HaMzO je napisal/-a:to je bil en italijan z bmwjem,
treba bo it rekord podirat pa pol na youtube in na 24ur.com objavit![]()
usaj ene 200 bo zadost da bojo mel novinarji spet kej pisat
A si me vidu ti na obvoznici?

ducky je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Kulture v Sloveniji na cesti itak ne pričakujem, ker doben ne ve kaj je to.
a ti veš?
denko4 je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Glede 40km/h omejitve skozi cestninske.
Se je kdo od vas vprašal kaj se zgodi z avtomobilom in oslom za volanom, če se tja not zaleti z 40km/h oziroma 80km/h ?
Pri 40km/h še imaš neko možnost da ostaneš relativno nepoškodovan, pri 80km/h ti ostane edino mrtvaški voz.
Kulture v Sloveniji na cesti itak ne pričakujem, ker doben ne ve kaj je to.
Če je tak osel, da ne more z 60 (oz. po tvoje z 80) tam čez zvozit, potem se tudi drugje po cestah ne bi smel voziti več kot 40, oz. se sploh ne bi smel vozit nikjer.
Marsikatere ceste niso nič širše, pa je omejitev tam 90 in se da normalno pelat.
Ne zagovarjam zdej 80, ampak 60 je pa le neka realna hitrost.
lenivec je napisal/-a:MRV je napisal/-a: jaz ne grem nikoli manj kot 80km/h. že samo zaradi tistih ki gledajo vinjete (letos je nimam). tudi za policaje ni panike. če furaš vsaj 80 in te na koncu cestinske hoče ustavit ... se ne ustavi,š ker greš prehitro da bi se
sem lahko tvoj prijatelj?
ducky je napisal/-a:... dokaz je pomurska avtocesta, kjer je omejitev 100 kljub temu, da je cestninska za tovornjake. ...
denko4 je napisal/-a:Poglejte kakšna avtocesta (hitra cesta) je na dolenjskem, za katero plačujemo 95€. Včasih sem se do Lj peljal zastonj, zdaj pa plačujem za eno ušivo avtocesto, ki ni podobna niti regionalki.
recept je napisal/-a:denko4 je napisal/-a:Poglejte kakšna avtocesta (hitra cesta) je na dolenjskem, za katero plačujemo 95€. Včasih sem se do Lj peljal zastonj, zdaj pa plačujem za eno ušivo avtocesto, ki ni podobna niti regionalki.
Včasih smo tisti, ki se več vozimo proti Primorski, plačevali za tebe (pa s tem ne trdim, da je sedanji sistem pravičen, ampak tudi tisti s odprtim cestninjenjem ni).
POZOR NA AVTOCESTI !!!
Dragi so-VOZNIKI/-CE !
Prepričan sem, da vam bo tale informacija prišla prav in prihranila kar precej Evrčkov, saj vemo, da pred cestninskimi postajami redko kdaj resnično zmanjšujemo hitrost, vozimo čisto po predpisih - po neumni omejitvi.
Po Pameti! POČASI PRED CESTNINSKIMI POSTAJAMI!!!!!
Pozor! Prihaja novi radar, ki bo prihodnji teden začel meriti hitrost vozil pred cestninskimi postajami:
Najprej bodo namestili najnovejše pridobitve na cestninski postaji Torovo.
Obvestilo o prekršku in nalog za plačilo prejmete po pošti.
Tudi takoj po cestninski postaji ga nastavlja banda hinavska, saj do znaka za prenehanje vseh prepovedi velja omejitev 40 km/h.
In ta znak je postavljen od 100 pa tudi do 250 m od postaje!!!!
POZOR:
če vam po novem zakonu uspe priti s hitrostjo po cestninski postaji do znaka nad 80 km / h, kar je 40 km/h preko omejitve vas bo stalo 1200 Evrov in
vozniški izpit!!
Gregamax je napisal/-a:No tole mi je danes poslal sodelavec!!! Preberte upam, da bo komu koristilo!!!POZOR NA AVTOCESTI !!!
Dragi so-VOZNIKI/-CE !
Prepričan sem, da vam bo tale informacija prišla prav in prihranila kar precej Evrčkov, saj vemo, da pred cestninskimi postajami redko kdaj resnično zmanjšujemo hitrost, vozimo čisto po predpisih - po neumni omejitvi.
Po Pameti! POČASI PRED CESTNINSKIMI POSTAJAMI!!!!!
Pozor! Prihaja novi radar, ki bo prihodnji teden začel meriti hitrost vozil pred cestninskimi postajami:
Najprej bodo namestili najnovejše pridobitve na cestninski postaji Torovo.
Obvestilo o prekršku in nalog za plačilo prejmete po pošti.
Tudi takoj po cestninski postaji ga nastavlja banda hinavska, saj do znaka za prenehanje vseh prepovedi velja omejitev 40 km/h.
In ta znak je postavljen od 100 pa tudi do 250 m od postaje!!!!
POZOR:
če vam po novem zakonu uspe priti s hitrostjo po cestninski postaji do znaka nad 80 km / h, kar je 40 km/h preko omejitve vas bo stalo 1200 Evrov in
vozniški izpit!!
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov