nebivedu je napisal/-a:Retardiran si ti, pa še brati ne znaš. Ali v mojem postu piše, da prvo zmanjšujem hitrost in vmes na kratko zabremzam, da tipa opozorim z lučmi, da mi ni všeč njegovo početje?
Metanje kamenja na avto je zadnja faza, ko se noče odlimat od riti zadaj, prej mu pa na več načinov pokažem, da naj me prehiti ali pa poveča varnostno razdaljo. Normalnemu vozniku je že po prvih pokazateljih jasno, da me lahko prehiti ali pa če ne more, poveča varnostno razdaljo. Najdejo se pa idioti, ki ti rinejo na kljuko in se ne premaknejo na nobeno opozorilo. Ko bom pa bremzat moral, bodo pa direktno v kljuki napičeni.
Se je to že zgodilo na križišču z brnčičevo, ko je i**** s hondo iz levega prehitevalnega pasu trzinske obvoznice zapeljal pred mene na voznem pasu in pred voznika vzporedno na pasu za zavijanje desno (s tem naju je oba izsilil in oba sva morala bremzat na polno), samo jaz sem imel nesrečo in bumbarja zadaj, ki je bil čisto na moji kljuki. Ko sem blokiral gume, se je tip z veliko hitrostjo zaletel v kljuko mojega avta, "revež" sploh na bremzo ni pritisnil, ker je bilo vse tako hitro. Če bi imel pa normalno varnostno razdaljo, bi pa imel čas ustavit, ali pa vsaj manj avto poškodovat. Tako je imel pa totalko na škodi oktaviji. Voznik na desnem pasu za zavijanje pa je imel srečo, ker ni bilo nikogar za njim, samo je vseeno bil orenk v šoku in je potem še kake 10 minut okol avta hodil in razmišljal čemu je ubežal.
Predlagam ti, da bereš poste manj površno in da večkrat premisliš, preden stisneš tipko pošlji.
Res se mi ne da brat teh traparij prebral sem le prvi odstavek. Tudi to sem prebral že prej, kljub temu ti nimaš pravice delat škode in že da se toliko ukvarjaš z zadaj vozečimi kaže na motnje psihe. Pa tebi ni jasno da tisto kamenje lahko zadane še vozilo za tistim ki ti vozi za ritjo in ni nič kriv? Pa glede na to da svoja početja poimenuješ tehnika in jih v zaporedju izvajaš je očitno da je nekaj narobe s tabo.
Recimo da bi bila kolona 3 vozil, srednji bi prvemu vozil za ritjo in prvi bi uporabil tvojo "tehniko". Kamenje bi pa še ti dobil po avtu, takem ki ti ga je škoda po možnosti. Me prav zanima kakšen bi bil tvoj odgovor in kaj bi sledilo. Najbrž bi ga ubil.