Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Re: Črpalke pri Hoferju v avstriji

Napisal/-a Kukec Sr jun 13, 2012 2:47 pm

jaz sem slišal,da če tankaš na petrolu še dodatno prišparaš, ker si lahko en vez plastenk napolniš z vodo... :roll:

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Sr jun 13, 2012 2:56 pm

MaLiNoVc je napisal/-a: Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!

Poslušaj pubec,ne oglašaj se če ne veš za kaj se gre, ne bodi pameten tam kjer ni treba in ne govori nekaj čemur nisi bil priča ti - slabemu bencinu kjer so dali celo benz na analizo od obeh vozil ter ugotovili vodo med benicnom,a zdaj boš pa ti bolj vedel kot jas? Tako da ne pametuj tam kjer ti ni treba ti je jasno?? ;)
Se oproščam za off...
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Sr jun 13, 2012 3:01 pm

Black_Racer® je napisal/-a:

Poslušaj pubec,ne oglašaj se če ne veš za kaj se gre, ne bodi pameten tam kjer ni treba in ne govori nekaj čemur nisi bil priča ti - slabemu bencinu kjer so dali celo benz na analizo od obeh vozil ter ugotovili vodo med benicnom,a zdaj boš pa ti bolj vedel kot jas? Tako da ne pametuj tam kjer ti ni treba ti je jasno?? ;)
Se oproščam za off...
Potem je to lahko bil izključno problem samo tiste pumpe ali celo samo tistega rezervoarja, o čemer smo že razpravljali.
Sicer pa ti lahko potem tudi jaz povem, da tankam večinoma na Petrolu in še nikoli nisem imel najmanjše težave, kot tudi ne na OMV in Agipu, kjer tudi pogosto tankam.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
MaLiNoVc
Novinec

Napisal/-a MaLiNoVc Sr jun 13, 2012 3:01 pm

Black_Racer® je napisal/-a:

Se oproščam za off...

Dihi človek božji no..nism ti nič slabga mislo z tem..Bolš da grema na pir kot pa da se tle razburjaš !!

OFF .

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Sr jun 13, 2012 3:59 pm

Boljše na pir nimam pa rad da kdo nekaj kao bolje ve od mene, ker so zaradi okvare na motorju petrolu dokazali vodo med bencinom z odvzemom bencina iz kesla in analizo pa je 100% držalo...
Energetik: Js in še dosti tukaj nas je slabo mnenje dobilo zaradi izključno petrolovih črpalk še posebej te ko sem jo prej omenil tako da osebno mene ne vidijo več na petrolu ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Sr jun 13, 2012 9:30 pm

MaLiNoVc je napisal/-a:Baba čula baba rekla! Vaške čenče !!!

Zanimivo da je teh "čenč" toliko. Sem pa že na prejšnjem avtu opazil da je nafta na petrolu slabša kot na omvju in moji avti ne vidijo petrola, razen če grem po cigarete ali kaj za pod zob.

ah82
Nov uporabnik

Napisal/-a ah82 Če jun 14, 2012 8:13 am

DePalmo je napisal/-a:

Zanimivo da je teh "čenč" toliko. Sem pa že na prejšnjem avtu opazil da je nafta na petrolu slabša kot na omvju in moji avti ne vidijo petrola, razen če grem po cigarete ali kaj za pod zob.

Verjetjno o OMV-jevi vodi v nafti pred nekaj tednov v Kranju nič ne veš? :)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če jun 14, 2012 10:19 am

ah82 je napisal/-a:
DePalmo je napisal/-a:

Pa pred časom je bilo kar precej okvar (predvsem Renaultov) ravno zaradi OMV diesla, ker naj bi kasneje analize ugotovile, da je bila nafta premalo "mastna" in so ribale visokotlačne pumpe. Pa nekaj let nazaj so z vodo veselo goljufali tudi pri nekem pogodbeniku Agipa.

V glavnem jaz osebno ne dam za nobenga roke v ogenj tako, da tudi ne favoriziram nikogar niti ga izključujem, ker če se bo sranje zgodilo se načeloma ne bo zaradi dobavitelja ampak predvsem zaradi določene pumpe pa ne glede v kakšne barve in napise je odeta.

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Napisal/-a Black_Racer® Če jun 14, 2012 12:06 pm

Nekdo si očitno kar iz cisterne natanka poln tank na avtu ali dveh in nalije 2 avta po 60 litrov benza ali nafte pol pa njegovo mnenje natoči 120 l vode zravn v cisterno kaj pa se to pozna na takšni količini teh par kaplc vode glavno da se bo on zastonj vozil,lahko se pa tudi šofer cisterne zastonj vozi :lol:
JA tako je v teh časih nimamo kaj,človek pa spet ne ve kje bi lahko za ziher tankal,js sem še najmanj slišal slabih mnenj o mol-u tk da zaenkrt še njem najbolj zaupam kako dolgo mu pa bom bomo pa še vidli...
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Če jun 14, 2012 6:04 pm

ah82 je napisal/-a:
DePalmo je napisal/-a:

Ne, žal nič :?

No, jaz preprosto favoritiziram OMV, ga pa ne mislim sedaj uturavat drugim. Tankajte kjer vam srce poželi ;)

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 Če jun 14, 2012 8:59 pm

DePalmo je napisal/-a:Tankajte kjer vam srce poželi ;)
Točno to delam. :vrum
Tankam tam, kjer mi je najbolj pri roki in ko posveti lučka. Tko da bom z veseljem sprobal tudi te "Hofer" pumpe, če bodo cene ves čas tako ugodne.
Ni mi pa jasno, zakaj niso najprej naredili črpalke v LJ, kjer je odjem največji? :ue
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

madpanter
Novinec

Napisal/-a madpanter Pe jun 15, 2012 8:22 am

Tamkam ponavadi na petrolu (mi je usput), vedno pa gledam, da se držim pump, ki imajo največ prometa in da so novejšega letnika (naj bi bli v boljšem stanju rezervoarj). Pa še mal offtopic z petrolovo nafto nardim več km kot z omv. Me pa zanima vsi, ki pravite da z tadrugo naredite 1km več z eno kot drugo sta pomislili ali je to posledica pritiska v gumah, relativne zračne vlažnosti, zračnega pritiska, čistoče zraka, viskoznosti olja v motorju, zunanjih temperatur, temperature nafte, in ostalih fizikalnih stvari ter mogoče zelenih valov in manj rdečih semafor, večje uporabe bremzanja z mašino ter še ogromno drugih faktorjev, da ne omenjam, da več ali manj vse nafte za slo tržišče pridejo iz istega soda v Serminu.

Ontopic: ko odprejo v Ljubljani pumpo bom zagotovo tankal pri njih če bo ugodno, da bo blizu moje poti kjer se vozim ter da nebo gužve.
AUTODOC popust za nove uporabnike (velja za naročila nad 50€):
1. Sledite povezavi https://interstitials.onelink.me/1036709825?pid=Sharing&af_c_id=AC31609319 za prenos AUTODOC aplikacije.
2. Vpišite vašo kodo kupona AC31609319 pri zaključku naročila
3. Prejmite vaš 10 € popust

Še moj namig: Ob ponedeljkih, je ponavadi največji popust.

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Pe jun 15, 2012 4:51 pm

cene se počasi višajo. Danes sem videl v postojni diesel 1.26 in bencin 1.39 :)
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe jun 15, 2012 5:22 pm

grahovc je napisal/-a:cene se počasi višajo. Danes sem videl v postojni diesel 1.26 in bencin 1.39 :)

Če hočejo preživet, do jeseni ne bo razlike v ceni več kot 2 centa. O tem sem že parkrat pisal... Tako da izkoristite priložnost dokler je možno.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Pe jun 15, 2012 7:02 pm

DePalmo je napisal/-a:

2x
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe jun 15, 2012 7:27 pm

Mojmu pa petrol bolj paše, MOL mu najbolj paše...omw pa najmanj
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe jun 15, 2012 7:29 pm

Mojmu pa Shell.

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Pe jun 15, 2012 8:04 pm

mojmu pa h2o pa redbull, obutev pa nike/merrell.
Zadnjič spremenil grahovc, dne Pe jun 15, 2012 9:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
OCD (Obsessive car detailer)
Poliranje by Grahovc

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe jun 15, 2012 8:06 pm

grahovc je napisal/-a:mojmu pa h20 pa redbull, obutev pa nike/merrell.

:lol: :lol:

Mojmu še najbolj paše, če ni treba na črpalko :mrgreen:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Pe jun 15, 2012 10:27 pm

madpanter je napisal/-a:Tamkam ponavadi na petrolu (mi je usput), vedno pa gledam, da se držim pump, ki imajo največ prometa in da so novejšega letnika (naj bi bli v boljšem stanju rezervoarj). Pa še mal offtopic z petrolovo nafto nardim več km kot z omv.Me pa zanima vsi, ki pravite da z tadrugo naredite 1km več z eno kot drugo sta pomislili ali je to posledica pritiska v gumah, relativne zračne vlažnosti, zračnega pritiska, čistoče zraka, viskoznosti olja v motorju, zunanjih temperatur, temperature nafte, in ostalih fizikalnih stvari ter mogoče zelenih valov in manj rdečih semafor, večje uporabe bremzanja z mašino ter še ogromno drugih faktorjev, da ne omenjam, da več ali manj vse nafte za slo tržišče pridejo iz istega soda v Serminu.

Pomojem na porabo še najbolj vplivajo tektonski premiki.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov