Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To sep 30, 2003 2:13 pm

nebivedu je napisal/-a:S twingačem sem sam letu pri 130 čelno v eno skalo in jo odbil 15m stran od ceste, 4 delavci je niso mogli nazaj prnest. trije v avtu, pa nobenmu nič.

LP
Nebivedu

dej folk no... če je to res, bodi vesel, pa ne se s takimi svarmi hvalit noooo!!!!! :? :evil: svašta ej..... 8)
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To sep 30, 2003 2:17 pm

Veš kako je to . ti boš reku da si šov 50kmh na hudmu ovinku , on bo pa reku da je šv 90 kmh!!! :roll: 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To sep 30, 2003 2:32 pm

Fantje, kva lupate na pamet... Tvingo ma 23 točk, rover pa 17 (euroncap).
Ja, morm pa še nekej o nesreči rečt.

Ne poznam skorej nobenga mladga voznika, k se mu ni kšna piz.darija zgodila, enim bolj drugim manj... Važno je sedaj samo to, da se ti ne bo nikoli več!!! In glede na tvoje komentarje se ti bo še najman enkrat. Upam, da ne bo posledic... KER - jst sm samo s ceste zletu, nobenga ogrožou, avto vozn ipd., pa nism biu u stanju stvari komentirat tako kot jo ti. En teden sem bil čist potrt, prestrašen, zaskrbljen, čeprav mi ni bilo nič... Samo jaz sem razmišljal - kaj če bi bil tam kolesar, pešec ali kaj podobnega.
Danes ne čutim več nobenega strahu ali posledic te nesreče, ampak vem, da ne bom iste napake nikoli več ponovil.. Noja, sej v bistvu ni bila moja napaka - povozil sem kol (100x15x15 na sredi ceste) sredi ovinka ponoči v dežju... Če bi bil bolj pozoren in če bi imel 5kmh manj na števcu, nebi bilo nič... Vendar se je to moralo zgoditi, ker sem bil tudi jaz podoben kaliber kot ti. To ne pomeni, da sedaj vozim počasi, ampak grem v vsako situacijo premišljeno in s skrbjo za soudeležence, ki v večini primerov svoje konjičke slabše obvladajo od nas in so povsem nemočni ko jih doleti nepričakovana situacija...

Filozofiram... Ne zamert, ampak mi je že veliko prijateljev umrlo na cesti - nazadnje v nedeljo v Stražišču pri Kranju - sošolci 1 fant, 2 punci - preživela je samo ena punca in še ta je najmanj z hudimi posledicami... :cry:
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To sep 30, 2003 2:49 pm

Za to nesrečo imam 3 priče in še 2 policaja, ki sta merila zavorno pot ter človeka, ki je avto pripeljal nazaj v Slovenijo - na zavarovalnici niso mogli verjet kakšen je avto zgledal in da notri res ni bilo nobenemu nič - kolega se od takrat ne upa več vozit po tisti cesti, ker sam izjavlja, da enkrat je že imel srečo drugič je ne bo več.

To je bilo na cesti od krka proti avtocesti rijeka - zagreb - blo je res hudo - taka hitrost, da stranskih blatnikov ni niti zakrivilo, ampak je prvo vezno steno odllomilo, brez da bi sploh zakrivilo kaj pleha - ta avto je bil potem na servisu pri Kalanu v medvodah.

LP
Nebivedu

P.S. Ne bašem, ampak to je bil "čudež" kar se nam je zgodilo, niti ene praske ni imel noben razen od varnostnih pasov smo bili vsi plavi, vendar nobene rane, da bi tekla kri tudi odrgnine ne. Imel smo res srečo.

Sem pa videl že pri majhnih hitrostih kaj se lahko zgodi s twingačem. Videl sem pa tut twingača, ki ga je v bok zadel tovornjak, ko je twingo speljeval od servisa v medvodah(Kalan) - če nebi bila ženska notri prepasana bi zletela ven iz avta na drugi strani, ker pa je bila prepasana so ji vrata zlomila medenico. Sam doktor je izjavu, da bi bilo bolje zanjo, če nebi bila prpasana, ker bi jo vrglo v druga vrata in bi imela samo podplutbe in kakšen nalom kosti.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ To sep 30, 2003 3:16 pm

Glej da novš spet ,ker naslednjič bo skala ostala na mestu ti boš pa konzerva!!!! 8)

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To sep 30, 2003 3:22 pm

@nebivedu:sej ti verjamem, in sem vesel, da se dans lahk tuki pogovarjama o tem sam tk ko je reku pugi upam da si prišu do kakega zaključa vn iz vsega tega.. :wink: sploh pa ka vam bom js solil pamet ko mam lih eno leto izpit in sm dozdej na srečo (in upam da bo ostalo pri tem )zvil sam eno feltno... :-P
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To sep 30, 2003 3:27 pm

Ne bo naslednjič, to je bilo 5 let nazaj od takrat pa zelo pazim. Krivda pa za tisto nesrečo ni bila moja temveč od enga BMW-ja 318, ki me je zrinil pri tej hitrosti s ceste.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ To sep 30, 2003 3:32 pm

Maš tud P.I.Zde na tem svetu kolega , pazi se jih !!!!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr okt 01, 2003 6:04 am

Njahujš od vsega je to k je bil slovenc in se je vse to na hrvaškem zgodil, tip je pa pol še spi...du.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Sr okt 01, 2003 6:06 am

Naš Folk je najhujši!!!!!
Pa še posebi v tujini točn opazš ker je iz slovenije ,saj jst sm opazu to Na PAGU !!!!

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Ja... seveda!!!

Napisal/-a CLI_OMEN Sr okt 01, 2003 3:39 pm

D_LUX je napisal/-a:Hojla...
Ja ne sreča da sem jes celi ne nič kaj posebnega mi ni blo malo vrat pa hrbtenica poškodovana.
Haa.. pripelav sem se pa tak da je blo dosti, sicer je policaj rekel da je blo krepko čez 120km/h sam ne jes vem kolk je blo, al pa če ve gdo kolko gre rover 1.4 16v 103KM v tretji prestavi do blokade tolko sem se jes pripelav :oops: :?
Jah gume so ble krive ja ker so ble zadnje prestare sprednje so ble pa nove pa dobre gume..

Ma daj D-LUX... ne serji ga s takimi po forumu!!! Moraš se zavedat, da te nekateri osebno poznamo. Malo se kontroliraj kaj pišeš. Srečo imaš, da nisem moderator tega foruma, ker bi "letel" dol še hitreje kot s "tvojim" avtom... povdarjam ""tvojim"", if you know what i mean... :roll:
Zadnjič spremenil CLI_OMEN, dne Sr okt 01, 2003 7:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
CLI_OMEN
Novinec

Kraj: RS

Napisal/-a CLI_OMEN Sr okt 01, 2003 4:17 pm

Pugi je napisal/-a:Fantje, kva lupate na pamet... Tvingo ma 23 točk, rover pa 17 (euroncap).
Ja, morm pa še nekej o nesreči rečt.

Ne poznam skorej nobenga mladga voznika, k se mu ni kšna piz.darija zgodila, enim bolj drugim manj... Važno je sedaj samo to, da se ti ne bo nikoli več!!! In glede na tvoje komentarje se ti bo še najman enkrat. Upam, da ne bo posledic... KER - jst sm samo s ceste zletu, nobenga ogrožou, avto vozn ipd., pa nism biu u stanju stvari komentirat tako kot jo ti. En teden sem bil čist potrt, prestrašen, zaskrbljen, čeprav mi ni bilo nič... Samo jaz sem razmišljal - kaj če bi bil tam kolesar, pešec ali kaj podobnega.
Danes ne čutim več nobenega strahu ali posledic te nesreče, ampak vem, da ne bom iste napake nikoli več ponovil.. Noja, sej v bistvu ni bila moja napaka - povozil sem kol (100x15x15 na sredi ceste) sredi ovinka ponoči v dežju... Če bi bil bolj pozoren in če bi imel 5kmh manj na števcu, nebi bilo nič... Vendar se je to moralo zgoditi, ker sem bil tudi jaz podoben kaliber kot ti. To ne pomeni, da sedaj vozim počasi, ampak grem v vsako situacijo premišljeno in s skrbjo za soudeležence, ki v večini primerov svoje konjičke slabše obvladajo od nas in so povsem nemočni ko jih doleti nepričakovana situacija...

Filozofiram... Ne zamert, ampak mi je že veliko prijateljev umrlo na cesti - nazadnje v nedeljo v Stražišču pri Kranju - sošolci 1 fant, 2 punci - preživela je samo ena punca in še ta je najmanj z hudimi posledicami... :cry:

...najprej moje sožalje :( , potem bi te pa popolnoma podprl pri tvoji izjavi. Prav imaš glede komentiranja nesreče...

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Roman So okt 04, 2003 8:58 pm

:o morem rect ,da k sem prebrav kar ste napisal da te kr mal v srcu zbode. ter se zamisls kaj vse se ti lohk zgodi ce si nepreviden. ter tudi ce szaletava se ziher noben zared dovgocasja ampak nesrece so se dogajale se dogajajo ter se se bodo dogajale pa ce je kermu prov al pa ne. lp

superleggera
Nov uporabnik

Napisal/-a superleggera So okt 04, 2003 9:00 pm

Ej Pugi,bil sem na pogrebu od tvojega frenda.A ona druga punca je tud umrla,al kaj?!
PO 4, OGENJ !

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So okt 04, 2003 11:37 pm

-Letos je en v Šenčurju pri Kranju gonu puntota in na spolzki cesti odnesel s seboj 2 kolesarja... Moj prijatelj star 18 let je umru...

-Na črnem kalu se je ubila moja prijateljica z motorjem... Njen fant je bil zraven, padla je celo v njegov motor. Takrat sem šel iz morja in sem čakal v koloni, ki je nastala zaradi tega... Vse sem videl - njo,kri, njega ki joka zraven, vendar en dan sploh nisem dojel.
Ona je bila moja sošolka (2leti starejša) in soigralka,ko sem še trenirou tenis, njen fant je moj soigralec pri hokeju, njen brat pa moj dolgoletni najboljši prijatelj, povzročitelj nesreče pa je oče mojega bivšega soigralca... :(
Bila je ena najlepših žensk, kar sem jih videl v življenju...

-Oče mojega soigralca je nekaj let nazaj na hitri cesti zapeljal na nasprotni pas - ubil sebe in še neko družino (nevem kolk mrtvih, mislm da 2)

-Sinček očetovega prijatelja je umrl zaradi rahlega naleta v katerem je bila samo materialna škoda, a on ni bil privezan in je z glavo butnil v stebriček...

-Pred 14 dnevi se je moj sosed in prijatelj (3 leta starejši) razbil pred našo hišo z avtom. Ni bil privezan ob 4h zjutrej ene 140...PIJAN!!! Vrglo ga je iz avta, potem pa je avto padel nanj...

-Dva dni nazaj smo šli na trening in smo videli grozljivo nesrečo ko je voznik megana karavana na avtocesti zapeljal v jarek - čist ga je zmetal... Človek je končal v nosilcu železne ograje, ves skrivljen, brez roke, ki je ležala nekaj metrov stran... Če je umru ne vem, dons nism zasledil v kroniki...

-Študiram medicino (stomatologijo) in vsak dan gledam ljudi, ki imajo posledice raznih nesreč... In avtomobilske so ene najhujših - obraza, ki prileti v vetrobransko steklo ni za prepoznat...

Če ne drugega, se vsaj pripnite ko ste v avtu.
In če policaji težijo zarad 6 točkovnega pasu jih pošljite nekam, ker to rešuje bolj kot vsak airbag...
Slika

superleggera
Nov uporabnik

Napisal/-a superleggera Ne okt 05, 2003 8:00 am

Ne vem,če misliva istega.Namreč jaz mislim to nesrečo pri Stražišču,s srebrno Astro;voznik mrtev na kraju samem,za sopotnici pa ne vem....
PO 4, OGENJ !

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 05, 2003 9:47 am

Ja, to je to... Voznik mrtev, za punci pa zdj ne vem... Nama z enmu prjatlam so osebno sporočil, da je ena punca umrla v bolnici. Učer sm pa od enga njenga sorodnika zvedu, da ni čist tko.. Bom stvar preveril...

Ja, update.. Eden je neki zajebou.. Uglavnem, punca je bla u kritičnem stanju, ampak se je zdj zbudila... Tadruga je tud živa, za poškodbe pa ne vem... Raj ne sprašujem...
Slika

superleggera
Nov uporabnik

Napisal/-a superleggera Ne okt 05, 2003 9:54 am

Ja jest mam iste podatke,ker sta bila oba pri nas zaposlena;potem pa razne variante slišiš... :cry:
PO 4, OGENJ !

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne okt 05, 2003 11:06 am

Zok je napisal/-a:
super98 je napisal/-a:A veste kok je bedn feeling k dojameš da nimaš več stvari (avta) pod kontrolo...probaš reševat...dojameš da si gotov-ni pomoči! Vsaka sekunda se full vleče in potem BUUM! Smrtna tišina, bel dim, vonj po olju in benzu! PANIKA! Probaš premikat vse dele telesa da vidš če si še cel! ŠOK-nč te ne boli! Bežiš stran od avta in ne gledaš nazaj! KONEC ŠOKA! Vse te boli...kri prekrije obraz...BOLNICA, DOKTORJI...
Pomoje se spametuješ! Ne priporočam pa nobenmu!

TOCNO TAK FILING JE!! :cry:

Spametujes ali pa tudi ne. No ja, feeleng vsekakor ni lep, pa ce poc je se, je pa razlika ce je v igri mnoziona -> pokA. Si v avtomobilu in si mislis "no daj ustavi se ze." OBUP.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne okt 05, 2003 11:08 am

Tamara je napisal/-a:Science fiction!

:har :har :har
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov