Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Po maj 10, 2010 8:19 pm

Saj se po oglasu vidi kje je lociran prodajalec. MS tablic pa tam nimajo :tomidelej:
Tablice bi morale biti tako ali tako last osebe, kot je bilo včasih. Vsak bi ob izpitu dobil svojo številko in je to to. V naši kratki zgodovini imamo pa že tretjo serijo tablic, zakaj že? :roll:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Po maj 10, 2010 8:20 pm

ta pa ma za divjat, ko bi vsaj avto kam šel, da bi se lahko frajerisal...
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po maj 10, 2010 8:52 pm

Haha...čakte mal...A to vas babnca za volanom v tem rumenem olupku po LJ tak provocira al kaj? :lol: :lol:

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po maj 10, 2010 9:00 pm

@wizz: hočeš reči, da ti je za "ritjo" težil 1.6 motor z 90hp-ji ? :lol:

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Po maj 10, 2010 9:12 pm

Točno to sem se tudi jaz spraševal. :D Evo to je pa več kot upravičen razlog, da bi avto mal pretegnu.

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Po maj 10, 2010 9:20 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Haha...čakte mal...A to vas babnca za volanom v tem rumenem olupku po LJ tak provocira al kaj? :lol: :lol:

LP!

Ni panike, se že seli za štedilnik: http://www.podarimo.si/36711-kuhinjo-ze ... potrebujem

Še skopiran oglas, če bo izginil:
Potrebujem: kuhinjo zelo nujno potrebujem

OPIS:
Prosim dobre ljudi,če bi podarili kuhinjo,važn je da so elementi in kuhinjsko korito po možnosti pomivalni stroj.Dolžina največ 3m.Zelo jo potrebujeva,ker s partnarjem nimava trenutno dovolj denarja ,da bi si privoščila kuhnjo kupiti.Iz srca vas prosim,če jo gdo ima naj me takoj pokliče.Sva iz Gorenjske.040-813-653 Se vam zahvalujem v naprej

P.S. Zanimivo, da v oglasu za avto piše, da se prodaja ker kupuje nov avto, v oglasu na podarimo.si pa prosi za kuhinjo, ker s partnerjem nimata denarja. :rofl

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po maj 10, 2010 9:26 pm

ROFL!! :D:D:D
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po maj 10, 2010 10:10 pm

Svašta :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po maj 10, 2010 10:17 pm

Mogoče se mu je pač mudilo ker je partnerica imela popadke. :D Drugače ne vem če bi noseča ženska izzivala nesrečo na cesti.

Je pa res da imajo nekateri res slab smisel za ocenjevanje razdalje. Pred nekaj leti sem tudi moral zavirati, ker je ena frača direktno letela iz levega pasu, preko mojega desnega na bencinsko na Tržaški v Mariboru.
Pri naslednji ki je visela na mobitelu v krožnem, sem skoraj plazil po zelenici, ker je ona iz zunanjega pasa vozila po črti in nekam silila na notranjega.
Ali pa ko je nekdo za menoj podcenil hitrost mojega traktorja in razdaljo do križišča ki gre iz Slov. Bistrice na Ptuj. Prehiti mene in ostro desno za ptujsko smer.
Da sploh ne omenjam brihtnežev, ki na avtocesti zapeljejo direktno iz prehitevalnega na zaviralni...
Ali pa počasneti - zadnjič sem se peljal za eno mamiko, od Pečice proti Lovniku. Magičnih 30 - 40. Vsi ki veste kakšen klanec je tam, a na njenem Saxoju se stop luči bliskale vsake 7 sekund in to še v klanec.
Danes tudi dve mamiki v Chevroletu (nekaj v rangu Modusa): Se najprej cijazita 30 - 40 od Kovače vasi, mimo Komunale in proti centru mesta, po sred ceste (ker očitno potrebujeta tako široko cesto kolikor je dolga), nazadnje pa še prevozita rdečo luč brez zaviranja in zavijeta v Ozko Ulico. :roll:

Ne vem, taki imajo vedno srečo. Če bi pa jaz poskušal kaj takega, bi pa bil že v naslednjem trenutku na strehi in se žvalil z airbagom. :?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po maj 10, 2010 10:48 pm

Uff, tale avto je pa na avto.netu že od novembra se mi zdi.

Le zakaj, se sprašujem... :D

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace To maj 11, 2010 7:01 am

OWNED. :lol:
**classic power-original power!**

meganetune
Nov uporabnik

Napisal/-a meganetune To maj 11, 2010 9:51 am

Klical na ta oglas...reče nujno prodam,ker kupujem nov avto(NOV)...odakle ti pare bi reki(veste kdo),če pa tam na PODARIM.si prosiš za kuhinjo z vsem elementi..Ker si brez denarja...Ko pa jo vprašaš kako to vozi po Lj,da ogroža vse okoli sebe pa prekine...
Upam,da bo enkrat naletela na provido pa da jo ugulijo za 5000eu... :D :D
Zadnjič spremenil meganetune, dne Sr maj 12, 2010 6:02 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara To maj 11, 2010 10:10 am

mah ne se pustiti provocirat nej rine za ritjo, mal si šipe z brisalci umijte in nej maloumnežu, ki rine za ritjo, mal svinja šipe in cel avto se bo hitr oddaljil, drgač izkušenj z takimi imam dovolj, nekako ti rinejo za ritjo in ti žugajo, in se pič.ijo ko voziš po pravilih, ko pa ustaviš na križišču al pa semaforju in odpreš vrata in stopš ven, se pa nekak začnejo skrivat pod armaturko. Očitno res drži rek: pes ki se kurč. in na polno laja ne grize :roll:
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To maj 11, 2010 10:17 am

Ampak eni imajo takšen način vožnje, da vozijo 1 meter za ritjo.
Mogoče nekaj razmišljajo in pač tako vozijo. Ni zdaj nujno, da vas hoče zrint iz ceste al kaj takega.

Narediti itak nimaš kaj, bremzaš bolj previdno in samo moliš da ga ne boš dobil v prtljažnik ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To maj 11, 2010 10:28 am

Parkrat zelo na rahlo zaporedoma po pedalu zavore, toliko da malo utripa, večini je to dovolj.
Če to ne zaleže meglenka on off parkrat.
Problem je le, da eni ne razumejo nič od tega.
Po drugi strani pa obstaja univerzalni jezik, ki ga vsakdo razume- batine. :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Kraj: Center

Napisal/-a KLOWN To maj 11, 2010 11:03 am

Vsi pravite o nekem bremzanu, batinah, pa takšne in podobne bedarije, poštudirajte pred tem da meter za vami vozi večji psihič kot ste vi :(
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan To maj 11, 2010 11:08 am

Včeraj sem jaz to naredil, voznik mi vozi pol metra za ritjo , hupa, ker vozim 5km pod omejitvijo, jaz pa, čez par sekund samo bremza stisnem in to kar močno.
Avto mam vreden 400 evrov. V vsakem primeru pa bi bil on kriv, če bi prišlo do trka.

To sem včeraj prvič po dolgo letnih izkušnjah na cestah storil, amapk v bodoče, kaj takega ne bom več storil.

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 To maj 11, 2010 11:14 am

Sem se včeraj pelal za tem fantom z to vectro....Moram rečt da je zelo neučakan v prometu :roll: ...je mal preveč gledal 2fast2furious 8)
lp

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To maj 11, 2010 11:26 am

Jaz bom rekel pa tkole - vsak, ki je pripravljen bremzat v taksnih primerih je zame se vecji k****n kot tisti, ki vozi za njim. Konec koncev gre za isto stvar = zadoscevanju lastnega ega...na konto zivljenja.

Dodal bom pa se nekaj...vsi, ki vozijo po prehitevalnem pasu pod omejitvijo medtem, ko se za njimi nabira promet, bi se lahko malo zamislili. V prometu niste sami - ce je za vami hitrejsi voznik, ga ne ovirajte ampak se mu enostavno umaknete. Kaj hudica vsa stane? Ne razumem niti pacientov, ki gredo v spicah prehitevat kamione s 120 km/h. Cemu? Ker vam pac paše vozit pocasi? Se je kdo mogoce vprasal, ce to ni rahlo egoisticno pocetje?

Ej, da ne bo nesporazumov, tudi sam delam 250 km dnevno, pa se mi vsak dan ravno ne mudi...se manj, vcasih vozim lepo 110-120 km na uro, ker mi tako pase. In tudi ko dohitim pred sabo koga pocasnejsega, ga ponavadi prehitevam z istim tempom. Ce vidim, da me pa dohiteva hitrejse vozilo, pa pospesim v casu prehitevanja pa se tega se lotim zgolj in le, ce je vozilo za mano dovolj dalec, ker tocno vem kako zoprno je konstantno bremzanje in pospesevanje. Pa mirna Bosna. Stane nic.

In v vsem tem casu se mi niti enkrat samkrat ni zgodilo, da bi mi kdo za ritjo blendal, vozil 1m za mano ali celo trobil...niti enkrat se. Ajde, dozivim, da nekdo narobe oceni situacijo in se mi prebliza prehitro, ko se sam se nisem uspel umaknit s prehitevalnega pasu. Ampak razen tega, da mi je za ritjo celi dve sekundi je vse ok. Nobene nervoze, nobenih popadkov. Pa ne mi govorit, da imam sreco.

Obratno, pa dnevno naletevam na taksne izrodke, ki v prepricanju, da delajo svoj prav, namerno povzrocajo sive lase in zivciranja medtem ko kampirajo na prehitevalnem pasu. Nekdo je nekoc dobro definiral prometne pasove pri nas...imas odstavni pas, vozni pas in pas po katerem bi radi vozili vsi.

Samo tolko, v razmislek.

Aja, tiguan, koliko so te tvoje dolgoletne izkusnje, ce smem vprasat?

LpF

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To maj 11, 2010 11:34 am

Good point gofra.
Se pa najdejo taki "limači" tudi v mestni gneči. Nekako skušaš pokazat človeku, da je preblizu in da s tem ogroža oba.
Bremzanje na polno je pa itak neumnost, s tem se spustiš na njihov nivo.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov