MaLiNoVc je napisal/-a: Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!
Potem je to lahko bil izključno problem samo tiste pumpe ali celo samo tistega rezervoarja, o čemer smo že razpravljali.Black_Racer® je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a: Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!
Poslušaj pubec,ne oglašaj se če ne veš za kaj se gre, ne bodi pameten tam kjer ni treba in ne govori nekaj čemur nisi bil priča ti - slabemu bencinu kjer so dali celo benz na analizo od obeh vozil ter ugotovili vodo med benicnom,a zdaj boš pa ti bolj vedel kot jas? Tako da ne pametuj tam kjer ti ni treba ti je jasno??
Se oproščam za off...
Black_Racer® je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a: Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!
Poslušaj pubec,ne oglašaj se če ne veš za kaj se gre, ne bodi pameten tam kjer ni treba in ne govori nekaj čemur nisi bil priča ti - slabemu bencinu kjer so dali celo benz na analizo od obeh vozil ter ugotovili vodo med benicnom,a zdaj boš pa ti bolj vedel kot jas? Tako da ne pametuj tam kjer ti ni treba ti je jasno??
Se oproščam za off...
MaLiNoVc je napisal/-a:Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!
DePalmo je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!
Zanimivo da je teh "čenč" toliko. Sem pa že na prejšnjem avtu opazil da je nafta na petrolu slabša kot na omvju in moji avti ne vidijo petrola, razen če grem po cigarete ali kaj za pod zob.
ah82 je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!
Zanimivo da je teh "čenč" toliko. Sem pa že na prejšnjem avtu opazil da je nafta na petrolu slabša kot na omvju in moji avti ne vidijo petrola, razen če grem po cigarete ali kaj za pod zob.
Verjetjno o OMV-jevi vodi v nafti pred nekaj tednov v Kranju nič ne veš?
ah82 je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!
Verjetjno o OMV-jevi vodi v nafti pred nekaj tednov v Kranju nič ne veš?
Točno to delam.DePalmo je napisal/-a:Tankajte kjer vam srce poželi
grahovc je napisal/-a:cene se počasi višajo. Danes sem videl v postojni diesel 1.26 in bencin 1.39
DePalmo je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!
grahovc je napisal/-a:mojmu pa h20 pa redbull, obutev pa nike/merrell.
madpanter je napisal/-a:Tamkam ponavadi na petrolu (mi je usput), vedno pa gledam, da se držim pump, ki imajo največ prometa in da so novejšega letnika (naj bi bli v boljšem stanju rezervoarj). Pa še mal offtopic z petrolovo nafto nardim več km kot z omv.Me pa zanima vsi, ki pravite da z tadrugo naredite 1km več z eno kot drugo sta pomislili ali je to posledica pritiska v gumah, relativne zračne vlažnosti, zračnega pritiska, čistoče zraka, viskoznosti olja v motorju, zunanjih temperatur, temperature nafte, in ostalih fizikalnih stvari ter mogoče zelenih valov in manj rdečih semafor, večje uporabe bremzanja z mašino ter še ogromno drugih faktorjev, da ne omenjam, da več ali manj vse nafte za slo tržišče pridejo iz istega soda v Serminu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov