nebivedu je napisal/-a:Evo dans pri vožnji domov, sva se odločila, da malo počivava nekje pred mejo na hrvaškem.......
IcEm4n je napisal/-a:Če se je kdo včeri zvečer (okoli 8ih) vozu po primorski AC od KP proti LJ, je lahko jasno vidu, kaka vozniška nekultura vlada pri nas. Vsi na prehitevalnem pasu s hitrostjo med 80-110, na voznem pa par takih, ki so vozili z isto hitrostjo oz. celo višjo kot tisti na prehitevalnem, nekateri so zelo lepo se švercali na tak način. Za vso to zabasanost sta bila pa kriva dva ku*čeva romunska avtobusa, ki sta se odločila prehitevat druge ob napačnem času na napačnem mestu.
Da ne govorim o tem, da se je redkokdo sploh umaknu na vozni pas, ko je prehitel koga in je imel na voznem dovolj placa za umik...
sašo5 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Evo dans pri vožnji domov, sva se odločila, da malo počivava nekje pred mejo na hrvaškem.......
http://www.net.hr/crnakronika/page/2009 ... tml?pos=n3
to je to?
P.S baje neki tip, ki je prodajal motorje in moto opremo_uspešen podjetnik.....(CE registrsko območje)
Daewoo je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Evo dans pri vožnji domov, sva se odločila, da malo počivava nekje pred mejo na hrvaškem.......
http://www.net.hr/crnakronika/page/2009 ... tml?pos=n3
to je to?
P.S baje neki tip, ki je prodajal motorje in moto opremo_uspešen podjetnik.....(CE registrsko območje)
To je "Yogi" iz Vinske Gore pri Velenju.
imilet1 je napisal/-a:mene zanima, kako je z inšruktorji v Kranju, namreč kranjski šoferji enostavno po mojem mnenju najslabše peljejo, sodeč po vsakdanjih izkušnjah ter "bivanju" v vozilu.
Scorp84 je napisal/-a:Neki takega se je meni v soboto zgodili, hočem po prehitevalni vozit 130, seveda ne gre k folk vozi 100 vsi nabasani na levo stran. Zadaj en mi začne blendat (pa ni bil edini), da bi mu najraj z macolo razbil te njegove luči, a folk še vedno ne zna dat levi smernik in s tem opozoriti namen prehitevanja. Ok pustim ga, in dobesedno od postojne do ljubljanske sem vozil po desnem pasu 130 in prehiteval vse ki so se vozili po levem pasu. Nekajkrat sem se uspel urinit na prehitevalni in prehitet avtobus pa nazaj na vozni pas. In človek se sprašuje, kaznivo je prehitevat po desni strani pa še po omejitvi se voziš, če pa voziš po levi ti pa blendajo? Vsaj veselje mi je bilo tiste gledat ki so mi prej blendali in na koncu sem se našel pred njimi.
MaCtron, mogoče je to res ampak na celovški ko se vsak dan peljem od medvod v lj, vidim te kranjčane in vem da so, ker grejo proti gorenjski nebi rekel da so vsi dolenjci, štajerci ki se vozijo veselo po lj z kr tablico. In lahko se pridružim vsem gor napisan da so najhujši od vseh. Če pa jih hočeš prehitet pa se razburja, blenda kaže vse živo... No toliko o njih, za ostalo se itak ve. Seveda najdem tudi velik ljubljančanov, ki niso kakšni balkanci kot eni skoz krivite njih, ampak kar starejši ljudlje ki mislijo da so sami na cesti. Najde se vsega živega, tudi če bi recimo namesto kranja dali Novo gorico da je ljubljani bližje in ves ta folk, bi spet bila kriza. Ljudje so pač navajeni svojega stila in niso navajeni gužve in radi hitro pridejo cilj. V ljubljani jih pa moti ljubljanska vožnja kjer je treba ujeti zeleni val, in ne rdeči val če voziš z omejitvijo.
Pa še en problem opažam, dosti jih gre prej v službo in se jim nikamor ne mudi in bojo vozili 50 namest 70. Vmesnega folka je zelo mal in zato tak kaos v ljubljani.
KiNOS je napisal/-a:Scorp84 je napisal/-a:Neki takega se je meni v soboto zgodili, hočem po prehitevalni vozit 130, seveda ne gre k folk vozi 100 vsi nabasani na levo stran. Zadaj en mi začne blendat (pa ni bil edini), da bi mu najraj z macolo razbil te njegove luči, a folk še vedno ne zna dat levi smernik in s tem opozoriti namen prehitevanja. Ok pustim ga, in dobesedno od postojne do ljubljanske sem vozil po desnem pasu 130 in prehiteval vse ki so se vozili po levem pasu. Nekajkrat sem se uspel urinit na prehitevalni in prehitet avtobus pa nazaj na vozni pas. In človek se sprašuje, kaznivo je prehitevat po desni strani pa še po omejitvi se voziš, če pa voziš po levi ti pa blendajo? Vsaj veselje mi je bilo tiste gledat ki so mi prej blendali in na koncu sem se našel pred njimi.
MaCtron, mogoče je to res ampak na celovški ko se vsak dan peljem od medvod v lj, vidim te kranjčane in vem da so, ker grejo proti gorenjski nebi rekel da so vsi dolenjci, štajerci ki se vozijo veselo po lj z kr tablico. In lahko se pridružim vsem gor napisan da so najhujši od vseh. Če pa jih hočeš prehitet pa se razburja, blenda kaže vse živo... No toliko o njih, za ostalo se itak ve. Seveda najdem tudi velik ljubljančanov, ki niso kakšni balkanci kot eni skoz krivite njih, ampak kar starejši ljudlje ki mislijo da so sami na cesti. Najde se vsega živega, tudi če bi recimo namesto kranja dali Novo gorico da je ljubljani bližje in ves ta folk, bi spet bila kriza. Ljudje so pač navajeni svojega stila in niso navajeni gužve in radi hitro pridejo cilj. V ljubljani jih pa moti ljubljanska vožnja kjer je treba ujeti zeleni val, in ne rdeči val če voziš z omejitvijo.
Pa še en problem opažam, dosti jih gre prej v službo in se jim nikamor ne mudi in bojo vozili 50 namest 70. Vmesnega folka je zelo mal in zato tak kaos v ljubljani.
Piči na odstavni pas pa prehit copatarje debilne..
KiNOS je napisal/-a:Piči na odstavni pas pa prehit copatarje debilne..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov