Doche je napisal/-a:Par let nazaj priPesnici je tud avtomobil "vzel prednost" motoristu
Matjazy je napisal/-a:Med vikendom sem se z motorjem peljal nekje 150km/h.. za policajem motoristom.
Sicer pa da, hitri avtomobilisti so nevarnejši od hitrih motoristov. Ubijejo poleg sebe običajno tudi druge, motoristi pa le sebe.
hribko je napisal/-a:tudi to se dogaja,mu je pač zdrsnil motor
recept je napisal/-a:hribko je napisal/-a:tudi to se dogaja,mu je pač zdrsnil motor
Še posebej, ko je vozil čisto in eksaktno po omejitvi a ne 0:-)
Nesrečo, ko nas nekdo nalašč ali po nesreči izsili, še najlažje preprečim tako, da vozimo primerno hitro (beri počasi). Ob dejstvu, da motoristi večkrat vozijo prehitro, kot pa vozijo vozniki avtomobilov, je logično, da so tudi večkrat "žrtve" izsiljevanja.
Ne trdim, da je to vedno in povsod, ampak bolj verjetno je, da boš "žrtev" izsiljevanja, če voziš prehitro, kot če ne.
NaceM je napisal/-a:recept je napisal/-a:... Ob dejstvu, da motoristi večkrat vozijo prehitro, kot pa vozijo vozniki avtomobilov, je logično, da so tudi večkrat "žrtve" izsiljevanja. ...
...(če lahko nadaljujem)...in so kljub temu veliko manjkrat kaznovani zaradi tega, kot avtomobilisti.
5cho je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Med vikendom sem se z motorjem peljal nekje 150km/h.. za policajem motoristom.
Sicer pa da, hitri avtomobilisti so nevarnejši od hitrih motoristov. Ubijejo poleg sebe običajno tudi druge, motoristi pa le sebe.
Imam kolega, katerega punca je umrla v nesreči, ko se je motorist zaletel v njun avto, torej...
recept je napisal/-a:Nesrečo, ko nas nekdo nalašč ali po nesreči izsili, še najlažje preprečim tako, da vozimo primerno hitro (beri počasi).
recept je napisal/-a:Ko sem pisal, sploh še nisem videl tega http://24ur.com/novice/slovenija/coperisti-resujejo-zivljenja.html
hribko je napisal/-a:zdaj pa že mal pretiravate,zdaj nas pa tko ven delate kot da
smo samo motoristi krivi za nesreče,vi ki pa samo avte vozite ste pa OH in SPLOH.
bodite malo realni no,vsi ga mal serjemo na cestah!!!!!
recept je napisal/-a:hribko je napisal/-a:napisal sem samo resnico
vsi delamo prekrške,ne samo motoristi
Res je, hribko. Samo motoristi večkrat kršijo omejitve hitrosti in (žal) posledično večkrat tudi plačajo z glavo.
hribko je napisal/-a:napisal sem samo resnico
vsi delamo prekrške,ne samo motoristi
Po forumu brska: Blinder in 4 gostov