Car-t-maN je napisal/-a:mene osebno nič ne moti če kdo reče mercedesu da je "šiptarski" avto. Iz te izjave se vidi samo to da tak človek še ni imel MB...
se podpišem..
in ja, res je da v albaniji se vozi ogroooomno Mercedesov, to je res, se pravi=šiptarski
maš delno prav nebivedu.. khm..
-ampak to znamko vozi tudi ogromno predsednikov držav, se pravi=tudi predsedniški
-vozijo jo direktorji največjih firm,bank,tovarn=direktorski
-vozijo ga mafijci=mafijski
-vozijo ga bogati mulci=mulčasti (heh če ta beseda sploh obstaja)
-vozijo ga tudi doktorji=doktorski
-vozijo ga odvetniki=odvetniški
naj še nadaljujem?..
Je pa res to kar je reku cartman in za tem tudi jaz stojim:
KO BOSTE IMELI ENKRAT TO ZNAMKO, KO JO BOSTE PELJALI (PA NE SAM 1 KROG OKROG BLOKA), KO BOSTE Z NJO PELJANI (PA SPET NE SAM 1 KROG OKOL BLOKA)...POTEM SE PROSIM ŠELE OGLAŠAJTE, PAMETUJTE IN ŠELE POTEM BO VAŠE MNENJE ZA TAKE KOT JE CARTMAN IN MENE, RELEVANTNO...PREJ PA JE TO EN SAM BULLSHITT. pa brez zamere, ampak tko je. Jes tut ne pametujem o porschejih,o maseratijih,o ferarijih,lambotih..ker jih pač nism mel, nism jih furav zato ne morm bit pametn proti enemu ki jih ma že cel lajf! In tut če sm se peljal z njimi, peljal sm se 1x z Diablotam od Wolfa po Portorozu, ampak to je blo 1km..kako naj si o tem naredim sliko no , lepo vas prosim? peljan sem bil tudi že z Maybachom...ja po testni progi v Sindelfingnu...pa še vedno premalo da bi lahko karkoli pametoval proti nekomu, ki si ga dejansko lasti in ga vsak dan uporablja. A me kužite kaj vm čem povedat??
In še zadnji stavek ki se navezuje na izume te znamke: Mene ne zanima kako so do te inovacije prišli, kdo jim je še pomagal, kaj, zakaj, kako...zanima me le to, da so bili oni PRVI ki so to predstavili TRŽIŠČU. Kaj mene zanima če je 1x..leta 1586 en že delal ene poskuse za tempomat...ja lepo vs prosm no...men je važn ker avto je prvič to ponudil, da si ga lahko dejansko kupil in to imel! In poj mi pridete kok je loh renaultov konceptn avto fascinanten pa napreden...ja lepo,fino, a pa ga lahko kupte?še vsest se vanj ne morte! kaj vam pol ta ''tehnologija'' pomaga? in da raje ne začnem kle še s predstavitvijo Mercedesovih konceptnih vozil, k jih skor vse avto firme na svetu nimajo tolk, kot jih imajo v Stuttgartu.
Pa brez zamere. Sam mogu sm mal povedat, k eni ste res preveč pametni. In še enkrat rečem, sploh nebi bilo panike, če bi za to vašo ''pametovanje'' imeli neke dokaze,izkušnje,probe ipd. tko pa nimate nič, ampak še kar več veste od tistih ki jih imajo...heh..ta svet je res smešn..
LP