simply je napisal/-a:No z Alfo pa tudi nisi neki individualist.
Ceed je napisal/-a:V naši družini vedno nanese, da vsak kupi nekaj kar še ni bilo pri hiši. Razen Golfa so do zdaj bili pri hiši vsi različnih znamk.
lancia hf je napisal/-a:Ali kaj takega ki se nahaja na Igu
simply je napisal/-a:
No z Alfo pa tudi nisi neki individualist.
V morju uvoženih Alf se tudi jaz ne bi počutil prav nič posebno. Mogoče kakšna Giulietta še kakšno leto, dokler se jih spet množično ne uvozi, z nekaj let staro se pa izgubiš v sivini podobno kot recimo z BMW-jem, v Lj so na vsakem koraku. Drugo je mogoče Lancia, ampak ne kakšna izgonjena srebrna Lybra, takih recimo tudi ne manjka. Rabljene Alfe kupuje cel kup "zaplankanih slovenceljnev", ker so lepe (in to je dosti (potencialnim) kupcem po mojih izkušnjah glavni kriterij) in si ne morejo privoščit recimo BMW-ja.
Doma: Škoda, Opel, Opel, Zastava, BMW
Jaz: Ford, Fiat, Fiat, Peugeot, Honda, Audi
Naslednji: opet honda.
J1897 je napisal/-a:simply je napisal/-a:
No z Alfo pa tudi nisi neki individualist.
V morju uvoženih Alf se tudi jaz ne bi počutil prav nič posebno. Mogoče kakšna Giulietta še kakšno leto, dokler se jih spet množično ne uvozi, z nekaj let staro se pa izgubiš v sivini podobno kot recimo z BMW-jem, v Lj so na vsakem koraku. Drugo je mogoče Lancia, ampak ne kakšna izgonjena srebrna Lybra, takih recimo tudi ne manjka. Rabljene Alfe kupuje cel kup "zaplankanih slovenceljnev", ker so lepe (in to je dosti (potencialnim) kupcem po mojih izkušnjah glavni kriterij) in si ne morejo privoščit recimo BMW-ja.
Hja, odvisno ker motor in oprema...1.4 T.Spark je res dokaj pogost, QV (2.0) je pa dokaj redka. Če se ne motim, jih je v celi sloveniji registriranih 27 ali 36, na spomnim se točno.Tako tudi vem, da bilokateri avto bo moj naslednji, sigurno en bo nek osnovni motor+osnovna oprema, ampak...če bo alfa, bi najraje GTA
aja, pa ne vem, od kje predvidevaš, da cel kup zaplankanih slovenceljnov kupuje Alfe? Kolikor vem, slovencelj nikoli ne bo kupil italijanskega avta, ker to so pa ja največje škatle, ki se stalno kvarijo.Slovencelj bo tako raje uzel 3 kredite pa živel od prepečenca, samo da se bo lahko vozil v kakšnem nemškem nadavtu. Je pa res, da rabljene Alfe kupuje veliko ljudi, predvsem mladih, ker so rabljene Alfe lepe, močne in poceni, spraskajo skupaj še denar za registracijo in zavarovanje, potem pa zmanjka za vzdrževanje. Nadaljevanje zgodbe je potem nekako takšno, da ker ni denarja za menjavo olja, se olja ne menja, Alfa zariba, potem se pa kar naenkrat iz lepega avta spremeni v italijanska j***a...
čikev je napisal/-a:Preprosto ne vidim logike v tem, da bi nekdo kupoval stalno avto enake znamke!? Razumem, da si lastiš avtomobil neke znamke, s katerim si zelo zadovoljen, ampak... vas to res prepriča, da bo naslednji avtomobil enake znamke? Meni se to ne zdi ravno prepričljivo ... čisto vsaka znamka ima dobre in slabe avtomobile, in čisto pri vsaki znamki lahko naletiš na srečen ali nesrečen primerek.
Bolj kot slednje razumem to, da se ti neka znamka zameri, ker se ti je nek avtomobil te znamke kvaril.
čikev je napisal/-a:Preprosto ne vidim logike v tem, da bi nekdo kupoval stalno avto enake znamke!? Razumem, da si lastiš avtomobil neke znamke, s katerim si zelo zadovoljen, ampak... vas to res prepriča, da bo naslednji avtomobil enake znamke? Meni se to ne zdi ravno prepričljivo ... čisto vsaka znamka ima dobre in slabe avtomobile, in čisto pri vsaki znamki lahko naletiš na srečen ali nesrečen primerek.
Bolj kot slednje razumem to, da se ti neka znamka zameri, ker se ti je nek avtomobil te znamke kvaril.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov