Drocky je napisal/-a:kak hudiča pa veste kdo je divjak in kdo ne?
če se ti nekdo pripelje nasproti 70 in malo za njim nekdo 100 se ti na oko zdi, da je on konkretno hitrejši, a roko na srce, za po ravnini se peljat 100 sam na števec ne gledaš pa se ti nardi.
Fiat007 je napisal/-a:gti85kw je napisal/-a:seveda je treba cloveka opozorit da ga p...i cakajo v vzasedi ..da ga mislijo na prefinjen nacin oropat tesko in posteno prisluzen denar..ker ce postavljajo radarje na takih lokacijah kjer je ravna napol prazna cesta..kot je recimo iz medvod proti lj tik pred celovsko ob 4 zjutraj..na dunajski pri ruskem carju..na celovski tik za znakom kjer se preneha omejitev 60..in pododbnih lokocijah je to cisto a zal legalno ropanje delovnega cloveka ki se pelje v sluzbo oz.vraca is sluzbe...sicer je pa nekaj res ..vse te omejitve so pisane za tisto skupino ljudi ki neznajo vozit...ki se nebi smeli niti dotaknit volana..bolano je to da negdo zagovarja to da negdo ki prekoraci hitrost za 20/30 da mu je treba pol place vzet....
Najbolje še izpit, ker je na nenevarnem delu ceste prekoračil hitrost in s tem ogrožal vsa živa bitja naše galaksije.
Btw. piše se neKdo in NE neGdo
need 4 speed je napisal/-a:Bledam za radarje in za naprižgane luči.
Me pa resnično preseneča koliko folka za vozi z ugasnjenimi lučmi.Nekateri kljub večkratnem blendanju ne poštekajo kaj ji hočeš dopovedati-včasih celo kdo pomaha namesto da bi prižgal luči
need 4 speed je napisal/-a:Bledam za radarje in za naprižgane luči.
Me pa resnično preseneča koliko folka za vozi z ugasnjenimi lučmi.Nekateri kljub večkratnem blendanju ne poštekajo kaj ji hočeš dopovedati-včasih celo kdo pomaha namesto da bi prižgal luči :P
GiGi1985 je napisal/-a:Vedno ko komu blendam, mi blenda nazaj, me gleda kot "k****n" ali pa toliko da se ne razfu** kaj mu imam za blendat!A res nihče več ne razume tega ali pa imam takšno srečo, da najdem takšne paciente?!
Sicer pa že po tukajšnih komentarjih se vidi koliko kulture imate(imamo)...važno da jaz ne dobim kazni, za ostale se mi jeb* !
Energetik81 je napisal/-a:Blendaš verjetno tistemu nasproti tebi, tistemu za tabo boš težko...
Polo1997 je napisal/-a:Če je kao blendanje kot opozorilo da stoji policijska kontrola kaznivo zakaj potem lahko na radiju obveščajo kje so policijske kontrole in kam merijo ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov