mihaing je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Daj ne gnjavi več...
Najbolše da prepovemo vse reklame sploh.
OOOOOOOO. Ful si me prizadel. Raje bi prepovedal take kot si ti.
get a life dude
mišek je napisal/-a:Doktor je napisal/-a:Mercedes-a za +50.000 EUR (ter ostala konkurenčna vozila) ne moreš enačit z "ljudskimi" vozili tipa CLIO, GOLF ipd.- če se pogovarjamo o prodaji, prodajni politiki in podobnih zadevah.
LP
Ne moreš enačit, seveda ne. Samo reklama je "V recesijo se zapeljite z Mercedesom", kot da bi bili to poceni avtomobili za široke množice. To so najdražji avti, oni pa dajo tako reklamo. Meni to izpade totalno podlo. Vedno več ljudi brez služb, denarja oni dajo pa reklamo, kot da so to eni avti z nadpovprečno nizko ceno.
Tisti, ki nimajo denarja itak ne kupijo Mercedesa, tist ki ga ma pa dosti pa tudi krize ne bo občutil in tisti tudi ve kaj bo kupil, mu ni treba reklam vrtet.
To je zajebavanje naroda.
mihaing je napisal/-a:Danes sem na radiu ena slišal eno cvetko od avtomobilskih reklam in gre nekako v tem smislu:
Ne moremo vam podariti subvencij, ne moremo vam podariti (sem pozabil kaj), in ne moremo vam podariti 44% popusta, ker je to AUDI.![]()
![]()
Ponudimo vam lahko 4 letno garancijo.
Mislim v teh časih se pa res delajo b***** sami s sebe. Jaz sem skoraj krepnu od smeha.
Doktor je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Doktor je napisal/-a:Mercedes-a za +50.000 EUR (ter ostala konkurenčna vozila) ne moreš enačit z "ljudskimi" vozili tipa CLIO, GOLF ipd.- če se pogovarjamo o prodaji, prodajni politiki in podobnih zadevah.
LP
Ne moreš enačit, seveda ne. Samo reklama je "V recesijo se zapeljite z Mercedesom", kot da bi bili to poceni avtomobili za široke množice. To so najdražji avti, oni pa dajo tako reklamo. Meni to izpade totalno podlo. Vedno več ljudi brez služb, denarja oni dajo pa reklamo, kot da so to eni avti z nadpovprečno nizko ceno.
Tisti, ki nimajo denarja itak ne kupijo Mercedesa, tist ki ga ma pa dosti pa tudi krize ne bo občutil in tisti tudi ve kaj bo kupil, mu ni treba reklam vrtet.
To je zajebavanje naroda.
... to je kruta resnica o recesiji oz "recesiji".
LP

mihaing je napisal/-a:Danes sem na radiu ena slišal eno cvetko od avtomobilskih reklam in gre nekako v tem smislu:
Ne moremo vam podariti subvencij, ne moremo vam podariti (sem pozabil kaj), in ne moremo vam podariti 44% popusta, ker je to AUDI.![]()
![]()
Mislim v teh časih se pa res delajo b***** sami s sebe. Jaz sem skoraj krepnu od smeha.
hladni je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Danes sem na radiu ena slišal eno cvetko od avtomobilskih reklam in gre nekako v tem smislu:
![]()
Ja ti amater si krepno od smeha, vodilni pri avdiju in delavci pa so nadvse zadovoljni.Namreč prejšnje leto je mel avdi največje št. prodanih avtov v celi njegovi zgodovini, prodaja se je povečala za 30%. vsak delavec bo dobil 5.000eur.
Tak da ne pametujte preveč...
hladni je napisal/-a:Ja ti amater si krepno od smeha, vodilni pri avdiju in delavci pa so nadvse zadovoljni.Namreč prejšnje leto je mel avdi največje št. prodanih avtov v celi njegovi zgodovini, prodaja se je povečala za 30%. vsak delavec bo dobil 5.000eur.
Polo78 je napisal/-a:Nič nimam proti Audiju kot znamki, da ne bo pomote, samo nekatere njihove reklame v zadnjem času pa res niso okusne.

=ZiAn= je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Ja ti amater si krepno od smeha, vodilni pri avdiju in delavci pa so nadvse zadovoljni.Namreč prejšnje leto je mel avdi največje št. prodanih avtov v celi njegovi zgodovini, prodaja se je povečala za 30%. vsak delavec bo dobil 5.000eur.
Offtopic: A mi lahko poveš kaj je to aVdi? Na forumu skoraj sami VAG loverji, pa se še zmeraj najdejo "poznavalci foruma", ki neznajo niti pravilno napisati imena s štirimi črkami...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
@borisk: ja imaš prav, samo pogoj za večanje dodane vrednosti je tudi da jim moraš kaj dati oz pokazati!! In kaj lahko avdi pokaže več od bratranca VW (tam pa se še vedno lahko pohvalijo z dobrim imenom in to celo boljšim kot Audi), pa se še vedno ne "sramujejo popustov, ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov