pa se kaj privatnega - in je to to

Chip

noni
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a noni So feb 16, 2008 8:11 pm

Strokovnjak, če imaš že toliko proti temu me zanima, če bi bil v njihovi koži bi tudi tako pametoval?
LP

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM So feb 16, 2008 8:18 pm

noni je napisal/-a:Strokovnjak, če imaš že toliko proti temu me zanima, če bi bil v njihovi koži bi tudi tako pametoval?

Kaj pa izguba delovnih mest, ko so postavili avtomate za talanje listkov? Si se takrat postavil v njihovo kožo?

noni
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a noni So feb 16, 2008 8:43 pm

Niso ostali brez dela, so bili samo premeščeni na druga delovna mesta
LP

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So feb 16, 2008 9:20 pm

noni je napisal/-a:Niso ostali brez dela, so bili samo premeščeni na druga delovna mesta

vsi zagotovo ne
Slika

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Ne feb 17, 2008 2:38 am

noni je napisal/-a:Niso ostali brez dela, so bili samo premeščeni na druga delovna mesta

Katera pa? Če jih je bilo naenkrat za četrtino delovnih mest manj?

Uporabniški avatar
dinks
Nov uporabnik

Napisal/-a dinks Po feb 18, 2008 8:54 am

jaz sm proti vinjetam! se strinjam z nekaterimi, ABC je uredu stvar d se pa gremo mi primerjat z avstrijci pa groza. poglejte njihove ceste in naše imajo seveda boljši standard ampak useeno ceste imajo za občutek veliko boljše! javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes

LP dinksi

Ziga'sLupo
Novinec

Napisal/-a Ziga'sLupo Po feb 18, 2008 9:05 am

sj so večinoma študenti, ki zlahka najdejo novo delo, za ostale bi pa res mogl najdt druga delovna mesta

Kama
Novinec

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Kama Po feb 18, 2008 9:54 am

Eh, narod, kaj se sekirate!!???!?!?!?
Država z našim davkoplačevalskim dnarjem zgradi ceste, potem pa dragi moji, še plačajte!
Aja, kamionarjem bodo dali itak odpustke (pa ne zato, ker bi to hoteli, ampak ker majo tovornjake s katerimi lahko hitr blokirajo ceste), nas rajo bodo pa spet odiral!!
Drugače pa mi je najbolj všeč varianta: kamioni na satelitsko po km, osebni pa na vinjete. Ampak to že spada v poglavje:"Sanja svinja kukuruz..."!

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če feb 21, 2008 6:51 pm

NaceM je napisal/-a:
noni je napisal/-a:Strokovnjak, če imaš že toliko proti temu me zanima, če bi bil v njihovi koži bi tudi tako pametoval?

Kaj pa izguba delovnih mest, ko so postavili avtomate za talanje listkov? Si se takrat postavil v njihovo kožo?

Smo pač v dobi ko avtomatizacija nadomešča človeka in tako je že dobrih 100 let in tako bo še naprej. Včasih je bilo potreba v tovarnah več sto ljudi, da so naredili to kar sedaj zmore ena linija, ki jo nadzorujeta 2 človeka. Če bi takrat tako ozko gledali kot gledate nekateri danes potem ne bilo nobenih inovacij in napredka, bi še vedno jahali konje in se vozili s kočijami. Je pač že dolgo znano da "mitničar" ni perspektivna služba in temu primerno je potreba prirediti zaposlovanje. A mislite da so tam vsi zaposleni za nedoločen čas? Lepo prosim, ogromno je študenterije, ki se bo z lahkoto kam prezaposlila. Kaj pa vdihovanje škodljivih plinov celih 8 ur? Ma zadnji čas da se to neha.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če feb 21, 2008 9:32 pm

Evo, debata o vinjetah na Trenjih.
Slika

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Če feb 21, 2008 10:23 pm

IcEm4n je napisal/-a:Evo, debata o vinjetah na Trenjih.

Rešili pa niso nič eden trdi eno pač zagovarja svojo korist npr. prevoznik Bizjak drugi pa trdijo svoje. Na koncu bo tko kot z nalepkami o registraciji,ki naj bi bile kot prometno dovolenje. Gradijo neke cestninkse postaje zdaj hočejo vinjete naj bi bilo to samo prehodno potem pa elektronsko cestninjenje... Nevejo kako bi najhitreje prišli do denarja to je velik problem ja.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če feb 21, 2008 10:43 pm

tiskanje vijete stane 8€, pa kaj si ti ja nor :shock:

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Če feb 21, 2008 11:33 pm

kolesar je napisal/-a:tiskanje vijete stane 8€, pa kaj si ti ja nor :shock:

Kolko pa misliš, da so Bandljeve nalepke stale? Od kod tistemu stricu helikopter, pa palača na morju? :) Nekdo ja MORA zaslužit!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe feb 22, 2008 10:56 am

NaceM je napisal/-a:Kolko pa misliš, da so Bandljeve nalepke stale? Od kod tistemu stricu helikopter, pa palača na morju? :) Nekdo ja MORA zaslužit!!!!!!!!!!

Tisti stric je delal pasuše in osebne za celotno Slo. ... tako, da daleč samo od tistih nalepk.... kdo mu je dal služit je pa drugo...

...sicer pa po drugi strani... samo da je SDS prišel na oblast je pa celjski Cetis pokasiral celoten tisk od pasušev do osebnih,.... OFF

PS: Ni dosti da damo enemu služit, je treba še druga usta nafotrat preko sitega...
-------------------------------------------------------------------------

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe feb 22, 2008 12:57 pm

FBR je napisal/-a:Tisti stric je delal pasuše in osebne za celotno Slo. ... tako, da daleč samo od tistih nalepk.... kdo mu je dal služit je pa drugo...

...ta "stric" tvoj someščan je baje že itak obubožal (vsaj v Brežice ga ni več s tistimi silnimi Porscheji)pa tudi bogatstvo se razprodaja....saj rečejo lepo: "vsaka rit pride na svoj sekret"

P.S Cetis, pa te listine dela že več desetletij, ta je pa se ve po kateri liniji prišel do tega posla "destletja".....

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Pe feb 22, 2008 2:53 pm

Jst sm za! :con
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov