Kegl je napisal/-a:ta tema bo trajala do moje penzije...pa sploh še nism redno zaposlen
Ti verjetn sploh nikol ne boš penzije dočaku

Kegl je napisal/-a:ta tema bo trajala do moje penzije...pa sploh še nism redno zaposlen
ban je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:ta tema bo trajala do moje penzije...pa sploh še nism redno zaposlen
Ti verjetn sploh nikol ne boš penzije dočaku
odprti clio je napisal/-a:No, te stožice so pa tud... Ko sem še v OŠ mucke preganjal, se je na vsakih volitvah na polno bahalo, kako bodo štadion postavili. No, po dveh globokih grlih (Potočnikove in Simšičeve) in manjših spremembah med "tarzančki" tam zgoraj, ga nekdo le postavi... Potem pa oh in sploh, naš denar, razsipavanje...
Isto se dogaja pri nas na ulici - janković je prase, da oni parkirajo na intervencijski in pločniku. On je kriv, kako si drzne - ubožci že tako nimajo, ko morajo kar 3 avte registrirat. Parkirna hiša pa sameva.
Ah, nevermind...
sašo5 je napisal/-a:CHAN je napisal/-a:Kot študent pa menda razumeš zakonodajo, kot normativ vsake demokratične družbe?!?
demokracija po kresalkino oz. po ldeesovskokomunajzerski navezi
![]()
ah, daj bejž no, sem mislil, da si pametnejši oz. razmišljaš s svojo glavo...
PS. ima Gosič kr prav; sem še pred leti videl večkrat z lisicami zaklenjen avto neljiubljanskih registracij, čeprav je malo morje okoli seveda tudi napačno parkiranih vozov bilo domačih tablic.........in resnično, samo for o demokraciji ne prodajat, sploh pa ne v LJ. in po Jankoviču; jaz lahko, ti ne - mamicu mu j...... pokvarjeno...
Gosic je napisal/-a: Nevem pa kako si nekdo predstavlja, da bi dajal 60 centov za 1 uro parkinga? Glede cene je še kar poceni, če parkiraš za uro dve. Ampak faks traja tudi od 8ih do 8ih. 12 ur. To je 7,2€ na dan. Pa če traja vse skupaj 40ur na teden, je to 24€ na teden, 96€ na mesec, da niti ne računam koliko na letnik ! Sedaj pa računajte da bi vsi parkirali tako. Koliko je to ene vsote, koliko pa dejansko tist parking stane in njegova amortizacija, ki pa je potrebna recimo na vsake 2 leti.
Gosic je napisal/-a:.....n sistem je butast v štartu, ker ni premišleno narejo. Mislim da bi vsaka ustanova morala imeti lasten parking, ali pa poskrbeti za njih. Kot mesto bi se moral uredit javni prevoz, parkingi pa izven mesta........
Pero je napisal/-a:
na dolgem mostu imaš parking za 1€ na dan + 2 karti za avtobus 6 (ki te pripelje skoraj pred tvoj faks). Kaj bi še ceneje?
Gosic je napisal/-a:Mislim da bi vsaka ustanova morala imeti lasten parking, ali pa poskrbeti za njih.
Gosic je napisal/-a:Glejte, lahko je govorit ob tem, ko imate nek prihodek. Tudi sam bi reskiral tistih 50€, če bi imel plačo. Pa je nimam. Glede pa na tvoje izračune Pero, pa je potem najbolje da vsi prodamo avtomobile. Saj nas več stane. Ampak šment. Pa poglejmo na ceste. V avtomobilih pa vsak sam. In lahko kar štejemo: 1,1,1,1,1,2,1,1,1,1,1,1,1,1,2.... Lahko je nekemu študentu pamet solit, ker sem sam pa ubistvu isti. Malo je treba širše pogledat na stvar. A mislite da majo vsi starše, kateri imajo 2000€ plače? In brez skrbi. Delam, kolikor morem. V srednji šoli sem vse sobote in počitnice delal. In ne za telefonom. Lepo ploščice polagal. Pa imam eno izobrazbo že, pa še večjo bom imel. Kaj ti pomaga izobrazba in pamet, če neznaš širše pogledat na stvar, pri tem pa imeti nek razum.
Badzo je napisal/-a:Pero je napisal/-a:
na dolgem mostu imaš parking za 1€ na dan + 2 karti za avtobus 6 (ki te pripelje skoraj pred tvoj faks). Kaj bi še ceneje?
Ne vem, Stožice imajo kaj takega? Če pa nimajo bi pa lahko imeli na dneve ko ni tekem.
P+R tudi na Stožicah
Za uporabnike P + R sta urejena dva vhoda: Vhod 1 iz rondoja Titove ceste in vhod 5 iz povezovalne ceste od križišča Vojkove ceste.
Ob vhodu 1 je postajališče mestnega avtobusa podaljšane linije Sostro-Center Stožice št. 13. Linija 20 pa ima postajališče na Vojkovi cesti pri Centru Stožice.
Urejenih je 1280 parkirnih mest za osebna vozila in 61 parkirnih mest za avtobuse. Urejenih je tudi 60 parkirnih mest za invalide.
Cena parkiranja P+R za osebne avtomobile je 2 EUR na dan. Plačilo se izvede na urbanomatu, s kartico Urbana, gotovino ali mobilnim telefonom. Uporabnik pridobi na kartici Urbana tudi pravico do dveh voženj z mestnim avtobusom, ki velja do 23:59 ure tistega dne, za katerega je parkirnina plačana. Obratovalni čas parkirišča je od ponedeljka do petka od 6. do 20. ure.
Cena parkiranja za avtobuse je 4 EUR na uro. Obratovalni čas parkirišča je od ponedeljka do nedelje od 6. – 20. ure
Cena parkiranja za ostale uporabnike je med 7. in 19. uro 1 EUR na uro, med 19. in 7. uro pa 1,50 EUR na noč. Obratovalni čas parkirišča je 24 ur, vse dni v tednu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov