za odvoz se račuan po ceniku in ne mi ti glumit kok ulupi kerga- pejt na AMZS pa se tam buni, kaj si pa klical-bi ga pa na rame dal pa domov nesuPriam je napisal/-a:Tale dec baje tko guli folk k svina, pa tut si kr mislim, kok stisne nekoga, ki ima razbit avto nek sred cesta, pa nima keša niti za odvoz, še mejn za kleparsko-ličarske zadeve!![]()
Takim ljudem jz pravm jastrebi, ko izkoriščajo tujo nesrečo in na njen račun bogatijo!
LukL je napisal/-a:pa to je njegov fotr, k je mel že prej avtoodpad, drgače pa ja ima kr pogosto inšpekcijo gor, ampak poba bo počasi vse zrihtu u nulo. sam naprej je važn njegov vozni park (ferrari, novi x5, M6 cabrio, pa verjetn še kej)pa kukrat kerga še nategne, je pa res da je nekaj časa nazaj še blo vse razmetano vse povsod, abs enote, pa polosovine, v gredi posajene, namesto rož! drugače pa za vse, na avtoodpad greš ko točno veš kaj iščeš, veš kako zgleda, imaš neke mere če ne gre drugače, ne pa kar tako na blef- zato vas pa lahk tk nategne.slavkot1 je napisal/-a:kupovou sm naslon sredinski za golfa 4 pa sm ga klicu k je enga prodaju pa je mel ceno okol 60 € trdu da je kot nov pridm tja je biv ves znucan ni mel une plastike da ga odpreš pa čist je biu umazan pa sm mu reku če je prfuknjen al kaj da sm se prpelu tja iz nm pa je biu sm tiho. Model je čist neumn kripl ena roka mu fali pa še kej druzga v glavi. Pol sm še enkrat šu k njemu po odbijač za peugeota 307 mi reku da je cena 90€ pridm tja je bla cena 150€ sm popizdu pol je pa reku da je 90€ brez unih letvic k so gor. Krneki uglavnm serje drag je pa za popizdt sm kaj k ma vedno ko kej nucam edino on tist del. Tja uglavnm nebom šu nikol več
kingroad je napisal/-a:moja izkušnja je bila taka:
se prej slišiva po telefonu, nekaj delov je imel, cena je taka. Pridem tja, dele najdeva, cena višja. OK, natlačim vse v avto in mu v roke stisnem kolikor sva se dogovorila po telefonu in basta.
Nevem kaj se eni pustite nategnit.
_furby_ je napisal/-a:sem klical tipa za par delov od lagune,pravi da ima vse...zdej ko sem pa prebral to temo pa sploh ne vem ce se mi se splaca hodit gor in naredit teh 300 km. ker da pridem gor in da tega nima...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov