comfortably numb je napisal/-a:Jeremy Clarkson je postavil dobro vprašanje na to temo, "kdo plačuje cestnino?".
NejcZ je napisal/-a:Kolesarji dol iz odprtih cest (omejitev več kot 50), pa me ne zanima kaj pravi zakon. Po mestu in naseljih pa se vozite gor dol zarad mene...
comfortably numb je napisal/-a:Jeremy Clarkson je postavil dobro vprašanje na to temo, "kdo plačuje cestnino?".
Vikking je napisal/-a:comfortably numb je napisal/-a:Jeremy Clarkson je postavil dobro vprašanje na to temo, "kdo plačuje cestnino?".
Če misliš na cestni sklad ki ga plačaš pri registraciji avtomobila, potem pozabljaš na eno stvar. Skoraj vsi kolesarji ki jih vidiš na cesti, so tudi vozniki osebnih vozil. Ker je večina le-teh odraslih. Se pravi imajo vso pravico, tudi kadar se postavi zgoraj omenjeno vprašanje.
~toMmy~ je napisal/-a:Redno se pa dogaja, da se kakšen lepo vozi po sred pasu in moraš tam, kjer bi ga drugače lahko varno prehitel, drastično upočasnit oz. vložit precej več truda, ker pač ni ista figa obvozit dvakrat "širšo" oviro, sploh če ne daje nobenih znakov, da te sploh sliši in ne veš koliko cestišča si ima namen še naknadno rezervirat. Ravno v petek sem naletel na pravega talenta...
NejcZ je napisal/-a:Kolesarji dol iz odprtih cest (omejitev več kot 50), pa me ne zanima kaj pravi zakon. Po mestu in naseljih pa se vozite gor dol zarad mene...
GodOfAll je napisal/-a:Sobno kolo pa ni okey za trening?
comfortably numb je napisal/-a:Vikking je napisal/-a:comfortably numb je napisal/-a:Jeremy Clarkson je postavil dobro vprašanje na to temo, "kdo plačuje cestnino?".
Če misliš na cestni sklad ki ga plačaš pri registraciji avtomobila, potem pozabljaš na eno stvar. Skoraj vsi kolesarji ki jih vidiš na cesti, so tudi vozniki osebnih vozil. Ker je večina le-teh odraslih. Se pravi imajo vso pravico, tudi kadar se postavi zgoraj omenjeno vprašanje.
Cestnina se plačuje za vozilo, ne za osebo.
zajbel je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Redno se pa dogaja, da se kakšen lepo vozi po sred pasu in moraš tam, kjer bi ga drugače lahko varno prehitel, drastično upočasnit oz. vložit precej več truda, ker pač ni ista figa obvozit dvakrat "širšo" oviro, sploh če ne daje nobenih znakov, da te sploh sliši in ne veš koliko cestišča si ima namen še naknadno rezervirat. Ravno v petek sem naletel na pravega talenta...
Niso problem kolesarji. Problem so taki, ki mislijo, da morajo vedno prehitevat kolesarje in se jim morajo potem umikat kolesarji in pa tisti, ki vozijo v nasprotno smer. Takih je bistveno več, kot pa kolesarjev, ki bi namerno ovirali promet.
Pa tudi razumem kolesarje, ki vozijo bolj po sredimi. Zakaj bi se pa oni mogli umikat in omogočat takim iz prejšnjega odstavka, da ogrožajo njih pa še koga?
GrEgEcN95 je napisal/-a:GodOfAll je napisal/-a:Sobno kolo pa ni okey za trening?
Raje drk*š ali seksaš?
Je trening samo ni to to.
im nobody je napisal/-a:pešec je kriv samo takrat ko bi ti iz neba padel pred avto
No, odgovor na to vprašanje je jasen - ampak to ni ustrezno vprašanje/prispodoba v tem kontekstu.GrEgEcN95 je napisal/-a:GodOfAll je napisal/-a:Sobno kolo pa ni okey za trening?
Raje drk*š ali seksaš?
GrEgEcN95 je napisal/-a:GodOfAll je napisal/-a:Sobno kolo pa ni okey za trening?
Raje drk*š ali seksaš?
Drocky je napisal/-a:ko sem js delal izpit sem lahko kolesarja prehitel tudi tam kjer je bla polna črta če je blo cestišče dost široko. Me res zanima kater člen je to(brez zajebancije).
Vem sam to, da je kolesarju namenjen 1m od desnega roba.
Me pa vedno šokirajo tisti, ki grejo kolesarja prehitevat čisto tik (tu velja tudi za pešca) ali pa pred nepreglednim ovinkom/tik pod vrhom, ko dejansko ne veš kaj ti bo prišlo nasproti.
NejcZ je napisal/-a:2x po 3, seveda čez celi pas
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov