Ampak tako je ... ko si v Sloveniji doma

uros11 je napisal/-a:Slovenija je nekaj posebnega, ker se prasci pri koritu še niso nafutrali in ker so volitve vsake 4 leta, ni niti teoretične variante, da bi se nafutrali.
Država so Pahor,Kresal,Golobič potem je tu nekje Turk ki ga hočejo odpikat potem pa še ostalih ne vem kok članov parlamenta ki nas lupijo vsak po svoje.Dokler je bil TITO so taki faloti na Golem otoku kamne prelagali iz enega kupa na drug kup!!domen_ je napisal/-a:Drzava smo mi, ne pa neka imaginarna skupina ljudi, ki se je zarotila proti nevemkomu vse da bi vlekla denar (cemu?) in ugonabljala vsepocez.
lancia hf je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:
Ker pa je kultura taka kot je, ni variante, da bi se kaj spremenilo, če se ne bo začelo že pri vzgoji otrok v vrtcu, da je 50 km/h 50 km/h in ne 70 in tako naprej.
2X Čeprav bi bilo še ogromno stvari, ki bi jih/nas morali začeti že od otroštva učiti.
uros11 je napisal/-a:To se pozna pri raznih podražitvah, kdo smo država in komu se vzame.
To pomeni, da ti sebe identificiras z denarjem in lastnino, ki si jo naberes. Jaz tukaj ne bom imel nic proti, ce pustimo to debato, saj vodi v zahtevne filozofske razmisleke, za katere to ni primeren kraj za razglabljanje (krivda je na moji strani, da sem tisto sploh komentiral).čare je napisal/-a:Država so Pahor,Kresal,Golobič potem je tu nekje Turk ki ga hočejo odpikat potem pa še ostalih ne vem kok članov parlamenta ki nas lupijo vsak po svoje.
lancia hf je napisal/-a:V tej temi bojo vedno nasprotovanja.
Tisti ki pol ure "cuzajo" v lokalu sok, vodo ali kavo, in se vedno vozijo 10-20 km/h pod omejitvijo, bodo sigurno za to, da se kazni astronomno dvignejo.
Tisti ki pa včasih malo "več" spijemo (seveda ne gre tu zdaj za pretiravanje) ali pa gdaj pa gdaj na kašni pregledni cesti tudi malo nad omejitvijo vozimo, se pa s tem ukrepom sigurno ne strinjamo.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
NejcZ je napisal/-a:230? Mater, tolk se pe še z avtom nisem peljal po navadni cestiMotor je pa druga stvar
![]()
Uglavnem ogrožata oba, 150 nekje je še sprejemljivo, če mene vprašaš če maš primeren avto
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:230? Mater, tolk se pe še z avtom nisem peljal po navadni cestiMotor je pa druga stvar
![]()
Uglavnem ogrožata oba, 150 nekje je še sprejemljivo, če mene vprašaš če maš primeren avto
Ma pretiravam v obe smeri, ampak pač poanta zmanjševanje krvnega davka na cestah...
Ko se bom takmu jz nalepu v rit bom jz kriv in vzrok nesreče bo neprilagojena hitrost. Štekaš ?:)
(pa govoril sm o avtocesti)
čare je napisal/-a:...... par let ko bomo plačevali davek na davek pa te bom pol vprašal kakšna se ti zdi naša država.Če bi od parlamentarcev kdo razmišljal še dolgoročno bi bilo morda bolje oni pa pridejo samo do tja kolikor je za njih dobro potem pa se neha.Že lep čas se v Sloveniji gleda samo kje se bo pobralo da bi se pa kje dalo to pa ne .Razen Strojanom ko je šel sam Drnovšek red delat v Ambrus.Takrat bi moral dolenčki nabit njega pa še njih.Mal sem zšel iz teme ampak je vse povezano med sabo zdaj pa nadaljujte.
Domen še to .A se ti zdi v redu da vinjeto ki je lani koštala 55€ podražijo za cca.80%,ker ni prinesla dovolj denarja kao??
GiGi1985 je napisal/-a:ne da ti policaj lahko vzame pol plače ker se pripelješ 54 kmh
denko4 je napisal/-a:zajbel je napisal/-a:Ravno tam mora bit najvepč radarjev in tudi tiste, ki gredo malo nad omejitvijo je treba kaznovat, sploh v naseljih inb conah 30. Če ti skoči na cesto otrok ali pa kdo drug, se lahko vsak km/h prehitro pozna.
Poglej, hec je v tem, da ponavadi je cona 30 okoli šol zaradi otrok. Čez dan v času pouka, se tudi jaz tam vozim 30, ali pa še manj, pa so zelo poredko ob takem času policaji tam. Ko pa za vikend ob polnoči 'prinorim' 40 tam čez me pa ustavijo in veselo napišejo kazen.
Razloži mi za čigavo varnost se gre tu
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov