crxdelsol je napisal/-a:In kaj to pove ?
Poglej nekaj postov višje, pa boš videl o čem je tekla debata

crxdelsol je napisal/-a:In kaj to pove ?
f.taunus je napisal/-a:ales. je napisal/-a:evo da še js povem svoje o petrol 100 ko sem šel na morje sem nardil z 38litri 500km
nato sem tankal petrol 100 na lukovici in zdej imam 400km pa je že prazn kesl
od zdej naprej tankam samo še na MOL in OMW
Take primerjave so najbolj jake, ja!
ales. je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:ales. je napisal/-a:evo da še js povem svoje o petrol 100 ko sem šel na morje sem nardil z 38litri 500km
nato sem tankal petrol 100 na lukovici in zdej imam 400km pa je že prazn kesl
od zdej naprej tankam samo še na MOL in OMW
Take primerjave so najbolj jake, ja!
šalabajzer 20% manj kilometrov sm nardil z petrolovo stotko kaj ti tle ni jasn
To je veliko. Imam isti motor v Golfu V in me menjava olja na 15.000 pride nekaj čez 100 EUR, na pooblaščenem VW servisu (tam kjer sem avto kupil). Res da mi dajo noter Shell olje ki je par EUR cenejše od Castrolovega, ampak vseeno ne bi zaradi tega smelo biti toliko razlike. Tudi količina olja je verjetno za ta motor vedno ista ne glede ali je vgrajen v VW, Škodo, Seat... ?peroRS je napisal/-a:Se opravičujem za off-topic ampak mislim, da bodo te informacije marsikomu prišle prav:
Servis 15.000km 1.9TDI 77kW (olje Castrol 505.01 5-40): 168,84€ (velja tudi za druge 1.9TDI PD)
)
sonic je napisal/-a:To je veliko. Imam isti motor v Golfu V in me menjava olja na 15.000 pride nekaj čez 100 EUR, na pooblaščenem VW servisu (tam kjer sem avto kupil). Res da mi dajo noter Shell olje ki je par EUR cenejše od Castrolovega, ampak vseeno ne bi zaradi tega smelo biti toliko razlike. Tudi količina olja je verjetno za ta motor vedno ista ne glede ali je vgrajen v VW, Škodo, Seat... ?peroRS je napisal/-a:Se opravičujem za off-topic ampak mislim, da bodo te informacije marsikomu prišle prav:
Servis 15.000km 1.9TDI 77kW (olje Castrol 505.01 5-40): 168,84€ (velja tudi za druge 1.9TDI PD)
)
sonic je napisal/-a:To je veliko. Imam isti motor v Golfu V in me menjava olja na 15.000 pride nekaj čez 100 EUR, na pooblaščenem VW servisu (tam kjer sem avto kupil). Res da mi dajo noter Shell olje ki je par EUR cenejše od Castrolovega, ampak vseeno ne bi zaradi tega smelo biti toliko razlike. Tudi količina olja je verjetno za ta motor vedno ista ne glede ali je vgrajen v VW, Škodo, Seat... ?peroRS je napisal/-a:Se opravičujem za off-topic ampak mislim, da bodo te informacije marsikomu prišle prav:
)
ban je napisal/-a:Vsi k tko gledate za tist +- deci porabe prodejte avto pa hodte peš.
Kael je napisal/-a:ban je napisal/-a:Vsi k tko gledate za tist +- deci porabe prodejte avto pa hodte peš.
Lahko je s polno ritjo srat. Malo prišparaš na bencinu, malo na tistem, malo na onem in glej zlomka na koncu meseca pa 200 €...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov