Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če okt 16, 2003 7:21 pm

Ja ja to bi pa slo. En back up morem imeti. :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če okt 16, 2003 7:23 pm

Jasmy je napisal/-a: Revčki smo, pred nami pa bebci!! :vrum

:har :har :har

SlikaSlika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če okt 16, 2003 7:53 pm

tebe bi jest sam sestrelu s ceste če bi mi za rit prletela pa poblendala. sam sm se že šel igrice kdor ni pozoren ko napete gate zgubi. pri čez 200, in je moj "soigralec" pobožal planko na prehitevalnem pred torovim. Ko ste lahko tko agresivni za volanom!
od kod vam pravica da se greste nevem kaj če en pred vami žge 130 vi pa 160 (kar je po pravic, ja zlo blazno ja - večini kle gredo avti komaj 180-190 in še to po števcu, s temu primernim podvozjem itd. aja, mate trše amije pa to? ja sej važn da mate še vedno za šnito salame debele diske gor) vi pa na blendo pa tak dalje. uni ki so pa "nenormalni in za dom starčkov" naj pa vozijo na desnem. alo? min. hitrost je 50 na uro. max je 130. če naj vsi pod 130 tam vozijo, naj se po odstavnem prehitevajo?
tisti ki so dost na cest se lahko samo smejejo vašim izjavam. pol se pa bunite da bo ta narod koga ubil. zaradi takih živcev kot ste vi se folk pobija. vozite tam hitro kjer nikogar ne ogoržate, avtocesta pa ni narejena za dirkanje. pol se pa še napihujete ko vas kak škif pojebe. mal se u roke vzemte.

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če okt 16, 2003 7:59 pm

kr3mn1 cist si narobre razumel. Ti obrazlozim jutri, ker sem nocni ptic ta teden in ni vec casa, da bi pisal.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Če okt 16, 2003 8:21 pm

[quote="X-Hair"]In replika na tiste, ki se jim zdi za malo, da jih kdo pri 140 km/h ganja s prehitevalnega......GET THE f*** OF THE ROAD!!! quote]

kaj maš kle narobe za zastopit? men ni škoda avta da mi v rit prižge če zabremzam. pol pa še 2 okol ušes. pa nov demfr. vse mirno in z nasmeškom :)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če okt 16, 2003 8:34 pm

No evo tipkia omejenga mislenja .. da ti pobremzas pri 130 pa da ti nekdo poci v rit z vec kot 150 .. gres ti samo se via zale .. tvoj avto pa na odpad .. prav tako pa verjetno tudi vozilo ki se je zaletelo vate .. aja kaj pa psledice naleta? Dej fucking use brains pa dol iz prehitevalnega ce je nekdo za tabo hitrejsi.

BTW .. ce se vozilo pelje po avtocesti z 100km/h in prileti neko vozilo z 150km/h v rit .. prvo vozilo rata harmonika do prednjih sedezev v temu primeru zgubis nadzor nad vozilom 100% ce drgac ne ode cel zadn del avta preme roke kolesa .. lalala ..

Raje misliti na to, kaj se dogaja pod kolesi, kako se vozila obnasajo po cesti .. ne pa to da je en blendu .. heh. Ce nekdo blenda .. pomislis preprosto samo da se umaknes ce je to mogoce. ende.

LP, Klemen

PS: X-hair
danes mi je kamijonar skocu na prehitevalnega z 70km/h jaz sm mel samo 130km/h notri ker je bilo dost vozil na cesti. No ja to je naredil ko sem bil jaz odaljen od njega 7m (dolzina kamijona)
1. risu sm crte (hehehe kwa mam mirn avto .. cist ravne so :P ker sm jih su kasneje pogledat)
2. kamijonu sm dejansko zlezu pod rit za ene 20cm in hvala kurcu da je mel dost visoko prikolico ..drgac bi bil jaz sedaj brez prevoznega sredstva.
3. Obcutek sem imel tak kot da bi se peljal 300+ ker se je vse tako hitro odvilo,
4. Pobremzu sm ga dol pa se najprej sploh ni hotu ustavit ampak se je mogu .. in sm ga nadru pa povedu da ce se sploh zaveda da je mankalo par CM in bi in imel pod kamijonom se dodatna 4 kolesa in se je podmuklo naredu neumnega al pa dejansko ni pogledu speglov kar je za moje pojme totalno NEODGOVOREN VOZNIK
Btw X-Hair .. a grem kamero vzet .. pa gremo te fore posnet .. pa jih vse ovadit .. pa jaz bi jih se tozu ker je to neodgovorno in namensko ogrozanje mojega zivljenja.[/b]
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne Če okt 16, 2003 8:42 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Če okt 16, 2003 8:41 pm

kr3mn1 ti si res X... narobe razumel! On je lepo povedal da mu grejo na živce tisti vozniki ko vozijo za kamijonarju na AC pa imajo že prej priliko ga prehitet, ampak ga ne! Se spravijo šele takrat prehitevat, ko se neki avto približa!! To je pol full en vlek shit!!

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Če okt 16, 2003 8:45 pm

Cudn an :lol:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy Če okt 16, 2003 8:49 pm

Folk ko ne prebere vsega pol pa kr neki začne jamrat! :roll:

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Napisal/-a bitch Če okt 16, 2003 8:50 pm

Jasmy je napisal/-a:Folk ko ne prebere vsega pol pa kr neki začne jamrat! :roll:

Se pridruzujem tej izjavi :wink:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če okt 16, 2003 8:54 pm

B je napisal/-a:
Jasmy je napisal/-a:Folk ko ne prebere vsega pol pa kr neki začne jamrat! :roll:

Se pridruzujem tej izjavi :wink:

Jaz tudi

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Napisal/-a bitch Če okt 16, 2003 8:57 pm

Mater smo hudi :lol:
Slika B|tCh Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če okt 16, 2003 9:02 pm

Zdele razmislam neki .. pa ugotavljam .. da teli ki vozijo pocasi .. pa tud ce ne naredijo prometne .. pridejo cenej skozi kakor mi ki vozimo mal hitreje.

Tiste konje + eno kobilo za katero te konji dirjajo jih je treba futrat :twisted: na luft ne grejo .. se! :twisted:

PORABA IZ A B! :roll:

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy Če okt 16, 2003 9:03 pm

Če je pa res!! če je pa kermu dolgčas pa ne ve kaj bi počel pa naj gre spat :P Če hoče kaj povedat na to temo naj prej temo prebere! EEhhhhh kr neki :lol:

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Če okt 16, 2003 10:41 pm

post je bil usmerjen. ce ne zastopte - nanasal se je na doloceno izjavo dolocenega osebka. kaj je sedaj tu problem da sm jest X? mal boljs v nasledno poglejte.

Nu-enerđe - sprobej pol pa lapej ko se avto obnaša. pa najprej praši kak avto vozim.

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če okt 16, 2003 10:47 pm

Oke still nekateri ne dojamejo ..
Meni se ne da vec .. :P

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če okt 16, 2003 10:50 pm

kr3mn1 je napisal/-a:post je bil usmerjen. ce ne zastopte - nanasal se je na doloceno izjavo dolocenega osebka. kaj je sedaj tu problem da sm jest X? mal boljs v nasledno poglejte.

Nu-enerđe - sprobej pol pa lapej ko se avto obnaša. pa najprej praši kak avto vozim.

lp, kr3mn1

Serijski? :roll: :)
Z železno traverzo in brez airbaga :D
Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Če okt 16, 2003 11:01 pm

Pugi je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:post je bil usmerjen. ce ne zastopte - nanasal se je na doloceno izjavo dolocenega osebka. kaj je sedaj tu problem da sm jest X? mal boljs v nasledno poglejte.

lp, kr3mn1

Serijski? :roll: :)
Z železno traverzo in brez airbaga :D

ti si naš pugi :)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe okt 17, 2003 5:27 am

kr3mn1 je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:In replika na tiste, ki se jim zdi za malo, da jih kdo pri 140 km/h ganja s prehitevalnega......GET THE f*** OF THE ROAD!!! quote]

kaj maš kle narobe za zastopit? men ni škoda avta da mi v rit prižge če zabremzam. pol pa še 2 okol ušes. pa nov demfr. vse mirno in z nasmeškom :)

Od kje tebi ta replika. Bemti si mi dal dela, ker sem mogel vse prebrati
Evo ti
Tamara je napisal/-a:Tkole.......eni pa ne locijo razlike med avtocesto in lj obvoznico. Na lj obvoznici sta v vsako smer dva pasova...drzi? No noben od teh pasov ni prehitevalni, sta samo dva vozna pasova! Omejitev na obvoznici je 100 km/h.......
Na avtocesti je omejitev 130 km/h....avtocesta ima dva pasova v vsako smer, desni je vozni, levi je prehitevalni pas.....drzi?

Torej........naj se na avtocesti vsi, ki vozijo do 130 km/h vozijo po voznem, tisti, ki pac sibamo (na lastno odgovornost, da nas udarijo kifli po zepu), sibamo po prehitevalnem. Strinjam se s tabo Klemen........

....ne strinjam pa se z blendanjem na levem pasu lj obvoznice, saj se praviloma ni treba umakniti.....ker to ni prehitevalni pas!

.....sama se vedno umaknem hitrejsemu! In replika na tiste, ki se jim zdi za malo, da jih kdo pri 140 km/h ganja s prehitevalnega......GET THE f*** OF THE ROAD!!! :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe okt 17, 2003 5:28 am

Jasmy je napisal/-a:kr3mn1 ti si res X... narobe razumel! On je lepo povedal da mu grejo na živce tisti vozniki ko vozijo za kamijonarju na AC pa imajo že prej priliko ga prehitet, ampak ga ne! Se spravijo šele takrat prehitevat, ko se neki avto približa!! To je pol full en vlek shit!!

Tocno to. No se kr3mn1ja jaz itak ne jemljem resno. :P :P
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov