seat je napisal/-a:Do pred kratkim smo imeli pri nas redno obiske takih inu drugačnih tujcev,ki so bodisi prodajali ali "zbirali" razne predmete ali so samo pospravljali garaže in podobno.In tako sem se končno odloču za pitbull-a,ki je enkrat kljub temu,da mu je cigan ponujal nekaj za pod zob (dogajanje sem opazoval skozi okno) ostal neomajan in ni prenehal s svojo agresivnostjo in ga je zagrabil za čevelj.Psa imam na prostem in povsod napisano omejeno gibanje.Da ne omenjam kako je cigo spreminjal barve kljub temu,da mu je pajdaš poskušal pomagat.v tem ko je pajdaš prihitel iz avta z neko gumjevko sem iz hiše prišel še jst z drugim pitbull-om in oba sta okamenela,ker se je drugi takoj zagnal v drugega.Čeprav ga ni ne ogriznil ne poškodoval jima je pa pognal strah v kosti in sreči je tkrt po naključju imel kolega,ki je bil pri meni na obisku še svojega staforda poleg.Ko je prišel še 3 pes poleg sta nenadoma pa cigana znala govorit slovensko kar prej nista znala in sem jima lepo pojasnil,da imam kao še 2 psa,ki sta najbolj huda zaprta.In,da če se mi v 2 minutah ne spokata bom spustil ves arsenal.......
Škoda,ker nisem dogodka snemal,ker bi blo za v smešnice kako sta bila oba postrojena ob svojem dostavniku.Od tkrt naprej so se obiski drastično zmanjšali.
Hahahaha.