Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To apr 21, 2009 10:21 pm

kak hudiča pa veste kdo je divjak in kdo ne?
če se ti nekdo pripelje nasproti 70 in malo za njim nekdo 100 se ti na oko zdi, da je on konkretno hitrejši, a roko na srce, za po ravnini se peljat 100 sam na števec ne gledaš pa se ti nardi.
LP Rok

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 To apr 21, 2009 11:28 pm

Saj ne veš. Če so policaji na nevarnem mestu ne blendaš, če so na varnem (da kasirajo) pa blendaš...
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Sr apr 22, 2009 1:18 pm

Drocky je napisal/-a:kak hudiča pa veste kdo je divjak in kdo ne?
če se ti nekdo pripelje nasproti 70 in malo za njim nekdo 100 se ti na oko zdi, da je on konkretno hitrejši, a roko na srce, za po ravnini se peljat 100 sam na števec ne gledaš pa se ti nardi.

Kako za hudiča vem,če je divjak ali ne?
Če jaz vozim npr 70 pol tisti,ki vozi takoj za mano ne more vozit 100 ma ni šans ampak vozi tako,ko jaz.
Če človek vozi takoj za mano vozi isto kot jaz in nč več.Drugo pa je,če je on orenk za mano pol pa ja....
Sicer pa jaz takoj na oko vidim koliko ima približno notri tako,da točno vem kdo divja..

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Sr apr 22, 2009 1:25 pm

Blendaš verjetno tistemu nasproti tebi, tistemu za tabo boš težko... :twisted:
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Sr apr 22, 2009 1:42 pm

Ja,če jaz vidim 2 avta ki mi prihajata nasproti in tisti ta drug avto je skoraj praktično zalepljen avtu ki je pred njim pol vozita oba isto in ne vozi ta drugi nč več...
V takšnem primeru,če ta prvi vozi 90 pol ta drugi ne more vozit 120 ma ni šans ampak vozi isto kot ta prvi.Če so pa velike razdalje med avti pol je pa to druga pesem....
Drugače pa jaz to takoj na oko vidim koliko ima kdo notri tko vsaj približno in točno vem kdo divja in takšnim modelom,ki divjajo ne blendam in grem samo mimo pa naj plačajo. :twisted:
Zadnjič spremenil smuky, dne Sr apr 22, 2009 2:25 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Polo1997
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Polo1997 Sr apr 22, 2009 1:57 pm

Če je kao blendanje kot opozorilo da stoji policijska kontrola kaznivo zakaj potem lahko na radiju obveščajo kje so policijske kontrole in kam merijo ... :roll:
V dobrem in slabem, dokler naju TÜV NE LOČI!

Uporabniški avatar
Kiss.Kiss.Gossip.Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Kiss.Kiss.Gossip.Girl To okt 27, 2009 4:10 pm

Fiat007 je napisal/-a:
gti85kw je napisal/-a:seveda je treba cloveka opozorit da ga p...i cakajo v vzasedi ..da ga mislijo na prefinjen nacin oropat tesko in posteno prisluzen denar..ker ce postavljajo radarje na takih lokacijah kjer je ravna napol prazna cesta..kot je recimo iz medvod proti lj tik pred celovsko ob 4 zjutraj..na dunajski pri ruskem carju..na celovski tik za znakom kjer se preneha omejitev 60..in pododbnih lokocijah je to cisto a zal legalno ropanje delovnega cloveka ki se pelje v sluzbo oz.vraca is sluzbe...sicer je pa nekaj res ..vse te omejitve so pisane za tisto skupino ljudi ki neznajo vozit...ki se nebi smeli niti dotaknit volana..bolano je to da negdo zagovarja to da negdo ki prekoraci hitrost za 20/30 da mu je treba pol place vzet....

Najbolje še izpit, ker je na nenevarnem delu ceste prekoračil hitrost in s tem ogrožal vsa živa bitja naše galaksije.

Btw. piše se neKdo in NE neGdo :D

ja saj... noben ni 100% pošten... in poleg tega pa, če voziš več kot je predpisano je PRAV, da plačaš... In jaz ne vem, kaj ti ni jasno. TO NI ROPANJE... človek, grow up!... Če bi vsi tako kot ti razmišljali (bedno) policaji ne bi nobenega ustavljali.

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 To okt 27, 2009 4:27 pm

Jaz včasih poblendam tistemu, ki prigoni nasproti, če ni policajev. Če so, ne blendam. Vsak ima možnost izbire. Če prigoni, pa mu poblendaš, se malenkost umiri, ker pričakuje policaje. Win-win.

voznik5
Novinec

Napisal/-a voznik5 To okt 27, 2009 4:33 pm

če je radar, blenadam vsem. če pa ni radarja pa blendam tistim, ki nimajo prižganih luči :)

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed To okt 27, 2009 4:45 pm

Bledam za radarje in za naprižgane luči.
Me pa resnično preseneča koliko folka za vozi z ugasnjenimi lučmi.Nekateri kljub večkratnem blendanju ne poštekajo kaj ji hočeš dopovedati-včasih celo kdo pomaha namesto da bi prižgal luči :P :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To okt 27, 2009 4:51 pm

need 4 speed je napisal/-a:Bledam za radarje in za naprižgane luči.
Me pa resnično preseneča koliko folka za vozi z ugasnjenimi lučmi.Nekateri kljub večkratnem blendanju ne poštekajo kaj ji hočeš dopovedati-včasih celo kdo pomaha namesto da bi prižgal luči

te si pa na take naletel kot sem jaz,ko se mi včasih enostavno zdi škoda prižigat podnevi luči :lol: :lol:

drugače pa blendam kak mi je pač. poblendam predvsem voznikom kombijev in tovornjakaram
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW To okt 27, 2009 4:53 pm

need 4 speed je napisal/-a:Bledam za radarje in za naprižgane luči.
Me pa resnično preseneča koliko folka za vozi z ugasnjenimi lučmi.Nekateri kljub večkratnem blendanju ne poštekajo kaj ji hočeš dopovedati-včasih celo kdo pomaha namesto da bi prižgal luči :P :D

x2...
Ponavadi dekline ne skapirajo da so brez luci. Ded ponavadi takoj pogrunta kaj je narobe =)
Za policaje pa tak blendam skoz,...
Slika

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed To okt 27, 2009 4:56 pm

Sej men se tudi neumno zdi podnev prižigat luči..sam če je tak zakon pa nj bo.Itak mam naštiman ,da se mi ob zagonu motorja avtomatsko prižgejo. 8)

Uporabniški avatar
Kiss.Kiss.Gossip.Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Kiss.Kiss.Gossip.Girl To okt 27, 2009 4:58 pm

jaz ne vem, zakaj jih ne bi imela prižganih...to je popolnoma vseeno....

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To okt 27, 2009 5:01 pm

Vedno ko komu blendam, mi blenda nazaj, me gleda kot "k****n" ali pa toliko da se ne razfu** kaj mu imam za blendat! :roll: A res nihče več ne razume tega ali pa imam takšno srečo, da najdem takšne paciente?!
Sicer pa že po tukajšnih komentarjih se vidi koliko kulture imate(imamo)...važno da jaz ne dobim kazni, za ostale se mi jeb* ! :bonk
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To okt 27, 2009 5:05 pm

Jest blendam za policaje in luči.

P.s. sem pa zadnjič že v eni temi napisal, da sem blendal policajem :bonk :bonk in posledično so me ustavil.

lp

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 To okt 27, 2009 5:08 pm

GiGi1985 je napisal/-a:Vedno ko komu blendam, mi blenda nazaj, me gleda kot "k****n" ali pa toliko da se ne razfu** kaj mu imam za blendat! :roll: A res nihče več ne razume tega ali pa imam takšno srečo, da najdem takšne paciente?!
Sicer pa že po tukajšnih komentarjih se vidi koliko kulture imate(imamo)...važno da jaz ne dobim kazni, za ostale se mi jeb* ! :bonk

Kaj pa hočeš s tem povedati? So ostali podpovprečni, rabijo varuško ali kaj? Mi je prav vseeno, če dobi kazen, če krši. Se mi nihče ne smili. Če ti to predstavlja egoizemtudi prav. Če pa je zaradi kakšne kazni kakšen norc manj na cesti ali pa koga ne povozi, je tudi prav. Kazni niso point, približna vožnja po predpisih pa vsaj meni je.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo To okt 27, 2009 5:16 pm

za policijske kontrole oz. radarje blendam ...tud dostikrat pokličm na radio(prometne informacije),da se obvesti tudi ostale udelezence prometa,pa naj bojo to uni k najbl počas vozijo al pa uni k največ divjajo ;) ...smo ljudje in si je treba nekak "pomagat",pa magar z blendanjem :P :D

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero To okt 27, 2009 5:50 pm

Energetik81 je napisal/-a:Blendaš verjetno tistemu nasproti tebi, tistemu za tabo boš težko... :twisted:

No, recimo da ga z zadnjo meglenko opozarjaš

Polo1997 je napisal/-a:Če je kao blendanje kot opozorilo da stoji policijska kontrola kaznivo zakaj potem lahko na radiju obveščajo kje so policijske kontrole in kam merijo ... :roll:

Kaznivo je se mi zdi, ker je nepravilna uporaba svetlobnih teles...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To okt 27, 2009 5:53 pm

blendam samo radarje ki so na placih kjer se izključno kasira. Za luči sem nehal ker je skoraj brez veze razen zvečer ko folk v mestih dostikrat pozabi ko je vse osvetljeno.

Včasih poblendam tudi idiotom, ki kurijo elektriko za brezveze in se vozijo z meglenkami v dežju in ko ni megle, da ima njihov avto 30KM poleg enega osla več.

Sem pa zadnjič bil priča ko je folk blendal ko je bila policijska blokada ceste ko je bil rop Lidla v CE, očitno je bilo da ni radar kontrola(policaji v neprebojcih z orožjem ustavljal vse) tip ene 300m za mano pa blenda vsem kot upalen še 4km...
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov