Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Če jun 19, 2008 10:22 pm

Za vsako rit palca raste. Če bi bilo po moje bi takim voznikom zasegel vozilo in ga postavil za tarčo na Počku:

Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če jun 19, 2008 10:30 pm

Najboljša kazen (razen za kanon futr) bi bila, da jih zvežejo in naj ležijo na odstavnem pasu vsaj pol ure, po možnosti z zavezanimi očmi (usta zabasat obvezno, da ne nadlegujejo ostalih s cviljenjem in kruljenjem). Me zanima, če bi še kdo od teh "pogumnežev" še kdaj zapeljal na odstavni pas.

Zanima me tudi, koliko bi jih bilo, če se ne bi skrivali za maso "istopočečih". Nadljudje pa taki....

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Če jun 19, 2008 10:57 pm

esem je napisal/-a:Najboljša kazen (razen za kanon futr) bi bila, da jih zvežejo in naj ležijo na odstavnem pasu vsaj pol ure, po možnosti z zavezanimi očmi (usta zabasat obvezno, da ne nadlegujejo ostalih s cviljenjem in kruljenjem). Me zanima, če bi še kdo od teh "pogumnežev" še kdaj zapeljal na odstavni pas.

Zanima me tudi, koliko bi jih bilo, če se ne bi skrivali za maso "istopočečih". Nadljudje pa taki....

...tudi nekateri uporabniki tega foruma se hvalijo, kako lepo prehitevajo po odstavnem pasu in s tem nikomur nič ne škodijo. (Ma pajade!)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe jun 20, 2008 7:07 am

veste kako je teli v suvih imajo načeloma boljše plače, svoje firme,.... in s tem je tud njihov zapravljen čas v koloni toliko večji
in oportunitetni stroški pokažejo, da je boljše reskirati prekršek kot čakati v koloni- ker vedno te pa spet ne ustavijo ;)
je pa res, da nihče ne razmišlja o intervencijski poti- j*** ga smo pač tup narod :D

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Pe jun 20, 2008 7:19 am

Vsak se znajde kot ve in zna..in kadar počne kaj prepovedanega pač ima (naj bi imel) v mislih tudi kazen.
Ne odobravam teh prepovedanih dejanj ampak, če si dovolj korajžen za kršit predpise jih boš kršil, ne glede na kazen..Vsi ostali z manjšimi dohodki pa bomo dosledno upoštevali predpise, ker si kazni ne moremo privoščiti..

Lahko pa cele dneve debatiramo, kaj bi naredili s kršitelji..ampak če tega dejansko ne uresničimo, ne bo nikoli spremembe..če pa uresničimo, bodo padale pa tožbe s kršiteljevih strani (telesne poškodbe, sramotenje ipd.). Škoda časa.
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Pe jun 20, 2008 7:25 am

Vedno ko vidim kakega takega nadčloveka, s spomnim na sliko one Feroze, ki jo je prilepil nebivedu.... ahhh ... Kakšen fin občutek bi bil to :wink: da bi ga malce "kaznoval"
Zadnjič spremenil bzzero, dne Pe jun 20, 2008 7:45 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jun 20, 2008 7:41 am

Če hujši učinek na ego bi bil ko bi s takimi 'malimi jajci' strančiral njegovga Q7, X5, ...
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Pe jun 20, 2008 7:45 am

AgitatoR je napisal/-a:Če hujši učinek na ego bi bil ko bi s takimi 'malimi jajci' strančiral njegovga Q7, X5, ...

Hm, to si ti samo misliš..Potle si bo že z mastno tožbo zacelil rane..
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jun 20, 2008 8:00 am

kljukec je napisal/-a:veste kako je teli v suvih imajo načeloma boljše plače, svoje firme,.... in s tem je tud njihov zapravljen čas v koloni toliko večji
in oportunitetni stroški pokažejo, da je boljše reskirati prekršek kot čakati v koloni- ker vedno te pa spet ne ustavijo ;)
je pa res, da nihče ne razmišlja o intervencijski poti- j*** ga smo pač tup narod :D

Večina teh suvov je na lizing od firm. Doma pa večina teh lastnikov je samo zelje in star kruh, zato so tut tok živčni, ker si ne morejo privoščit pravega obroka in so lačni.
Tukaj pri BTC-ju imamo tak primer. Kupil si je porša čajena na lizing, zdej pa ne more kombiju plačat, da bi robo pripeljal in s svojim avtom robo vozi. Avto je že ves popraskan in uničen, tip se pa joka zraven. Tut za čike pa pir nima.
Tako, da za veliko večino teh lahko rečem samo to;
Revež, ki se lahko ponaša samo s tem avtom in mu je to podaljšek tistega med nogami, žena ga vara in mu teži vsak dan za drage cunje, sin mu je peder, hčera se pa prodaja, da lahko zasluži za del fotrovega obroka lizinga, pa da se lahko vsake tok časa zapelje z avtom.

Firediver je napisal/-a:
AgitatoR je napisal/-a:Če hujši učinek na ego bi bil ko bi s takimi 'malimi jajci' strančiral njegovga Q7, X5, ...

Hm, to si ti samo misliš..Potle si bo že z mastno tožbo zacelil rane..

Lahko proba, ampak če je on kriv, bo še manj zelja jedel, ker bo moral tožbo plačati.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Pe jun 20, 2008 8:42 am

NaceM je napisal/-a:red kakšnima dvema tednoma, ko sem lepo zaprl odstavni pas, da noben ni mogel tam prehitevat (cca 2,5 km pred cestninsko postajo)...
Torej si ti storil isti prekršek kot oni majmuni.

Ampak ena stvar pa je:
več kot očitno se mnogi majmuni vedno postavijo na odstavni pas. In če je to še tako prepovedano in neodgovorno, v realni situaciji v tistem trenutku nič ne pomaga ko je kup moronov enkrat že tam.
Zakaj torej gasilci in reševalci ne vstopijo na avtocesto pri naslednjem IZvozu in peljejo do mesta nesreče v _nasprotni_ smeri, kot sicer poteka promet?
Saj če je nesreča in zastoj, itak noben ne more mimo in noben ne pelje nasproti (za vsak primer pa pošlješ policiste na motorjih in v helikopterju, da nadzirajo in omogočijo varen prihod reševalcev)
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe jun 20, 2008 8:44 am

kljukec je napisal/-a:veste kako je teli v suvih imajo načeloma boljše plače, svoje firme,.... in s tem je tud njihov zapravljen čas v koloni toliko večji

Ne govori v imenu vseh... večina nas je vseeno OK, imamo pa take in drugačne debile (kot jih imajo tudi drugje po svetu) in nikakor ne moreš zaradi nekaterih vse to posplošit na cel narod, a ne?

Majčkeno več boljše samopodobe pa se bomo nekoč mogoče le izvili iz te hlapčevsko ponižne miselnosti. ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jun 20, 2008 8:44 am

sonic je napisal/-a:Zakaj torej gasilci in reševalci ne vstopijo na avtocesto pri naslednjem IZvozu in peljejo do mesta nesreče v _nasprotni_ smeri, kot sicer poteka promet?
Saj če je nesreča in zastoj, itak noben ne more mimo in noben ne pelje nasproti (za vsak primer pa pošlješ policiste na motorjih in v helikopterju, da nadzirajo in omogočijo varen prihod reševalcev)

Zato, ker se morajo do neke mere držat prepisov tudi reševalci in gasilci, tako da tega ne smejo narest. U bistvu so nam vsem za zgled, ampak smo mi tisti, ki jih oviramo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Pe jun 20, 2008 1:18 pm

sonic je napisal/-a:
NaceM je napisal/-a:red kakšnima dvema tednoma, ko sem lepo zaprl odstavni pas, da noben ni mogel tam prehitevat (cca 2,5 km pred cestninsko postajo)...
Torej si ti storil isti prekršek kot oni majmuni.

Nekako sem predvideval, da bo tak očitek priletel. Vendar se s tem ne morem strinjat, ker jaz sem se v vsakem primeru lahko TAKOJ umaknil v kolono na levo stran (pol mojega avta je bilo na odstavnem pasu, pol pa na voznem, toliko, da prasci za menoj niso mogli naprej in so čisto enako čakali, kot vsi ostali vozniki v koloni. Res je bil morebitni rešilec isto oviran (od njih, ne od mene, ki sem se lahko umaknil) vendar, če vsi ostali lahko čakajo, zakaj tak imbecil ne bi mogel). Torej tak očitek ne vzdrži...

in še...

Pri tisti nesreči, ki sem jo jaz takrat videl, ni bilo ne policajev na motorjih, kaj šele kakšen helikopter kje... Sem pa že tudi videl (in tudi to napisal) IDIOTA, ki je po avtocesti NASPROTI peljal po odstavnem pasu. In ko sem poklical na policijo, da to povem.. Prvo vprašanje... "Kdaj ste rojeni?" in drugo vprašanje: "Zakaj nas zaradi tega sploh kličete, saj še ni nesreče."

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne jun 22, 2008 2:50 pm

evo še mojga prispevka glede kaos-a na ac
http://www.youtube.com/watch?v=CJPM4Fk5-pk

videli boste kako je po odstavnem pasu vozil bmw X5 srebrne barve in tega je tudi policija nato ustavila :lol:

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To jun 24, 2008 12:15 pm

Kaj je tole danes na obvoznici?!!?Ob 12h sem rabil od izvoza za celovško do izvoza za koseze, dobre pol ure.Sploh si ne upam predstavljat kako zgleda na kozarjah proti brezovici...To ni več res.In spet polno toplovodarjev, ki se mirno vozi mimo po odstavnem pasu :?

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss To jun 24, 2008 8:41 pm

Drž palce, da bodo 1.7. odprli šentviški predor pa bo konec takih gneč za na Celovško.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To jun 24, 2008 8:47 pm

Sej izvoz za celovško je bil ql, relativno prazen, ampak stalo se je na obvoznici.Ob taki uri jaz kej tazga še nisem videl, pa živim v tistem delu.
Ja šentviški predor+vinjete bi moral zelo razbremenit celovško oz. cel ta konec ljubljane+ medvode do kranja, ker upam, da bodo gorenjci zdaj končno nehali šparat na cestninah :P

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM To jun 24, 2008 8:58 pm

BBoss je napisal/-a:Drž palce, da bodo 1.7. odprli šentviški predor pa bo konec takih gneč za na Celovško.

ammm in potem bo Celovška na nivoju leta 2002:)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To jun 24, 2008 9:41 pm

sem šele zdaj preletel tole temo in opazil daj e nekje omenjeno da je dvigalo potrebovalo 3,5 ure da je prišel na kraj nesreče.vem da imajo za taka reševanja vozila pri kopitarju ki je v podutiku in bi ob normalnih razmerah do tja rabil 15 minut a ker razmere niso bile normalne je rabil 3,5 ure?? Zakaj dvigalo ni imelo policijskega spremstva in bi za deva mogoče trajala 1 uro in bi bila cesta v bistvu 2,5 ure prej očiščena??Zakaj niso poklicali 2-h dvigal in bi eno odmaknilo betonske pregrade med pasovi in bi zadeva stekla dvosmerno po eni strani avto ceste?? in ZAKAJ vsi firbcajo kaj se je zgodilo (na nasprotnem voznem pasu) in se pri tem skoraj ustavijo oz. povzročijo nesrečo?? In zakaj se našim policistom za vsako stvar tako j**e in vse delajo počasi?? Zakaj sodni izvedenec vedno rabi toliko časa da pride na kraj nesreče da lahko potrdi smrt?? (oče mi je sredi dneva umrl sredi špara v cityparku in smo tistega zmedenega izvedenca sredi trgovine čakali 1 uro). Take stvari se je potrebno mal vprašat kdaj pa kdaj,ker naša država je konkretno v globokem dreku!!!

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov