abbe je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:excalibur je napisal/-a:Tudi zame ima CHAN popolnoma prav.
Glede na zakon ki pravi da se treba čimmprej umakniti iz prehitevalnega pasu,bi jaz vprašal:Zakaj bi se sploh umaknil?V Chanovem primeru ko je vozil celo 140 km/h to je več kot je dovoljeno ni storil nobenega prekrška.
Če jaz pri 130 km/h vozim na prehitevalnem pasu in dohitevam oziroma prehitevam tovornjak ki vozi 110 km/h po desnem pasu se mi ne zdi smiselen takojšen umik nekemu prenapetemu frajerčku z neko super duper mašino,ker itak se tudi po prehitevalnemu pasu ni dovoljeno peljati več kot 130 km/h.Omejitev velja za oba pasova.
to je res bolano.in kaj poj ce je omejitev 130km/h?
ce se nekdo odloci voziti hitreje kot je omejitev ima vso pravico za to.itak bo sam nosil posledice(kazn).
tko da ce je kle kdo frajer pa prepotenten si to ti ki se vozis po prehitevalnem pasu 130 in se ne umikas hitreje vozecim.
malo se zamisli nad sabo.
drgac pa se je men zadnc nardil da sm pac pelal 190 km/h kjer je omejitev 100.pac ja sm naumen pa kaj.in vidm pred sabo enga volvota z mb tablicami.natovorjen zadaj tok da ni mogel nazaj nic videti v retrovizor.je bil pred mano nekje 100m.sm si reku bom spustu gas bo sigurno zapelal in glej ga res brez smernikou in brez cesar kol kr lepo zapelje na drug pas.mu poblendam enkrat pa se enkrat.ko da nc nebi.sm moral kr na pouhn zabremzat da sm se ustavu.pa sm mu poj mal nakazal kaj je naredu nc se je cudu kaj mu govorim.ko da nc ni naredu.takm bi jaz pobral izpit.
Nima te pravice - če se mu kaj zgodi, bomo vsi plačevali za njegovo zdravljenje, beri pogreb, če se bo zgodilo samo njemu, če pa bo še kdo udeležen, bo pa pol pameten prodajal pamet in se kesal po televiziji in raznih oddajah.
Hitrost je v korelaciji še s čim drugim kot z velikostjo mašine.
Po moje je frajer uni od zadaj, ki prileti od zadaj, ne uni od spredaj, ki se trudi normalno živet v naši čudni državci in pač ne hvata krivin.
Jao, jao, kakšen folk... en dan boš pa koga ubil, pa saj ti je vseeno, je res? Važno, da adrenalin šprica...
dalec od tega da mi je vseeno.
jaz ce hocem lahko vozim 200km/h.a je tako?zakon prepoveduje ni pa recen da ga morem upostevat.je tako?
ce bi prebral post fino bi videl,da sem videl avto natrpan do fula(verjetno cela druzina v avtu) in sem spustil gas,sepravi sem predvideval da lahko ven zapelje ker ne vid v retrovizor.je res?
no in zapelal je vem,ceprav je mel stranska ogledala v katera bi me sigurno videl CE BI VANJ POGLEDAL PA OCITNO NI,pa tut brez zmigavca je zapelal na prehitevalni pas,sm mu poblendal parkrat pa tut ni vide,se pravi da sploh ni spremljal prometa okoli sebe.in ne poj neki mene kritizirat....verjetno si ti eden takih kot ta pacient z volvotom in potem pises men da sem pacient.ce bi se zaletu v njega in da mu ubijem druzino bi bil on kriv,ker me je izsilil.
uros11 je napisal/-a:bi bil kot domane se sekirat @Sašo2, itak da zgubiš živce enih 300x/dan zaradi takih kot smo ostali, ki uničujemo mašine pri nizkih obratih in se ne obremenjujemo kaj preveč s vami, pravzaprav je še hecno, ravno prav počakaš, da uni odzadaj odfrka, potem pa se počasi, zlagoma začneš umikati, jasno še prej mora žmigavec 3x utripniti, krivulja loka z levega na desni pas pa je ustrezno ravna in dolga.... pomirja, ti rečem, ko vidiš tisto zablodelo faco v avtu, ko tiši mimo... in to vse z namenom, jasno, da umiriš promet, zaradi varnosti, jasno... evo, sedaj pa si privošči, vem da ti ne bo uspelo ostati tiho...
King1 je napisal/-a:bolj ko berem bolj sem zaskrbljen!
mam sam eno vprašanje za vas "tišači".
kok vi kilometrov naredite na leto da ste tok samozavestni in pa pametni da vse veste in znate predvidevat kaj bo?
abbe!
me zanima kaj bi bilo ko se bo tebi enkrat zgodilo da boš pozabu dat žmigovc in v ogledalu spregledal take kot si ti ki vozijo 200+ kmh in zapeljal vn? kaj bo pol?
mogoče ti ne boš imel možnosti da bo voznik za tabo pravočasno ustavil avto in potem bo katastrofa!
to je samo vprašanje prosim tega ne razumi narobe?
tvoja glava, tvoj avto tvoja pamet!
še to: se strinjam z alex3!
lp
abbe je napisal/-a:King1 je napisal/-a:bolj ko berem bolj sem zaskrbljen!
mam sam eno vprašanje za vas "tišači".
kok vi kilometrov naredite na leto da ste tok samozavestni in pa pametni da vse veste in znate predvidevat kaj bo?
abbe!
me zanima kaj bi bilo ko se bo tebi enkrat zgodilo da boš pozabu dat žmigovc in v ogledalu spregledal take kot si ti ki vozijo 200+ kmh in zapeljal vn? kaj bo pol?
mogoče ti ne boš imel možnosti da bo voznik za tabo pravočasno ustavil avto in potem bo katastrofa!
to je samo vprašanje prosim tega ne razumi narobe?
tvoja glava, tvoj avto tvoja pamet!
še to: se strinjam z alex3!
lp
v 7 latih kar mam izpit sem prevozu cez 200.000km.
ko bom enkrat pozabu dat zmigavec pa nebom pogledal v ogledalo in zapeljel na drugi pas,kjer se nekdo zaradi hitrosti ne bo mogu ustavt bom povzrocu nesreco verjetno z smrtnim izidom za katero bom SAM KRIV,ker sem nekomu odvzel prednost.in to sem pac hotu napisat v teh postih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov