Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Pe jun 06, 2008 9:29 pm

Hmm res žice preko ceste nastavljat ni ravno najbolj pri pameti. Ampak zakaj bi moral met nek kmet še dodatne stroške s postavljanjem ograje,samo zato, ker pač po njegovi posesti radi divjajo z motorji in ne vem s čem še.Na znake se pa itak vsak skoraj požvižga.
In kaj bo če se pokliče policijo?Policiji se sploh ne da ukvarjat z takšnimi problemi.Pa ne da kogarkoli zagovarjam,ampak dejstvo je da je velika večina ljudi sita motoristov(sploh cestnih). Jaz osebno jih imam pun k*.... Divjajte po cesti z 220+ ampak tako,da ne ogrožate še ostalih udeležencev v prometu. Poleg tega pa je premalo kontrole nad motoristi. Konkreten primer: cesta Pesnica-Šentilj. Ob vikendih, ko motoristi najbolj divjajo čez ta naš prelepi naluknjani asfalt,ni nikjer policije(v gostilnah pijejo skup z motoristi pa se menijo kolko kateremu leti motor,...).Skozi Pesnico z več kot 150 kmh.Tak ne bo dobil 1000€ kazni,jaz bom peljal 10 preveč,pa me bojo slekli zaradi tega(pa mislim da se je varneje peljati z avtom 10kmh preveč,kot pa z motorjem 120 preveč).
Je pa res da bi v Sloveniji krvavo potrebovali dirkališče.To bi mogoče ublažilo stvari.Ampak j*** ga,država ima rada nore ljudi. Narod se pobija med seboj na cesti,oni tam zgoraj pa si lahko zato režejo vedno večje kose...
:evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe jun 06, 2008 9:31 pm

Problem je ravno v tem, da niti ni tisto njegova cesta ampak je povezovalna cesta za kmetijske stroje, ala traktorji... Asfaltna cesta je potekala mimo njegove hiše v dolžini max. 500m, to pa je tudi vse.

Nisem konfliktna oseba, in če bi mi prišel lepo povedat, da ga to moti, če se 2x na teden za 30sek. zapeljem mimo njegove hiše bi to probali rešit.

Problem je v tem, da si ti ljudje, ki postavljajo razne ovire čez cesto, v tistem navalu jeze sploh neznajo predstavljat kakšne so lahko posledice. Pri hitrosti cca 90km/h po šodrani in prašni cesti, kjer se žica sploh ne vidi, ti odreže glavo kot bi reku keks. Drugač se koliko je le mogoče izogibam naselij in pa lastniških zemljišč, ampak če se kulturno zapelješ mimo, newem kje bi bil problem.

Prijavljati lastnika policiji, bi bilo nesmiselno, saj priznal nebi, jaz pa bi v očeh sovaščanov postal baraba. Vse skupaj pa se bo zelooo obrnalo, ko se bo 1x nekomu res nekaj naredlo.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe jun 06, 2008 9:38 pm

ManIAK je napisal/-a: Prijavljati lastnika policiji, bi bilo nesmiselno, saj priznal nebi, jaz pa bi v očeh sovaščanov postal baraba. Vse skupaj pa se bo zelooo obrnalo, ko se bo 1x nekomu res nekaj naredlo.

.....zasluži si s kolom po hrbtu (po kmečko) - taki k to delajo si še šusa ne zaslužijo...

P.S. kolk sam v našem koncu kmetavzerji s traktorji z njive na cesto blata nanosijo - ponavadi pokličem policijo in zahtevam ukrepanje......

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Pe jun 06, 2008 9:56 pm

Vse se da lepo zmenit če se le hoče. Ravno danes sem nekemu vrtnarju, po lastni krivdi (dež, očetov avto, zimske gume, neprilagojena hitrost) porušil dobrih 15m ograje. pa smo se lepo zmenli, da bom popravo kar sem mu zrihtal, pa je to to. Ne pa da se nekomu nasloniš na avto, ograjo, drevo pa vsi policijo pa ono pa tisto. Nihče te ne vprašaš kako se počutiš, samo koliko si vozil?! Namesto vprašanja: potrebuješ zdravnika, dobiš vprašanje koliko € je škode?
ene 2 leti nazaj, ko sem naredil totalko in se z motorjem zložil v ograjo (ni bila direktno moja krivda), sem ranjen sedel na zviti ograji ob polomljenem motorju, pa se je komaj 100ti avto ustavil in me vprašal če potrebujem pomoč. In res sem jo potreboval, ker ravno takrat nisem imel mobitela pri sebi.
Kasneje me je tudi rešilec (upravičeno) peljal v bolnišnico, kjer sem (na srečo) dobil (samo) 5 šivov. Vsi ostali pa so me veselo gledali in se s svojimi družinami odpeljali naprej. Seveda prva stvar, ki je bila v bolnišnici, ko so me peljali iz slikanja sta bila 2 kekeca, ki sta mi (celemu rdečemu z kar ranjeno nogo) v usta tišala alkotest. Bila sta vidno razočarana, ko sem napihal 00.0. Da ne pomislim kaj sta zapisala v zapisnik.

Lepo je to, da imam Slovenci (kolikor še nas pač je v tej deželi) po populaciji dobro razvite mehanične sposobnosti, kar nam je dano z juga. Vendar smo žal podedovali tudi preveč mentalne nesposobnosti. Kar nas drži je skupaj je hinavščina, zavidanje, jeza in nenazadnje tudi stres. Trenutno delam na bencinski črpalki in lahko rečem samo to, da so ljudje preveč napeti, nekam hitijo ipd., ipd.... V končni fazi pa če pogledam z druge strani se sploh ne čudim, saj 90% ljudi ne ve niti če bo imelo naslednji dan za kruh. Delamo kot crkotina, za drobiž s katerim ne moremo ljudje niti iz meseca v mesec kot se spodobi, kaj šele da bi si (predvsem) družine privoščile vsakoletno 10dnevno dopustovanje, kjer jih nebi skrbelo za NIČ! Časi so pa takšni da (veliko!) mamic težko 10 letni hčerki kupi igračko za 5€, ker bo ta denar že jutri mogoče potrebovala za kruh.

Čudimo pa se za vse nesreče, ki se zgodijo? Žalostno ampak včasih se je pa treba nekako sprostit. Alkohol je že zlajnan in se mi po pravici sploh ne da več ubadat s tem. Sprehod po okolici je katastrofa, saj v tem onesnaženem okolju, se tudi zaradi (skoraj) slovencev ne počutim najbolje. Edini miren kraj v okolici je samo še pokopališče, ki pa je mogoče malenkost premirno. Vožnja s kolesom (za katerega sem btw odštel več kot plačo in pol, pa sploh ni bil preklemano drag) je kot sankanje po pohorju sredi julija. Če te ne zdelajo luknje te bo pa promet. sproščena vožnja z avtomobilom je kot sprehajati se po tračnicah. Samo vprašanje časa je kdaj bo prišel tvoj vlak. Vožnja z motorjem, pa je ob vseh pasteh in anomalijah na cesti (kaj je pometlo tudi mene) že sama po sebi adrenalinska. Nočni obisk diskoteke ob vikendih je bolj tvegan, kot pa skakanje iz balkona (2m) na zelenico. Samo vprašanje časa je kdaj te bodo ali zmečkali (vsi se spomnimo tistih mladih deklet, ki so bile nekje mojih let) ali pa te enostavno z katano (brez komentarja) zaštihali, ker nisi imel sreče. (kratica za to je NMS, ki je uvaja tudi v vseh izobraževalnih ustanovah). Vse kar nam zdaj še trenutno manjka je, da dokočno izzženejo vso tujo delovno silo iz italije in da se le ti priselijo k nam. Potem pa mislim, da si bom začel urejat delovno vizo, za delo v savdskih emiratih.

Že davno sem želel to kje napisati, pa še do zdaj nisem, ampak: Zakaj za vraga 80% lasnitkov audijev tanka med 10 in 20€. tukaj so zajeti vsi od audija 80 do novega A8 (rekord, za audija a8 je nekje okoli 3.6€ plinskega goriva). Pa vam je imiđ res vredn več, kot pa stres in finančna kriza, ki jo zaradi tega preživljate?

Dajmo se prosim vsi zavedat svojih dejanj in pomagat sebi in bližnjim. Lažje bo vsem! Čakamo samo še da bodo politiki začeli delati za nas in ne mi za njih.

Za slovnične napake se opravičujem, vendar sem še vedno malo pretresen od nesreče, ki sem jo imel danes =)

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
oorosh
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a oorosh Pe jun 06, 2008 10:05 pm

H-FReAK je napisal/-a:Že davno sem želel to kje napisati, pa še do zdaj nisem, ampak: Zakaj za vraga 80% lasnitkov audijev tanka med 10 in 20€. tukaj so zajeti vsi od audija 80 do novega A8 (rekord, za audija a8 je nekje okoli 3.6€ plinskega goriva). Pa vam je imiđ res vredn več, kot pa stres in finančna kriza, ki jo zaradi tega preživljate?

Offtopic: Heh, kolega je nekaj časa delal na bencinski in mi je rekel, da se je najbolj čudil, ko je enkrat prišel frajer z novim porschejem 911 in natankal za 5€.

Ontopic: Blizu smrti, k sreči se mi v prometu to še ni zgodilo, in upam, da se tudi ne bo. Bilo je pa kar nekaj "bližnjih srečanj" s smrtjo na intervencijah (sem prostovoljni gasilec), najbolj se mi je v spominj vtisnila tista iz lanskega 1. septembra, ko smo gasili večstavanjsko hišo in barake, ko se je del barake zrušil dober meter stran od mene in me je k sreči drug gasilec odrinil stran. Ali pa malo zatem, ko se je od hiše odtrgal staljen kabel pod 220V napetosti in pristal meter do dva stran od mene....še zdaj se včasih stresem, ko pomislim na to.

Srečno vsem, kjerkoli že ste!

Tad
Novinec

Napisal/-a Tad Pe jun 06, 2008 10:07 pm

rhino je napisal/-a:Hmm res žice preko ceste nastavljat ni ravno najbolj pri pameti. Ampak zakaj bi moral met nek kmet še dodatne stroške s postavljanjem ograje,samo zato, ker pač po njegovi posesti radi divjajo z motorji in ne vem s čem še.Na znake se pa itak vsak skoraj požvižga.
In kaj bo če se pokliče policijo?Policiji se sploh ne da ukvarjat z takšnimi problemi.Pa ne da kogarkoli zagovarjam,ampak dejstvo je da je velika večina ljudi sita motoristov(sploh cestnih). Jaz osebno jih imam pun k*.... Divjajte po cesti z 220+ ampak tako,da ne ogrožate še ostalih udeležencev v prometu. Poleg tega pa je premalo kontrole nad motoristi. Konkreten primer: cesta Pesnica-Šentilj. Ob vikendih, ko motoristi najbolj divjajo čez ta naš prelepi naluknjani asfalt,ni nikjer policije(v gostilnah pijejo skup z motoristi pa se menijo kolko kateremu leti motor,...).Skozi Pesnico z več kot 150 kmh.Tak ne bo dobil 1000€ kazni,jaz bom peljal 10 preveč,pa me bojo slekli zaradi tega(pa mislim da se je varneje peljati z avtom 10kmh preveč,kot pa z motorjem 120 preveč).
Je pa res da bi v Sloveniji krvavo potrebovali dirkališče.To bi mogoče ublažilo stvari.Ampak j*** ga,država ima rada nore ljudi. Narod se pobija med seboj na cesti,oni tam zgoraj pa si lahko zato režejo vedno večje kose...
:evil: :evil: :evil:

No men se pa zdi, da je blo malo nadzora v začetku sezone saj na krogu. Policaj tam na motoru sedel. Sam drugač tista cesta ni več za motor preveč hin. Če ne drugega se držim saj omejitev v naselju, če se peljem tja pogledat par frajerov.

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Pe jun 06, 2008 10:10 pm

H-FReAK: zelo dobro napisano :tomidelej:
od soseda frend je biv v "gmajni" pa bla ena piz....ja ko je žagu...biv je sam drevo je čudn padlo...
bil je vkleščen sred gmajne...tolk je pršov k seb da je polcijo poklicu...sej ni vedu kva kliče...sam da je intervencija...povedu prbližn kje se nahaja, kva se je zgodil...
ko je taplav pršov mu je pa najprej alkotest porinu u usta pa ga pol sprašvov če je kej narobe...če ga kej boli... :roll:
pol pršov še rešilc pa "ferbci" k so ga pol spravl iz gmajne v bolnco...mel zlomljeno nogo...
ampak da pride te vid ukleščenga pa najprej porine alkotest u usta brez da bi kej vprašu kva se je zgodil... to je pa sramota za slovensko policijo!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jun 06, 2008 10:16 pm

H-FReAK je napisal/-a:Že davno sem želel to kje napisati, pa še do zdaj nisem, ampak:
Zakaj za vraga 80% lasnitkov audijev tanka med 10 in 20€. tukaj so zajeti vsi od
audija 80 do novega A8 (rekord, za audija a8 je nekje okoli 3.6€ plinskega goriva).

off:
ne vem... kaj je to zaeno bluzenje ce mene vprasas ne moras vseh dajati v isto
enoloncnico ...sam sem se vedno imel za okoli 80€ ...ker pac delam tisto pravo kilometrino

pa za ta tvoj stres ni izgorov za taksne "vzpodbudne" besede :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe jun 06, 2008 10:20 pm

alesdrolec je napisal/-a:H-FReAK: zelo dobro napisano :tomidelej:
od soseda frend je biv v "gmajni" pa bla ena piz....ja ko je žagu...biv je sam drevo je čudn padlo...
bil je vkleščen sred gmajne...tolk je pršov k seb da je polcijo poklicu...sej ni vedu kva kliče...sam da je intervencija...povedu prbližn kje se nahaja, kva se je zgodil...
ko je taplav pršov mu je pa najprej alkotest porinu u usta pa ga pol sprašvov če je kej narobe...če ga kej boli... :roll:
pol pršov še rešilc pa "ferbci" k so ga pol spravl iz gmajne v bolnco...mel zlomljeno nogo...
ampak da pride te vid ukleščenga pa najprej porine alkotest u usta brez da bi kej vprašu kva se je zgodil... to je pa sramota za slovensko policijo!

In potem? Ko je policaj ugotovil, da ni alkoholiziran... a mu je napisal kazen za neprilagojeno hitrost žaganja? :twisted:

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Pe jun 06, 2008 10:22 pm

BBoss je napisal/-a:
alesdrolec je napisal/-a:H-FReAK: zelo dobro napisano :tomidelej:

In potem? Ko je policaj ugotovil, da ni alkoholiziran... a mu je napisal kazen za neprilagojeno hitrost žaganja? :twisted:
ne pol enkrat predn je rešilc pršov je reku če je v redu če se dobr počut...k da bi nvem na plaži ležu pa u luft gledu...
jest bi pomoje tud z zlomeno nogo ustov pa ga na pol prežagu :g:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe jun 06, 2008 10:28 pm

Zdi se mi, da naši vrli policaji skrbijo samo še za svoje jebene kvote. Od mene nimajo čisto nič več spoštovanja. Driske ene. Glede na splošno slovenceljsko mentaliteto jim je itak v užitek oteževat ostalim življenje.
Ne vem, a gre raja na za policaja zato ker majo potem lahko pištolo al kaj, glede na to da bi že vsak pezde rad bil šerif z raznimi žicami, drati itd (misli da ma laso al kaj jaz vem). Divlji jebeni zapad.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Napisal/-a graal Pe jun 06, 2008 10:35 pm

MacTron je napisal/-a:
H-FReAK je napisal/-a:Že davno sem želel to kje napisati, pa še do zdaj nisem, ampak:
Zakaj za vraga 80% lasnitkov audijev tanka med 10 in 20€. tukaj so zajeti vsi od
audija 80 do novega A8 (rekord, za audija a8 je nekje okoli 3.6€ plinskega goriva).

off:
ne vem... kaj je to zaeno bluzenje ce mene vprasas ne moras vseh dajati v isto
enoloncnico ...sam sem se vedno imel za okoli 80€ ...ker pac delam tisto pravo kilometrino

pa za ta tvoj stres ni izgorov za taksne "vzpodbudne" besede :idea:

Pa kaj si res do konca prelen da bi do konca prebral, al si enostavno pač mogo nekaj napisat ker ti pač je danes tak? Mogoče si se pa moral pohvaliti da ti pa IMAŠ 80€ za gorivo? Grema se malo preproste matematike: "Zakaj za vraga 80% lasnitkov" (se opravičujem za slovnično napako) Torej piše 80%, kar pomeni 8 od 10ih oz 80 od 100tih. Res, da zadeva ni statistično dokazljiva vendar ČE se vsaj malo zatopiš v post in nehaš nekam hitet boš doumel kaj sem hotel napisat. Točno to kar si napisal (naj ne mečem vseh v isto skledo) sem naredil!!!
In moj post niso vzpodbudne besede za kamikaze. Ampak vzpodbudne besede, za vse ki si želijo kaj naredit na svoji mentaliteti življenja, da nebo cela slo zafrustrirana do konca.

Avtorju teme OPROSTI za offtopic, če pa hoče kdo na NOŽ z mano pa naj odpre temo: "gremo na nož z h-freakom!"

lp, Aleš.
Slika

Tad
Novinec

Napisal/-a Tad Pe jun 06, 2008 10:45 pm

H-FReAK je napisal/-a:Vse se da lepo zmenit če se le hoče. Ravno danes sem nekemu vrtnarju, po lastni krivdi (dež, očetov avto, zimske gume, neprilagojena hitrost) porušil dobrih 15m ograje. pa smo se lepo zmenli, da bom popravo kar sem mu zrihtal, pa je to to. Ne pa da se nekomu nasloniš na avto, ograjo, drevo pa vsi policijo pa ono pa tisto. Nihče te ne vprašaš kako se počutiš, samo koliko si vozil?! Namesto vprašanja: potrebuješ zdravnika, dobiš vprašanje koliko € je škode?
ene 2 leti nazaj, ko sem naredil totalko in se z motorjem zložil v ograjo (ni bila direktno moja krivda), sem ranjen sedel na zviti ograji ob polomljenem motorju, pa se je komaj 100ti avto ustavil in me vprašal če potrebujem pomoč. In res sem jo potreboval, ker ravno takrat nisem imel mobitela pri sebi.
Kasneje me je tudi rešilec (upravičeno) peljal v bolnišnico, kjer sem (na srečo) dobil (samo) 5 šivov. Vsi ostali pa so me veselo gledali in se s svojimi družinami odpeljali naprej. Seveda prva stvar, ki je bila v bolnišnici, ko so me peljali iz slikanja sta bila 2 kekeca, ki sta mi (celemu rdečemu z kar ranjeno nogo) v usta tišala alkotest. Bila sta vidno razočarana, ko sem napihal 00.0. Da ne pomislim kaj sta zapisala v zapisnik.

Lepo je to, da imam Slovenci (kolikor še nas pač je v tej deželi) po populaciji dobro razvite mehanične sposobnosti, kar nam je dano z juga. Vendar smo žal podedovali tudi preveč mentalne nesposobnosti. Kar nas drži je skupaj je hinavščina, zavidanje, jeza in nenazadnje tudi stres. Trenutno delam na bencinski črpalki in lahko rečem samo to, da so ljudje preveč napeti, nekam hitijo ipd., ipd.... V končni fazi pa če pogledam z druge strani se sploh ne čudim, saj 90% ljudi ne ve niti če bo imelo naslednji dan za kruh. Delamo kot crkotina, za drobiž s katerim ne moremo ljudje niti iz meseca v mesec kot se spodobi, kaj šele da bi si (predvsem) družine privoščile vsakoletno 10dnevno dopustovanje, kjer jih nebi skrbelo za NIČ! Časi so pa takšni da (veliko!) mamic težko 10 letni hčerki kupi igračko za 5€, ker bo ta denar že jutri mogoče potrebovala za kruh.

Čudimo pa se za vse nesreče, ki se zgodijo? Žalostno ampak včasih se je pa treba nekako sprostit. Alkohol je že zlajnan in se mi po pravici sploh ne da več ubadat s tem. Sprehod po okolici je katastrofa, saj v tem onesnaženem okolju, se tudi zaradi (skoraj) slovencev ne počutim najbolje. Edini miren kraj v okolici je samo še pokopališče, ki pa je mogoče malenkost premirno. Vožnja s kolesom (za katerega sem btw odštel več kot plačo in pol, pa sploh ni bil preklemano drag) je kot sankanje po pohorju sredi julija. Če te ne zdelajo luknje te bo pa promet. sproščena vožnja z avtomobilom je kot sprehajati se po tračnicah. Samo vprašanje časa je kdaj bo prišel tvoj vlak. Vožnja z motorjem, pa je ob vseh pasteh in anomalijah na cesti (kaj je pometlo tudi mene) že sama po sebi adrenalinska. Nočni obisk diskoteke ob vikendih je bolj tvegan, kot pa skakanje iz balkona (2m) na zelenico. Samo vprašanje časa je kdaj te bodo ali zmečkali (vsi se spomnimo tistih mladih deklet, ki so bile nekje mojih let) ali pa te enostavno z katano (brez komentarja) zaštihali, ker nisi imel sreče. (kratica za to je NMS, ki je uvaja tudi v vseh izobraževalnih ustanovah). Vse kar nam zdaj še trenutno manjka je, da dokočno izzženejo vso tujo delovno silo iz italije in da se le ti priselijo k nam. Potem pa mislim, da si bom začel urejat delovno vizo, za delo v savdskih emiratih.

Že davno sem želel to kje napisati, pa še do zdaj nisem, ampak: Zakaj za vraga 80% lasnitkov audijev tanka med 10 in 20€. tukaj so zajeti vsi od audija 80 do novega A8 (rekord, za audija a8 je nekje okoli 3.6€ plinskega goriva). Pa vam je imiđ res vredn več, kot pa stres in finančna kriza, ki jo zaradi tega preživljate?

Dajmo se prosim vsi zavedat svojih dejanj in pomagat sebi in bližnjim. Lažje bo vsem! Čakamo samo še da bodo politiki začeli delati za nas in ne mi za njih.

Za slovnične napake se opravičujem, vendar sem še vedno malo pretresen od nesreče, ki sem jo imel danes =)

lp, Aleš.

Hja kaj te veš mogoče samo dotankal, ker gre na pot! Ne vem no drugač pa tanka tolk kot ma človek, drugač pa kaj koga boli briga kolk kdo tanka v avto.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jun 06, 2008 10:45 pm

H-FReAK: off
ne nisem prelen in tudi nisem se hotel pohvaliti glede na % tistih ki se ...oz ki sem jim
s tem tudi omogocil da niso napisali kaj hujsega na ta tvoj stavek...
vendarle sem hotel samo povedati dejstvo da ni treba metati tudi tisti 80% ki
pa to uporabljajo torej nas ostane 20% tistih ki imamo to "poslihtano".

Zastopim kaj si hotel povedat ampak je bil odziv le na doloceno postavko v postu
torej nisem ti citiral celega ...glede stresne situacije pa sem samo povedal
da ni potrebno zato uporabljati taksnih "vzpodbudnih" besed ...pomiri se te pac razumem
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Napisal/-a graal Pe jun 06, 2008 11:05 pm

Tad je napisal/-a:
H-FReAK je napisal/-a:Vse se da lepo zmenit če se le hoče.
...
....
lp, Aleš.

Hja kaj te veš mogoče samo dotankal, ker gre na pot! Ne vem no drugač pa tanka tolk kot ma človek, drugač pa kaj koga boli briga kolk kdo tanka v avto.

Hja in kaj koga briga zakaj kmet na lastni zemlji vleče 2.5mm žico med drevesi?
Hotel sem povedati nekaj čisto desetega ampak ti stvar obrneš čisto drugače. Tudi sam sem večni optimist, ampak če nekdo nima za gorivo ker se je zapufal za vozilo, pa je to takoj vidno, ko z cmokom v grlu izgovori št. agregata kjer je tankal. Če pa nekdo res samo dotanka in naredi čik pavzo, pa je to videti čisto drugače.

Ko bomo kočno MI začeli gledati na sebe in ne to kako drugi gledajo na nas bomo vsi živeli veliko lepše je bottom line tega kvazenja.

MacTron, sorry za agresiven post, me pa veseli, da sma se uglasila na podobno frekvenco.

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe jun 06, 2008 11:06 pm

Mogoče pa za to, ker je kak audi služben in imaš MAGNA kartico, ki je delujoča na eni črpalki.. Torej plača firma benz...
Torej natankaš za nek minimalen denar, ki ga sam plačaš...
ostalo pa doliješ na tisti pumpi, kjer ne plačaš ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass So jun 07, 2008 12:31 pm

Jaz na petrolu tankam, če res ni v bližini druge črpalke in še to za 10€. Ko pa pridem do omv ali agipa pa napolnim kot se šika. Domnevam, da delaš na petrolu, ker če bi jaz imel porša ali kaj takega, bi itak tankal samo 100oktanca. To z audiji pa verjamem da deloma drži. Večinoma jih vozi mlajši folk, ki se finančno stegne malo dlje od tistega golfa tdi....pa se pač potem manj vozijo. Slovenija.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch So jun 07, 2008 2:28 pm

H-FReAK je napisal/-a:
Tad je napisal/-a:
H-FReAK je napisal/-a:Vse se da lepo zmenit če se le hoče.
...
....
lp, Aleš.

Hja in kaj koga briga zakaj kmet na lastni zemlji vleče 2.5mm žico med drevesi?
Hotel sem povedati nekaj čisto desetega ampak ti stvar obrneš čisto drugače. Tudi sam sem večni optimist, ampak če nekdo nima za gorivo ker se je zapufal za vozilo, pa je to takoj vidno, ko z cmokom v grlu izgovori št. agregata kjer je tankal. Če pa nekdo res samo dotanka in naredi čik pavzo, pa je to videti čisto drugače.

Ko bomo kočno MI začeli gledati na sebe in ne to kako drugi gledajo na nas bomo vsi živeli veliko lepše je bottom line tega kvazenja.

MacTron, sorry za agresiven post, me pa veseli, da sma se uglasila na podobno frekvenco.

lp, Aleš.

In kaj ma to veze z temo :?: A je potrebo,da se VSAKA malo bolj resna oz. pametna tema obrne na kreganje in pametovanje določenih oseb?!
A človeku mogoče ti plačuješ lizing-kredit,da se tako obremenjuješ?! :roll:

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So jun 07, 2008 2:30 pm

ON a se spomnete tistega fanta z Passatom, ki je v bus trešču v kraju Jezero letos :?: Smo bili glih 2 vozila za nim nismo vse videli samo pol ko sem reklel, da je to naš bus pač delavski od Revoza smo se tudi mi ustavili in so skoraj vsi šli ven gledat kaj dogaja :shock: samo jaz in še ene 5 nas je ostalo v busu , kaj hočem s tem povedati kar je sploh ta tema ne rabiš hodit vse gledat in zijala pasti pa sigurno bolje pol spiš ; Je bilo pa kar hudo tam v tistem Passatu je ostal cel samo zadni del ostalo je bilo dobesedno zmečkano do voznika in tudi voznik je bil v slaben stanju tako so pač pol povedali :( :roll:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass So jun 07, 2008 2:51 pm

To so prizori, ki jih težko izbrišeš iz glave. Samo slovenci se tako bolestno radi naslajajo nad tujo nesrečo, gniloba do groba...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov