Jerch_ je napisal/-a:odkar so tej prokleti touchscreeni postali standard sem se že po stopnicah skoraj strosu, ker sem zakorakal v prazno (nisem vedel da jih je konec), pa podrl domača vrata od garaže..
najbolj na živce pa mi gre, da tudi ko je nujno in recimo stojiš na semaforju moraš na teh telefonih odvrniti vso pozornost, ker brskanje po imeniku je cela znanost. tako, da se izogibam uporabi le tega v avtu. z veseljem pa kej prigriznem in popijem.
lizard je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Pa kaj si nor! Pišete sms-e med vožnjo... kaj človek vse prebere na tem forumu.
Dajte si 10× pogledat tisti posnetek, ki ga je nalimal MacTron in se malo zamislite.
Še dobro, da si ne lakirate nohtov med vožnjo pa brijete p*zde
Pa ne samo to, NejZ recimo ob tem pribije, da je 100% skoncetriran na vožnjo med tem ko piše sms. Škoda, da se takšni in podobni osebki ne ustavijo na občini in vrnejo vozniško.
Sicer pa ljudje so res neverjetni, zadnjič sem na AC prehitel en enoprotorec, kjer je nekaj let star otrok na zadnjih sedežih poskakoval in nevem še kaj vse, seveda ni bil pripet, ker potem tega ne bi mogel počet, in to pri 140 km/h. Nevem kam tile starši mislijo, ubogi otroci. Pa kako lahko to delajo bitju ki je komaj prišlo na svet?
NejcZ je napisal/-a:Katerega pa maš? Moram kupit neki kvalitetnega.... sicer za domačo uporabo, pa ok
Gosic je napisal/-a:Fak, dobro da še skreta ni v avtu, verjetno bi tudi srali v njem.
NejcZ je napisal/-a:Jao kaj ste smešni....![]()
Moja ocena temelji na tem da imam tako kot vedno eno roko na volanu, drugo pa naslonjeno na šalthebl in tipkam. Oči vedno na cesti, telefoniram pa tako ali tako z bluetooth slušalko.
Predno kdorkoli kaj piše naj počisti pred svojim pragom, pred katerim imamo vsi verjetno marsikaj.
Ker tema ni namenjena temu tudi zaključimo z kreganjem ker nima smisla![]()
LP
lizard je napisal/-a:In pri telefonskih klicih je še vedno največji problem, da si skoncentriran bolj an pogovor kot na cesto, in je bluetooth slušalka ali pa telefon v roki in avtomatski menjalnik skorajda isto.
cruiser1 je napisal/-a:lizard je napisal/-a:In pri telefonskih klicih je še vedno največji problem, da si skoncentriran bolj an pogovor kot na cesto, in je bluetooth slušalka ali pa telefon v roki in avtomatski menjalnik skorajda isto.
Res je! Problem je pogovor, ki zmanjša zbranost na vožnjo in promet. Razna prostoročna telefoniranja, aut. menjalnik...res olajšajo telefoniranje vendar to vseeno ni 100% zanesljivo!! Tudi pogovor z sopotnikom je lahko zelo moteč za šoferja, to je dokazano. Ampak ponavadi se šofer s sopotnikom ne pogovarja tako skoncentrirano, kot po telefonu zato ni tako nevarno.
BBS je napisal/-a:Ko ravno govorimo o kopalniških navadah v avtomobilu, ravno zadjnič sem videl enega modela na Dunajski, ki si je pral zobe v avtu![]()
. Neka spimpana Honda Civic.
cruiser1 je napisal/-a:lizard je napisal/-a:In pri telefonskih klicih je še vedno največji problem, da si skoncentriran bolj an pogovor kot na cesto, in je bluetooth slušalka ali pa telefon v roki in avtomatski menjalnik skorajda isto.
Res je! Problem je pogovor, ki zmanjša zbranost na vožnjo in promet. Razna prostoročna telefoniranja, aut. menjalnik...res olajšajo telefoniranje vendar to vseeno ni 100% zanesljivo!! Tudi pogovor z sopotnikom je lahko zelo moteč za šoferja, to je dokazano. Ampak ponavadi se šofer s sopotnikom ne pogovarja tako skoncentrirano, kot po telefonu zato ni tako nevarno.
Daedalus je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:lizard je napisal/-a:In pri telefonskih klicih je še vedno največji problem, da si skoncentriran bolj an pogovor kot na cesto, in je bluetooth slušalka ali pa telefon v roki in avtomatski menjalnik skorajda isto.
O ja, mam slabe izkušnje.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov