Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Če avg 26, 2010 8:28 pm

To verjetno misliš vransko al kako? Ja v eni uri se gre čez eno vajo, sej če bi sam 1uro vozu gor pa dol bi blo ampak 90% časa čakaš na druge kandidate.

Bil sem na vranskem in se prav spomnim, 3x na plošči ki spodnese zadek, 2rundi vožnje po mokrem zavoju(enkat v lev zavoj, drugič desn), zaviranj je bilo pri vsaki hitrosti 2x,.... s tem se ne naučiš ravno veliko nekaj pa, osnove sigurno dobiš da nisi čist mrzu ko pride kaj takega ;)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So avg 28, 2010 12:31 pm

Na Vranskem si svojim avtomobilom najbrž?

Koliko jih sprejmejo na en dan? Lenivec, vas je bilo koliko? Enako vprašanje za dolenc46. Če vajo ponovim 3x nima smisla. :roll: Od 6 do 8x, se bi pa dalo kaj zment.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Ne avg 29, 2010 10:33 am

Ja nas je bilo 40, v vsaki skupini po 10komadov, vse skup pa je trajal 4 ure z predavanjem vred če me spomin ne vara.

fleko
Novinec

Napisal/-a fleko Ne avg 29, 2010 10:54 am

dolenc46 je napisal/-a:Ja nas je bilo 40, v vsaki skupini po 10komadov, vse skup pa je trajal 4 ure z predavanjem vred če me spomin ne vara.

A to preko Triglava?

Uporabniški avatar
pixie
Novinec

Kraj: Kärnten

Napisal/-a pixie Če sep 02, 2010 8:23 pm

danes sem v službi slišal da bi naj bilo sedaj najmanjše število ur 30... je to res? ker se mi zdi da rahlo pretiravajo
Freunde am fahren.

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Če sep 02, 2010 10:05 pm

zame je to samo pretiravanje in pobiranje denarja. če človek zna vozit lahko naredi izpit pri 15 urah, če ne zna naj se pa 100 ur voz. ko sem delal izpit za skuter je bilo obveznih 8 ur(v toliko urah sem ga tudi naredil, ker sem precej stvari poznal že od prej), sedaj je obveznih mislim da 22. halo?! zarad nekaterih kekcev k ne vejo kje je gas (ne vzet dobesedno) moramo zdej vsi 22 ur se vozit po mestu in s tem ne bomo dobili nič? razen spraznili denarnico za kakih 300€ več kot bi jo sicer. Naj inštruktor ter komisija ocenijo česa si sposoben, če znaš vozit naj ti izpit dajo po 15 urah(avto) ali 10 urah (motor), če ne znaš vozit pol pa drgn v avtošoli dokler ne boš znal. s tečajem varne vožnje se nekako strinjam, z povečanjem ur pa sigurno ne.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Če sep 02, 2010 10:13 pm

sej...samo pobirajo. jaz mam namen it delat za motor in kolikor sem preracunal tko na hitro, bom dal samo za ure 750 eurou. kje je se plavi karton, zdravniski, glavna...plus se ta nove fore (varna voznja in ne vem se kaj) :bonk

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Pe sep 03, 2010 1:08 pm

A to preko Triglava?

Tako je.

jože smolnikar
Nov uporabnik

Napisal/-a jože smolnikar To sep 21, 2010 1:31 pm

kaj pa če delaš izpit drugič, a moraš isto delat to varno vožnjo?

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi To sep 21, 2010 1:41 pm

Pomembno je to, kdaj pričneš z opravljanjem samega izpita, torej ali padeš pod nov zakon ali ne, in ne kolikokrat si ga opravljal in kolikokrat še ga boš.

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ To sep 21, 2010 2:36 pm

Od avgusta (mislim da 13.) je tako in tako za vse nov zakon.

Uporabniški avatar
Vido85
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Vido85 To sep 21, 2010 4:38 pm

Sej nebo nc bols tut ce kej druzga ,,novga'' uvedejo, se zmer bojo ispite delal/talal po tekocmu traku tko k do zdej. Se pa uprasas LE KAKO je nekaterim ratal nardit ispit, k pa neznajo niti pelat avta?!? Pa razlika je med znat pelat pa vozt: pelat avto zna vsak b****, dobr vozt pa bolj redkoker. Za primer: nevem kako je ratal ksni zenski (nebom imenoval k jih je prevec!!! :P ) nardit ispit k pa nezna niti parkerat na parkiriscu al pa obrnt avto na dvoriscu, pol ji pa mal pohupas pa kr zivcnga fase pa neve tocn kje je takrat doma?!? Znajo pa telefonerat med vozno, saltat, spotoma se makeup popravlat pa se kadit, vse to obenem, zanimivo. Priznam da tut jest kdaj napako al pa prekrsek nardim ampak mi niti na misu ne pride da bi take stvari delu na cest k jih vec kot polovica voznikov pocne, k se uprasas kako so pa oni nardil ispit? Razne veze k so strici v avtosolah pa tko naprej, punce pa mal vecji dekolte pa je slo, pa magar sam z 20im uram. Tko da nebo nc bols, cene druzga drzava nebo sebe zaj..... ker rab denar od kazni pa prekrskov in nebo ovirala tega, sam navidez bo zgledal da hocjo pomagat pa ustvart varne oz. varnejse soferje.
Honda=stroj !!! I love to drive her ...

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash To sep 21, 2010 4:51 pm

Vido85 ne bodi nestrpen... Ženske so v veliko primerih boljše voznice kot mi pa čeprav za kakšno parkiranje porabijo več časa. Ravno tako bi se lahko kdo vprašal kako si ti opravil izpit, če pa te besede še napisati ne znaš.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply To sep 21, 2010 6:13 pm

Pač je položil žensko, ups ispit hmm izpit.

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen_ To sep 21, 2010 6:46 pm

Vido85 je napisal/-a:Sej nebo nc bols tut ce kej druzga ,,novga'' uvedejo, se zmer bojo ispite delal/talal po tekocmu traku tko k do zdej.
Saj ne dajejo kot po tekočem traku. Vsaj v Ljubljani ne.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ To sep 21, 2010 6:48 pm

domen_ je napisal/-a:
Vido85 je napisal/-a:Sej nebo nc bols tut ce kej druzga ,,novga'' uvedejo, se zmer bojo ispite delal/talal po tekocmu traku tko k do zdej.

Kako ne, vsak ima danes izpit..
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Napisal/-a domen_ To sep 21, 2010 7:01 pm

NejcZ je napisal/-a:
domen_ je napisal/-a:

Kako ne, vsak ima danes izpit..
Vsak, ki na izpitni vožnji pokaže dovolj znanja. Problem nizkega nivoja vožnje je drugje: potem ko dobijo nekateri izpit v roki mislijo, da so boga za j***a prjel, in začnejo mobitelirat, noret, se pudrat,.. enkrat sem enega prehitel, ko se je bril med vožnjo!!.. Jasno je, da bi na izpitu vsi takšni padli. Ampak tista vožnja na izpitu ni njihova običajno vožnja. Vprašanje kaj lahko izpitne komisije tukaj sploh naredijo, stvar je bolj v avtošolah in splošni miselnosti. Kar se tega tiče je ta novi zakon prinesel pozitivne spremembe.

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 To sep 21, 2010 7:26 pm

Vido85, jst sm z 13 uro naredu glavno vožnjo pa nimam nikakršnjih vez v avtošoli, joške pa...čak mal...ne tud teh nimam.

Se da naredit (no se je dalo pred zakonom) z relativno malo urami če si imel dobrega inštruktorja pa vsaj malo pojma o vožnji.
Sej vidijo takoj kdo zna in kdo ne, meni je po končani glavni reku od kdaj jst že vozm ker se to ne da naučit vse v 11ih urah. ;)

Za nekatere se pa tud jst sprašujem od kje jim izpit :?:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov