Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 Sr okt 07, 2009 8:41 pm

Tud jst slabe izkušnje, najprej dobro uro vožnje do tam, ga ni blo na odpadu pri domu, me pošlje na drug odpad, tam nobenga, sm čakov dve uri k so bli kao na malci, potem se na telefon oglas nekdo drug reče da bo pršu,no pride pa en tretji, ta njegov sin brez roke ksploh ni vedu zakaj se gre.Sicer pol sm dobu kos ampak po celi kalvariji...
Tam majo sumljive posle sam to rečem...

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Napisal/-a Zmaj78 To dec 22, 2009 2:36 pm

Tale dec baje tko guli folk k svina, pa tut si kr mislim, kok stisne nekoga, ki ima razbit avto nek sred cesta, pa nima keša niti za odvoz, še mejn za kleparsko-ličarske zadeve! ;)

Takim ljudem jz pravm jastrebi, ko izkoriščajo tujo nesrečo in na njen račun bogatijo! :twisted:

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed To dec 22, 2009 3:40 pm

Če greš en del iskat morš točn vedit kaj rabš..drugače te res nafuka k prasca.Se pa da zment za dobro ceno..vsaj ponavadiD:

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL To dec 22, 2009 5:05 pm

Priam je napisal/-a:Tale dec baje tko guli folk k svina, pa tut si kr mislim, kok stisne nekoga, ki ima razbit avto nek sred cesta, pa nima keša niti za odvoz, še mejn za kleparsko-ličarske zadeve! ;)

Takim ljudem jz pravm jastrebi, ko izkoriščajo tujo nesrečo in na njen račun bogatijo! :twisted:
za odvoz se račuan po ceniku in ne mi ti glumit kok ulupi kerga- pejt na AMZS pa se tam buni, kaj si pa klical-bi ga pa na rame dal pa domov nesu :twisted:

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed To dec 22, 2009 7:21 pm

Kdor zna ta zna :D

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen To dec 22, 2009 9:38 pm

LukL je napisal/-a:
slavkot1 je napisal/-a:kupovou sm naslon sredinski za golfa 4 pa sm ga klicu k je enga prodaju pa je mel ceno okol 60 € trdu da je kot nov pridm tja je biv ves znucan ni mel une plastike da ga odpreš pa čist je biu umazan pa sm mu reku če je prfuknjen al kaj da sm se prpelu tja iz nm pa je biu sm tiho. Model je čist neumn kripl ena roka mu fali pa še kej druzga v glavi. Pol sm še enkrat šu k njemu po odbijač za peugeota 307 mi reku da je cena 90€ pridm tja je bla cena 150€ sm popizdu pol je pa reku da je 90€ brez unih letvic k so gor. Krneki uglavnm serje drag je pa za popizdt sm kaj k ma vedno ko kej nucam edino on tist del. Tja uglavnm nebom šu nikol več
pa to je njegov fotr, k je mel že prej avtoodpad, drgače pa ja ima kr pogosto inšpekcijo gor, ampak poba bo počasi vse zrihtu u nulo. sam naprej je važn njegov vozni park (ferrari, novi x5, M6 cabrio, pa verjetn še kej)pa kukrat kerga še nategne, je pa res da je nekaj časa nazaj še blo vse razmetano vse povsod, abs enote, pa polosovine, v gredi posajene, namesto rož! drugače pa za vse, na avtoodpad greš ko točno veš kaj iščeš, veš kako zgleda, imaš neke mere če ne gre drugače, ne pa kar tako na blef- zato vas pa lahk tk nategne.

Ka ma slučajn belga ferarija?

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Napisal/-a 4vale6 To dec 22, 2009 9:48 pm

K sm biu jst letos polet tam je mel rdečga f360 (ali pa f430) spider če se ne motim, nism čist dobr vidu kr je biu v garaži...
Zadnjič spremenil 4vale6, dne To dec 22, 2009 9:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Napisal/-a kingroad To dec 22, 2009 9:49 pm

moja izkušnja je bila taka:
se prej slišiva po telefonu, nekaj delov je imel, cena je taka. Pridem tja, dele najdeva, cena višja. OK, natlačim vse v avto in mu v roke stisnem kolikor sva se dogovorila po telefonu in basta.

Nevem kaj se eni pustite nategnit.
evo4fun

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Napisal/-a 4vale6 To dec 22, 2009 9:53 pm

kingroad je napisal/-a:moja izkušnja je bila taka:
se prej slišiva po telefonu, nekaj delov je imel, cena je taka. Pridem tja, dele najdeva, cena višja. OK, natlačim vse v avto in mu v roke stisnem kolikor sva se dogovorila po telefonu in basta.

Nevem kaj se eni pustite nategnit.

Ni tok preprosto al se pustiš al ne, dejansko zavisi od tega kako srečo maš, torej kaj kupuješ (on ti reče za use da ma,ni pa nujno da ma), kje je on trenutno (usepovsod sam tam k si zmenen z njim ne ponavad), si lahko srečen če se dejansko s tistim k si se po telefonu menu pol tud za ceno pogajaš pa da ti on kose išče...

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Napisal/-a BeMyWagen To dec 22, 2009 9:57 pm

Moj kolega je muzikant mu je igral na eni fešti pred pol leta, in ni od njega dobil niti centa, rekel pa mu je da če rabi kaj si lahko zbere na odpadu. Moj kolega mu je rekel hvala lepa, me boš še rabil kdaj iz tvojega odpada pa ne potrebujem ničesar.
Toliko o njegovi poštenosti, takšne ljudi pa res sovražim.
Aja pa še glede avto.net, ni res da je leglo hinavce (vsaj upam da je gor še kaj poštenih) kar sem dal jaz gor sem brez problema prodal, se s kupci odlično dogovoril pa ko so prišli iskat sem jim še spustil kaj in smo bili vsi veseli.

Lp

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če jan 21, 2010 11:52 am

sem klical tipa za par delov od lagune,pravi da ima vse...zdej ko sem pa prebral to temo pa sploh ne vem ce se mi se splaca hodit gor in naredit teh 300 km. ker da pridem gor in da tega nima... :lol:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če jan 21, 2010 12:15 pm

_furby_ je napisal/-a:sem klical tipa za par delov od lagune,pravi da ima vse...zdej ko sem pa prebral to temo pa sploh ne vem ce se mi se splaca hodit gor in naredit teh 300 km. ker da pridem gor in da tega nima... :lol:

naj ti gre prej kdo ko je tam blizu z foruma povprašat tja...

pomoje bol varno..

sem pa ravo prej srečal njegovo avtovleko, zgleda da je šla po novo razbitino..

Barracuda1
Novinec

Napisal/-a Barracuda1 Če jan 21, 2010 2:23 pm

Jaz sem tudi gledal ravno za laguno in ravno pri njemu. Takle bom rekel: raje poglej kje drugje. Odpad Sajko ima kar nekaj lagun v Mestinju. Več na PM.

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Če jan 21, 2010 2:52 pm

4vale6 je napisal/-a:K sm biu jst letos polet tam je mel rdečga f360 (ali pa f430) spider če se ne motim, nism čist dobr vidu kr je biu v garaži...

a za dele? :lol:
**classic power-original power!**

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Če jan 21, 2010 2:59 pm

Kaj pa rabiš?
K sm biu jst en mesec nazaj gor je imel ene par Lagun.Kokr sm so bili ven pobrani šalthebli,radiji,volani.Sedeži pa take stvari so bli še noter.Kaj je pa pod havbo pa nimam pojma:)Mel je pa bencinarje in dizle.
Tistega F360 ma pa za sebe..se vozi z njim okol..

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Če jan 21, 2010 4:33 pm

Jaz sem tud' imel probleme z njim , ...

Je moj bratranec kupoval eno mašino za svojga Passata, in me je prosil, če ga zapeljem tja . Sem mu rekel da težko, ker ima precej dela, ampak da pa vseeno bom.

In, ko prideva tja, ta model Štajnfe išče in išče, ... telefonari, pa spet išče , ... nakar pove, da mu je "kaaao" ravno prejle en tak motor prodal eden od njegovih delavcev vendar mu tega ni sporočil.

Hmm, sem si mislil, ... se pač zgodi, kot se vsakemu ki kaj dela .

Nooo, ker pa se mi je malo za malo zdelo, da sem moral pustit nujno delo v delavnici , sem ga povprašal, če bi mi bil zmožen povrniti stroške vsaj za nafto , da nebom delal trojne zgube zaradi njega .

Pa pravi tip: " lahko, ampak potem nisi več zaželjen tukaj . "

Uhhhaahaaa, lala ... a tako torej, sem si mislil . Torej "nategneš" me, pol pa še zaželjen nisem več tukaj , ... hmmmmm , čudovito, res čudovito .

In, potem sem si mislil naprej ; hmm, hja, očitno že sedaj nisem zaželjen .

No, potem sem mu rekel naj pusti , da ni treba vračati denarja, ker bom že preživel tudi brez njega .

Sem si pa rekel (zaklel) , da ne grem več tja, četudi bi se moral po diskih brez felten vozit' .

In, tudi Centa Evra mu ne nesem več . In, od tedaj res nisem še zavil k njemu , in tudi nebom.

In potem še slišim kake drage avte da ima, M6 , Aston Martin. itd, ... heh, sem si mislil, seveda, na račun nas revežev, ...

Lani sem ga še srečal na dirkah, ... eh, pa kaj bi govoril, ...

Moj bratranec še gre kdajkrat k njemu, če je res nuja , ... ampak jaz sem mu rekel, da nebi šel, ... od takrat naprej ne , nič več .

Da ne omenjam še eno izkušnjo od mojga prijatelja Boštjana H. , ... ki je tudi doživel "hladen tuš" pri njem , pa je itak brezveze, ker je verjetno že itak pisal tule gor, in ste lahko prebrali .

No, velik' sreče vam pri temle "feštajnu", kdorkoli bo že zašel tja , ...

Lp + #
Zadnjič spremenil kopron, dne Če jan 21, 2010 4:37 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če jan 21, 2010 4:35 pm

bom sel gor malo na izlet, pa se druge odpade bom pogledal tam okoli. rabim pa oba prednja koloteka, senzor abs-a prednji desni ter skatlo od zracnega filtra. ce kdo ve za kaj od tega bi bilo super. ;)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Če jan 21, 2010 4:38 pm

Priam je napisal/-a:Tale dec baje tko guli folk k svina, pa tut si kr mislim, kok stisne nekoga, ki ima razbit avto nek sred cesta, pa nima keša niti za odvoz, še mejn za kleparsko-ličarske zadeve! ;)

Milo rečeno .

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Če jan 21, 2010 5:31 pm

FURBY:Te stvari bi skor mogu imet.Se pa zna zgodit,da boš mogu sam dol pošravat dele.

Če pa nima je pa 2km iz Litije (smer proti Zagorju) tud en manjši avtoodpad.
Ga nemorš falit ker je 10 m iz glavne ceste.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov