mihaing je napisal/-a:Učitno so šolske počitnice še na udaru![]()
![]()
![]()
Ali pa imajo v žepu več deset milijonov evrov in ne vedo kam z njimi![]()
![]()
srcnik je napisal/-a:Moralo bi biti nekje med ljubljano pa mariborom...
abajc3 je napisal/-a:naj bi bili neki italjanski investitorji, zato je tudi blizu meje z italijo. ajdovski župan je baje že odobril (to je dosežek z veliko začetnico). prašal sem za drag racing pisto in naj bi bila v planu.
peroRS je napisal/-a:abajc3 je napisal/-a:naj bi bili neki italjanski investitorji, zato je tudi blizu meje z italijo. ajdovski župan je baje že odobril (to je dosežek z veliko začetnico). prašal sem za drag racing pisto in naj bi bila v planu.
Kao![]()
Tudi za Lendavo so rekli, da so investitorji že pripravljeni, prostor poiskan, celo makete in načrti so bili in so jih kazali po dnevniku. Gradnja pa naj bi se začela v roku nekaj mesecev (to je bilo mislim da 2008). Na koncu so rekli, da so kao težave z odkupom zemljišč od okoliških kmetov in na temu je tudi ostalo.![]()
![]()
Skratka, dokler neki "višji" ljudje na položajih v naši državi ne bodo izrazili zanimanja, ne bo nič od tega.
ijuvan je napisal/-a:Tudi jaz sem podpisal, ko so zbirali podpise pred faksom. Ampak glede na pretekle izkušnje, malo dvomim da bo kajNi hudič da ne bo tam ene rože, metuljčka cekinčka, ali pa se bojo pritoževali deževniki zaradi tresenja tal (kot so se, ko je bilo govora o vetrni elektrarni - tako je rekel predavatelj). Tudi okoliškim prebivalcem verjetno ne bo po godu, ker se gospod ne bo mogel peljati normalno v nedeljo k maši. Razen, če dobi nekaj k€, potem bo šlo do cerkve kot po maslu. Pa tudi politikom to dirkališče verjetno ne paše, ker ne dirka denar v njihov žep. Pol pa reč kej...
So, the Slovakiaring seems to have been a real test of driving skill, a unique and interesting track – and a hit with the teams and drivers.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov