kr3mn1 je napisal/-a:post je bil usmerjen. ce ne zastopte - nanasal se je na doloceno izjavo dolocenega osebka. kaj je sedaj tu problem da sm jest X? mal boljs v nasledno poglejte.
Nu-enerđe - sprobej pol pa lapej ko se avto obnaša. pa najprej praši kak avto vozim.
lp, kr3mn1
Pugi je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:post je bil usmerjen. ce ne zastopte - nanasal se je na doloceno izjavo dolocenega osebka. kaj je sedaj tu problem da sm jest X? mal boljs v nasledno poglejte.
Nu-enerđe - sprobej pol pa lapej ko se avto obnaša. pa najprej praši kak avto vozim.
lp, kr3mn1
Serijski?![]()
![]()
Z železno traverzo in brez airbaga
kr3mn1 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:In replika na tiste, ki se jim zdi za malo, da jih kdo pri 140 km/h ganja s prehitevalnega......GET THE f*** OF THE ROAD!!! quote]
kaj maš kle narobe za zastopit? men ni škoda avta da mi v rit prižge če zabremzam. pol pa še 2 okol ušes. pa nov demfr. vse mirno in z nasmeškom
Od kje tebi ta replika. Bemti si mi dal dela, ker sem mogel vse prebrati
Evo tiTamara je napisal/-a:Tkole.......eni pa ne locijo razlike med avtocesto in lj obvoznico. Na lj obvoznici sta v vsako smer dva pasova...drzi? No noben od teh pasov ni prehitevalni, sta samo dva vozna pasova! Omejitev na obvoznici je 100 km/h.......
Na avtocesti je omejitev 130 km/h....avtocesta ima dva pasova v vsako smer, desni je vozni, levi je prehitevalni pas.....drzi?
Torej........naj se na avtocesti vsi, ki vozijo do 130 km/h vozijo po voznem, tisti, ki pac sibamo (na lastno odgovornost, da nas udarijo kifli po zepu), sibamo po prehitevalnem. Strinjam se s tabo Klemen........
....ne strinjam pa se z blendanjem na levem pasu lj obvoznice, saj se praviloma ni treba umakniti.....ker to ni prehitevalni pas!
.....sama se vedno umaknem hitrejsemu! In replika na tiste, ki se jim zdi za malo, da jih kdo pri 140 km/h ganja s prehitevalnega......GET THE f*** OF THE ROAD!!!
Jasmy je napisal/-a:kr3mn1 ti si res X... narobe razumel! On je lepo povedal da mu grejo na živce tisti vozniki ko vozijo za kamijonarju na AC pa imajo že prej priliko ga prehitet, ampak ga ne! Se spravijo šele takrat prehitevat, ko se neki avto približa!! To je pol full en vlek shit!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov