To se tudi jaz vsak dan sprašujem, ko gledam lastnike Renaultov!Jože20 je napisal/-a:...tut nevem kaj je folku.
Tattoo- je napisal/-a:To se tudi jaz vsak dan sprašujem, ko gledam lastnike Renaultov!Jože20 je napisal/-a:...tut nevem kaj je folku.![]()
:P
P.S.: Me pa resnično zanimajo tvoji utemeljeni argumenti, zakaj bi bila to taka katastrofa, če bi zmagal Polo!
Zelo utemeljen in z dejstvi podkrepljen odgovor!Jože20 je napisal/-a:Zato, ker po mojem mnenju enostavno nima odlik za avto leta, ker ni nič posebnega. Pač VW kot VW.
In če se kar navežem na tvoj prejšnji odgovor...še dobro, da ima po tvojem mnenju Astra odlike za avto leta, ko v njej še niti sedel nisi, kaj šele da bi jo vozil!Jože20 je napisal/-a:Astra.
Tattoo- je napisal/-a:Zelo utemeljen in z dejstvi podkrepljen odgovor!Jože20 je napisal/-a:Zato, ker po mojem mnenju enostavno nima odlik za avto leta, ker ni nič posebnega. Pač VW kot VW.
In če se kar navežem na tvoj prejšnji odgovor...še dobro, da ima po tvojem mnenju Astra odlike za avto leta, ko v njej še niti sedel nisi, kaj šele da bi jo vozil!Jože20 je napisal/-a:Astra.
Tattoo- je napisal/-a:Zelo utemeljen in z dejstvi podkrepljen odgovor!Jože20 je napisal/-a:Zato, ker po mojem mnenju enostavno nima odlik za avto leta, ker ni nič posebnega. Pač VW kot VW.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov