pa Celjan sem, tak da mende že vem kaj so slabi vozniki

MacTron je napisal/-a:No, dajmo se vrnit na prvi post... pa pustite stvari, ki se dogajajo vsakodnevno na AC, regionalkah itd... tema je zastavljena znakom na oni ulici in nic drugega.
Se link, da ne bo kdo rekel da ni vedel: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 44#1284144
BBS je napisal/-a:Na Grobniku in Racelandu pa ni ravno nekega prometa, kjer bi izpopolnjeval svoje znanje, ane?
Razen tehniko vožnje.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
vlkapika je napisal/-a:Uf, tukaj pa morem kaj napisat
Še ena zgodbica z štajerskega konca- Glavna cesta Maribor- Pruj ima tudi kakšne "luknje med kraji" kjer je omejitev 90 km/h... No, taka lokacija je tudi med Miklavžem in Loko kjer ljudje vozijo 60km/h (hja, vmes je črpalka in krtižišče ter znak, da omejitev 60km/h velja do krožišča...)?!!!! Človek postane prav slabe volje, še posebaj, ko pride dejansko v vas, kjer je omejitev 50 km/h in začne (prej počasen voznik izvena naselja) vozit 80km/h-?????? no, iz tega lahko potegnemo- tam, kjer je cesta z ovinkom, vozimo 60 ali 50km/h(še posebaj če he to izven naselja), takoj ko pa pridemo v vas, pa vozimo 70 in več km/h, zato, ker je cesta ravna....
Drugače pa- Celje je "divji zahod" in največja kriza pa je, da noben od tam tega ne zanika- vsi se zavedajo, da vozijo po kavbojsko (smerokaz- kaj je že to?... varnostna razdalja? hmn...)
V Ljubljani je največji problem dajanje smerokaza v krožnem... ali bilo kje drugje... pa še par cvetk (najlepša je tista, ko se pas za desno in ravno - zaustavi, pa grejo tisti, ki so namenjeni ravno, na pas za zavijanje levo in peljejo naravnost... (kajuhova in letališka)
Na avtocesti pa so zelo nevarni KK in KR ... pač, opažanja...
![]()
![]()
![]()
V MB- parkiranja- kriza...
vlkapika je napisal/-a:Uf, tukaj pa morem kaj napisat
Še ena zgodbica z štajerskega konca- Glavna cesta Maribor- Pruj ima tudi kakšne "luknje med kraji" kjer je omejitev 90 km/h... No, taka lokacija je tudi med Miklavžem in Loko kjer ljudje vozijo 60km/h (hja, vmes je črpalka in krtižišče ter znak, da omejitev 60km/h velja do krožišča...)?!!!! Človek postane prav slabe volje, še posebaj, ko pride dejansko v vas, kjer je omejitev 50 km/h in začne (prej počasen voznik izvena naselja) vozit 80km/h-?????? no, iz tega lahko potegnemo- tam, kjer je cesta z ovinkom, vozimo 60 ali 50km/h(še posebaj če he to izven naselja), takoj ko pa pridemo v vas, pa vozimo 70 in več km/h, zato, ker je cesta ravna....
Drugače pa- Celje je "divji zahod" in največja kriza pa je, da noben od tam tega ne zanika- vsi se zavedajo, da vozijo po kavbojsko (smerokaz- kaj je že to?... varnostna razdalja? hmn...)
V Ljubljani je največji problem dajanje smerokaza v krožnem... ali bilo kje drugje... pa še par cvetk (najlepša je tista, ko se pas za desno in ravno - zaustavi, pa grejo tisti, ki so namenjeni ravno, na pas za zavijanje levo in peljejo naravnost... (kajuhova in letališka)
Na avtocesti pa so zelo nevarni KK in KR ... pač, opažanja...
![]()
![]()
![]()
V MB- parkiranja- kriza...
dask je napisal/-a:Se strinjam, razen glede avtoceste... Najnevarnejši so, vsaj na štajerski avtocesti ob petkih, razni CE in LJ. Dejansko nimajo pojma, kako se vozi po avtocesti. In potem pridem jaz z KR in mi ni nič jasno, prehitevalni pas poln pri km/h, vozni pa prazen....
peroRS je napisal/-a:dask je napisal/-a:Se strinjam, razen glede avtoceste... Najnevarnejši so, vsaj na štajerski avtocesti ob petkih, razni CE in LJ. Dejansko nimajo pojma, kako se vozi po avtocesti. In potem pridem jaz z KR in mi ni nič jasno, prehitevalni pas poln pri km/h, vozni pa prazen....
Sej od kod je kdo sploh ni pomembno. Tole je postala praksa na avtocestah pri nas.
Na prehitevalnem so vsi avti, vozi se 100 kmh, vozni pas je za tovornjake, ki imajo tako prazno cesto pred sabo, odstavni je pa za BMW-je in tiste, ki zgubijo živce na prehitevalnem.
speedfreak je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:dask je napisal/-a:Se strinjam, razen glede avtoceste... Najnevarnejši so, vsaj na štajerski avtocesti ob petkih, razni CE in LJ. Dejansko nimajo pojma, kako se vozi po avtocesti. In potem pridem jaz z KR in mi ni nič jasno, prehitevalni pas poln pri km/h, vozni pa prazen....
Sej od kod je kdo sploh ni pomembno. Tole je postala praksa na avtocestah pri nas.
Na prehitevalnem so vsi avti, vozi se 100 kmh, vozni pas je za tovornjake, ki imajo tako prazno cesto pred sabo, odstavni je pa za BMW-je in tiste, ki zgubijo živce na prehitevalnem.
Spet smo Celjani na udaru.....čakam Sašota še
.
Samo za info..a prej k sm mel PO tablice, sem bil boljši šofer kot zdaj ko imam CE?
speedfreak je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:dask je napisal/-a:Se strinjam, razen glede avtoceste... Najnevarnejši so, vsaj na štajerski avtocesti ob petkih, razni CE in LJ. Dejansko nimajo pojma, kako se vozi po avtocesti. In potem pridem jaz z KR in mi ni nič jasno, prehitevalni pas poln pri km/h, vozni pa prazen....
.
Samo za info..a prej k sm mel PO tablice, sem bil boljši šofer kot zdaj ko imam CE?
alanq4 je napisal/-a:@chan
Sem doma tam tako da tabla za lokalni dovoz mene ne omejuje.
Se je pa stanje malenkost izboljsalo, če je zato zaslužna tudi ta tema, je namen dosežen.
BBoss je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:dask je napisal/-a:Se strinjam, razen glede avtoceste... Najnevarnejši so, vsaj na štajerski avtocesti ob petkih, razni CE in LJ. Dejansko nimajo pojma, kako se vozi po avtocesti. In potem pridem jaz z KR in mi ni nič jasno, prehitevalni pas poln pri km/h, vozni pa prazen....
.
A ti se sekiraš - sej smo ljubljančani tud spet omenjeni. Očitno smo prometni trn v peti celi Sloveniji. Bom moral paziti, da me kaka lokalna prometno osveščena drhal ne obesi na prvem drevesu, ker mam Lj tablice![]()
sorry za sarkazem sam to kar berem od nekaterih tu gor je pa res BS brez primere. Očitno ste vsi res prave marke v prometu razen ljubljančanov in morebiti še celjanov. Mah kr neki.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov